Klausimai apie LVA

Ahoj
Girdėjau, kad LVA ruošia priimti į naujas studijų programas - Kinologijos? Ar tai tiesa, kad LVA galima bus mokytis Kinologijos?

Asta
Laba diena,
noriu stoti i veterinarine maisto sauga magistrantura.Esu baigusi KLMU visuomenes sveikata. Gal galite pasakyti kokie mazdaug balai buvo stojant i nemokamas vietas pernai?

LVA priėmimas
Kol kas kinologijos studijų programa neregistruota ir priėmimas nevykdomas.

LVA priėmimas
Asta, paskutiniojo, kuris įstojo į valstybės finansuojamą vietą konkursinis balas buvo 8,13

eldora
Laba diena, noreciau paklausti jei mano mokykliniai egzaminai biologija-7, chemija-6, lietuviu kalba-5, anglu kalba-5 ar galiu tiketis istoti i veterinarine maisto sauga i nemokama ar mokama vietas? Koks buvo pernai maziausias konkursinis balas paskutinio stojanciojo i mokama ir nemokama vietas? Jei prasyme parasysiu pirmu numeriu veterinarine maisto sauga, ar i tai bus atsizvelgta? Lauksiu Jusu atsakymo is anksto dekui.

eldora
Ir dar noreciau Jusu paklausti, jei baigusi LVA ir igijusi visuomenes sveikatos bakalura, jisai bus pripazintas Europoje.Ar galesiu dirbti pvz., Didziojoje Britanijoje ar Vokietijoje?

LVA priėmimas
Ahoy, šiais mokslo metais į konologijos studijas priėmimas nevykdomas .

LVA priėmimas
Eldora,2009 metais su tokiais pažymiais jūs į valstybės finansuojamą vietą neįstotumėte. Paskutiniojo įstojusio į vf vietą KB buvo 15,98 į vnf – 7,8.

hanibani
sveiki :) norėjau pasiteirauti, ar žmonės, kurie baigė LVA veterinanirę maisto saugą yra paklausūs darbo rinkoje? nes mokausi gerai ir noriu susikurti agražią ateitį, tad nesinorėtų poto už 1000lt dirbti ar išvis nerasti darbo (nekalbu apiue krzės laikotarpį) :)

Ahoj
O gal žinote kada priėmimas bus pradėtas vykdyti į kinologijos studijas?

LVA priėmimas
Hanibani, Lietuvoje maisto tvarkymo objektų, kuriuose turi būti vykdoma maisto saugos kontrolė yra daug, taigi ir įsidarbinimo galimybės didelės.

LVA priėmimas
Anoj, planuojama kinologijos studijų programą pradėti vykdyti nuo 2011 mokslo metų pradžios.

Ahoj
O galima kur pasiskaityti placiau apie sias studijas? Kokius egzaminus reikia laikyti? Tiesa, jeigu dabar as esu desimtos klases moksleivis, tai planuociau stoti i kinologijos studijas, tai kokius dalykus man reikia rinktis dabar?

Ričardas
Sveiki, jei aš laikyčiau matematikos, biologijos, lietuvių ir vokiečių egzaminus ar galėčiau stoti į veterinarinę maisto saugą? Klausiu, nes nesu pasirinkęs chemijos, o girdėjau stojant reikia.
Ačiū

Gediminas
Labai noriu įstoti i veterinarinę mediciną ar didelis konkursas ten ?

LVA priėmimas
Ričardai, stojant į veterinarinę maisto saugą reikalingi šie valstybiniai egzaminai: biologija chemija arba matematika ir lietuvių kalba.

LVA priėmimas
Gediminai, konkursas nedidelis.

Vilija
Sveiki, minejote , kad siais metais i veterinarine medicina planuojate priimti 136. Norejau paklausti ar visos sios 136 vietos bus vf ar tik ju dalis?

vida
ar galėčiau įstoti į maisto saugą,jei nelaikiau matematikos ir chemijos egzaminų

LVA priėmimas
Vilija, finansavimo pobūdis priklausysi nuo stojančiųjų. Jeigu visų 136 bus aukštai konkursiniai balai, uomet visi gali būti finansuojami valstybės lėšomis.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]