Norėčiau studijuoti dizaina.. i kokiu egzaminus kreipiamas labiau dėmesys? labai svarbus egzaminai laikomi kolegijoje? kokie šansai įstoti i nemokama?
vykintas2010 03 02 • 83.171.2.136 cituoti
Kokiu egzaminu reikia norint patekti i vilniaus dizaino kolegija? ar pades dailes mokyklos baigimo diplomas?
vykintas2010 03 03cituoti
Kokiu egzaminu reikia norint patekti i vilniaus dizaino kolegija? ar pades dailes mokyklos baigimo diplomas?
debesyla2012 06 22cituoti
Sveiki, mane glumina vienas klausimas. Pasistengsiu apibūdinti savo problemą. Buvau įstojusi į Šiaulių universitetą, kur mokiausi taikomosios dailės ir verslo specialybės, aprangos dizaino specializacijos. Dėl pritrūkusios motyvacijos, po trijų kursų, nusprendžiau nutraukti studijas ir nebesiekti diplomo. Ar įmanoma pas jus rinktis kažkokias išlyginamąsias studijas, kad per metus visgi galėčiau užbaigti studijas aprangos dizaino srityje ir nereikėtų kartoti visų kursų? Ačiū. Lauksiu atsakymo.
vytautas2014 09 07 • 178.19.24.189 cituoti
Sveiki! Esu 9 ir jau po truputi planuoju kažka su interjero dizainu. Turiu klausimų: Kokių reikia metinių pažymių, o kokių egzaminu reikia? Ar stojant i interjero dizaina reikia baigti kokia nors meno mokykla? Piesiu gan puikiai .