Pasienieciu mokykla.CMEK ar sunku pereiti med komisija?

anaras
Ar labai ten tikrina tam CMEK?

artur
Taip,labai ziauriai.Nepraejau del regejimo.

irmina
laba diena,labai viska tikrina,jeigu jau pasirinkai kokia spec.ir reikia praeiti CMEK,tave <iskrapsto> nuo A IKI Z.Labai yra svarbus regejimas, taip pat,kad nebutu galvos traumu,ar kada nors buve luziu.Svarbu yra oda,jeigu sergate odos ligomis,tai pat nepraeidzia.

Pasienis
Pagaliau nors kazkas atsilepe.IRMINA norejau paklausti,o ta prsme odos ligos pvz kokios?

filozikee
ar ten reikia moketi ?

Svecias
Kai kazkokius tyrimus darai reikia moketi

filozikee
ar daug :D ?

Svecias
Net neisivaizduoju,bet galima suzinoti www.cmek.lt,o tu kur ruosiesi stoti?kad domiesi CMEK.

filozikee
policija :) viena drauge tipo sumokejo 300lt ir negaliu patiketi :D cmek ten terasa kad uzkaikuriuos reikia moketi o kiek neraso :D

Svecias
Aisq:) o kaip sias metais stosi?,Apie tos tyrimus kiek zinau reikai moketi,kai liepai pasidaryti pakortotinius tyrimus kiek as girdejau,nes as irgi kitais metasi bandysiu stoti i policijos mokykla.

andriusa
ziauriai visi kabinasi ir moket bene uz kiekviena tyrima.Asmeniskai as isleidau virs 400lt,buciau maziau,bet vienas kraujo tyrimas kainavo 170.

Svecias
O prie ko daugiuasiai kabinasi?ir ar perejei?

inga
nu jus cia ir priraset isgazdinot 3 as irgi vaziuosi i cmek na regejimas mano nera labai geras manot nepraeisiu? o kokie ten balai buvo kur del regejimo nepraleido

svecias
leistinas yra 0.4 regejimas,bet ir tai gali nepraleist.Vienu zodziu tikrina labai rimatai ir kabinasi prie visko

svecias2
tai speju kai pasmane trumparegyste ir -3.0 abi akys niekaip nepereisiu?

šeip
Gerbiamieji. Ten buvau ir patikėkite tokių žmonių dar neteko matyti. Jie tave ten laiko šunimi. Bendravimas yra tiesiog baisus protu sunkiai suvokiamas. Kabinasi prie visko ir konkrečiai nieko nepaaiškina kas yra blogai ar gerai. Gali būti visiškai sveikas ir komisijos nepraeiti. Na ačiū dievui dar yra teismas kuris nagrinėja bylas. Tai va nenuleiskite ranku ir jeigu jaučiate kad esate sveiki duokite CMEK į teimą. Rašykite atsiliepimus ten situacija turi pasikeisti. Kol mes visi tylėsime tol bus betvarkė ir pažeminimas. Aš asmeniškai jau padaviau į teismą dabar liko laukti.

Renata
Sveiki , as siais metai ruosiuos stoti i MRU , i teise ir policijos veikla. Praeita savaite buvau CMEK'e. Viska tikrina, kiekviena kuno dali, reikia pereiti ginikologa, chirurga, psichologa, psichoterapeuta, vidaus ogranu daktara, odontologa, odos daktara ir t.t. Daktarai izeidineja, kai patikrina, tai nieko nepasako ar viskas gerai. Labiausiai mane izeidinejo psichologe is 303 kab. As is sio kabineto isejau visa apsiverkusi.. Bet tai yra nesazininga, nes kai kurie ejo i 302kab, pas kita psichologe, tai sake, kad ji lb gera, nesikabineja, o ta kita tai .. geriau pratylesiu. Naa, tikrai negalvojau , kad bus taip sunku ;(

vytautas
sveiki reike skubiai aiskaus atsakymo . kas ten buna per bendruju ziniu testas pasienyje su kuo ten yra susije? aciu labai is anksto

Darka
O dėl taturuočių ant kūno praleidžia, neturi priekaišų?

buves
jo, ten kabinasi prie visko, bando rast nezinia kokias ligas, gali prisikabint net prie to kad vaikysteje buvai isbertas, as ejau ir praejau, bet teko vaziuot i santariskes papildomus tyrimus atlikinet:)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]