Pasienieciu mokykla.CMEK ar sunku pereiti med komisija?

m%m
O į dantu bukle labai ziuri? labai kabinejasi?

Agnė
sveiki, norejau paklausti ar galima pereiti med.komisija jei turi dvi tatuiruotes? turiu nedidele ant rankos ir nedidele ant kaklo:)

egis
anaras rašė: Ar labai ten tikrina tam CMEK?
ar galima praeit cmek jei yra vienas dantis istrauktas

eve
Tikrina jie ten viska, nuodugniai, labiausia kabinejasi prie akiu ir sirdies, ypac jeigu daryta korekcija lazeriu, reikalingi visi israsai del operacijos, ir buvusios dioptrijos pries operacija, nors ir zmogus mato 100% tikslumu, zodziu lengva nera, bent jau mandagus visi ten:)

Rasa
Asta rašė: Gal kas planuoja stoti siais metais i pasienieciu mokykla?
LAbas Asta, aš planuoju stoti į pasieniečių mokyklą.

vii
Sveiki. As siais metais planuoju stoti. Bet va bijau nes 6/7klaseje turejau bedu del sirdies. Cmek'e del sito tikiuosi neprikibs...

Rasa
vii rašė: Sveiki. As siais metais planuoju stoti. Bet va bijau nes 6/7klaseje turejau bedu del sirdies. Cmek'e del sito tikiuosi neprikibs...
irasus ziuri 5 metais atgal, tai nezinia, ziurek, kad dabar minant dvirati viskas atitiktu normas

vii
Koki dar dvirati reikes minti?

Rasa
vii rašė: Koki dar dvirati reikes minti?
Kur sirdi tiria, ziuri kaip reaguoja i kruvi, nebent tu savo ligonineje esi pasidarius si tyrima

STOP
SAKO BUNA KLAUSIMAI KOKIO POBUDZIO IR KOKIE GAL KAS GALIT SMULKIAU PAAISKINT, ACIU

STOP
KALBU APIE TESTO KLAUSIMUS

vii
O jeigu as savo poliklinikoj esu pasidariusi tik tyrima kaip sirdis dirba EKG?

Rasa
vii rašė: O jeigu as savo poliklinikoj esu pasidariusi tik tyrima kaip sirdis dirba EKG?
Tai turesi prasimint dviraty tenai, nezinau kaip tiksliai tas tyrimas vadinasi, uzkrito, bet ziures kaip pries kruvi dirba ir kaip po kruvio, vistiek gausi pasidaryti si tyrima, nes be jo nepraleis

onioni
STOP rašė: KALBU APIE TESTO KLAUSIMUS
patikek visokiu ten klausimu buna, smulkiau papasakot neimanoma, nes darai ta testa, kad suspet padaryt...

mmm
o jei atmete kai ejau cmek'a, ar galima tais paciais metais bandyti eiti dar karta?

vii
O kur galima praeiti patikrinimas del tuberkuliozes, odos problemu, lytiskai plintanciu ligu Vilniuje? Nes mano poliklinioj sito netikrina. Kauno g.ten viskas uzimta. Gal kokiam Zolyno g. ar Santariskese. Nes Geliu g. sito netikrina.

onioni
mmm rašė: o jei atmete kai ejau cmek'a, ar galima tais paciais metais bandyti eiti dar karta?
Galima, tik po puses metu, o kodel tave atmete, kas netiko?

vii
O jeigu keliu tyrimu pvz lpl it odos problemu truks. Tai labai blogai?

asdas
Sveiki,praeiciau cmeka jei ciurna patinus? jau skausmai kaip ir praejo beveik,bet patinimas dar likes. Praeiciau?

Gintare
Sveiki. Nesioju akinukus,bet ne nuolat. Viena akis visiskai gera o kita silpnesne. Kokie normatyvai regejimui kad praleistu? Kaip del auskaru ir tatu(vena virs krutines) ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]