Klausimai apie LKKA

Administratorius
Cia laukiame klausimu apie LKKA

Manu
Kokių pasirenkamųjų dalykų reikia šiais metais norint stoti į Kineziterapijos specialybę?

LKKA priėmimas
Laba diena,

Norintys stoti į Lietuvos kūno kultūros akademijos Kineziterapijos studijų programa, turėtų pasirinkti šiuos egzaminus: biologiją, lietuvių kalbą, matematiką arba chemiją ir metinį pažymį: chemiją arba matematiką.

tutukas90
Sveiki, noreciau pasidometi kokių stojamuju reikia stojanciajam y Taikomaja fizine veikla.

LKKA priėmimas
Laba diena,

Stojanciajam i Taikomaja fizine veikla reikia siu egzaminu: lietuviu kalbos, biologijos, chemijos arba matematikas ir metinio pazymio: chemijos arba matematikos.

Laima
Sveiki. Norėčiau paklausti, kokius dalykus reikia rinktis 11 ir 12 klasėje, bei kokius egzaminus reikės laikyti 12-oje, norint įstoti į Sporto Edukologijos Fakultetą?
Iš anksto dėkui.

MILDA
labas vakaras, ar ymanoma ystoti y LKKA be uzsienio kalbos egzamino ir kokia tai butu sritis? aciu uz atsakyma

Kostas
Sveiki, noreciau suzinot kokiu egzaminu reiketu norit stoti i LKKA kuno kulturos mokytojo specelybe? ir kokiu reikia metiniu pazymiu? aciu uz info.

LKKA priėmimas
Laba diena,

Jeigu Jus norite stoti i Lietuvos kuno kulturos akademijos Kuno kultura studiju programa, Jums reiketu islaikyti siuos egzaminus: lietuviu, uzsienio kalba, biologija (didziausia itaka). Metinis pazymys - matematika. Be to, siemet stojant i Kuno kulturos arba Treniravimo sistemos studiju programas gali buti skirti papildomi balai uz sportine veikla:
5 balai - salies olimpines ir suaugusiuju rinktines nariams
4 balai - jaunimo rinktines nariams.

LKKA priėmimas
Laba diena,

Labai svarbu, kad Jus nurodytumete, i kokia studiju programa norite stoti. Sporto edukologijos fakultete siulomos sios studiju programos: Turizmo ir sporto vadyba, Sportine rekreacija ir turizmas, Kuno kultura (4 specializacijos), Treniravimo sistemos (36 specializacijos), Socialine pedagogika (2 specializacijos). Nuo studiju programos pasirinkimo priklauso ir butini mokomieji dalykai

LKKA priėmimas
Laba diena,

Jeigu stojantysis pretenduoja i valstybes finansuojama vieta, jis turi buti islaikes uzsienio kalbos egzamina.

Donce
Sveiki. Taj kokiu egzaminu stojant i treniravimo sistemas reiks?

LKKA priėmimas
Laba diena,

Stojant i Treniravimo sistemos studiju programa reikia siu egzaminu: lietuviu, uzsienio, biologija. Metinio pazymio - matematika

Sveiki. O 11-toje klasėje matematika imti A lygiu, ar galima ir B?

wow
Sveiki, norėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia stojant į reakrecija ir turizma??

aha
Labas ,jeigu as islaikysiu tik biologija,lietuviu.k ir geografija ,man imanoma istoti i lkka? esu baiges sporto mokykla ir rinktines esu narys

LKKA priėmimas
Laba diena,

Uz A lygio brandos egzamino ivertinima bus prideti 4 papildomi balai, uz B lygio - 3, uz A lygio metini 5vertinima pridedamas 1 balas, o uz B lygio metini dalyko ivertinima 0.

LKKA priėmimas
Laba diena,

Jeigu stosite i Sportine rekreacija ir turizma studiju programa bus imami sie brandos egzaminu ivertinimai: lietuviu, uzsienio ir istorija, metinis pazymys - geografijos.

leonasss
Sveiki, norint stoti i Kuno kulturos mokytojo specelybe reikia laikyti kokius nors fizinius pratimus(begimas,prisitraukimai...)? nes siuo metu susilauziau koja ir dar negreit galesiu sportuoti. Ir ar gauciau papildomu balu uz tai, kad lankau sporto mokykla(krepsinis)?

ass
Labas. Noreciau paklausti ar imanoma man istoti i Turizmo ir sporto vadyba specialybe jeigu laikyciau tik du valstybinius egzaminus:matematika ir lietuviu? esu rinktines narys

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]