Dirbti stiuardese/stiùardu

Laura
Sveiki, gal galit pasakyti kur vyksta kursai? Ir išvis ar apsimoka, kokie + ir - šio darbo?

Kristina
Stuardesės kursai kur vyksta? Kaina ir trukmė ?

Viva
Nebespankit, jeigu gyventi tokį gyvenimą tai ir gyvenk, jeigu esi laimingas, nėra streso tai ir jokių jūsų nesąmoningų, prigalvotų ligų nebus ;))

Viva
Viva rašė: Nenusišnekėkit, jeigu žmogus nori gyventi tokį gyvenimą tai ir gyvena, jeigu esi laimingas, nėra streso tai ir jokių jūsų nesąmoningų, prigalvotų ligų nebus ;))

A.B
KO REIKIA DIRBTI STUARDU, KOKIE VYRAMS REIKALAVIMAI KAS GALI PASAKYTI :-)

Paula
Sveiki, Norėjau paklausti kokios užduotys yra laikant anglų kalbos patikrinimą? Esu 10-okė, anglų kalba nuo pat pradinių klasių nebuvo stiprioji mano pusė. Stiuardesė mano svajonių darbas, dėlto jaudinuosi ,kad tai man nepakištų kojos svajonės link. Tačiau kalbėti galiu, tik gal ne taip puikiai. Ačiū už atsakymus.

Jokūbas Palaima
Aš norėčiau tapti stiiardu. labai gera profesija. man patinka lėktuvai. Seniau norėjau būti pilotų bet ką ten visą dieną sėdėti prie kėdės prilipusiam o stiuartui tereikia aptarnauti keleivius ir t.t. bet ar sunku Stiuartų būti

monika
Ar norint mokintis reikia turėti aukštąjį išsilavinimą ar užtenka ir vidurinio?

Gabrielė
Norėčiau sužinoti daugiau apie sveikatos, fizinius reikalavimus kuriuos reikia atitikti norint būti stiuardese/siuardesu? Ir kiek maždaug trunka studijos bei jų kaina?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]