Pasienieciu mokykla.CMEK ar sunku pereiti med komisija?

Jurate
Sveiki, as cia su tokiu klausimu, gal nelabai i tema sia, bet labai svarbu, nes niekur kitur nerandu :) Gal zinot kokiu privalomu egzaminu reikia norint istoti i pasieniuciu mokykla?

bileką
Diana rašė: sveiki, pagal kuria skilti 1 ar 2 siuncia praeiti cmek norint istoti i pasienieciu mokykla?
Man atrodo, kad 1

Pasien
Kas planuojat stoti ši sausi i pasieniečius?

Erika
Jurate rašė: Sveiki, as cia su tokiu klausimu, gal nelabai i tema sia, bet labai svarbu, nes niekur kitur nerandu :) Gal zinot kokiu privalomu egzaminu reikia norint istoti i pasieniuciu mokykla?
Sveika, privalomi egzaminai yra istorija lietuviu ir uzsienio kalba, taciau i konkursini bala ieina ir matematikos metinis pazymys

vvv
irmina rašė: laba diena,labai viska tikrina,jeigu jau pasirinkai kokia spec.ir reikia praeiti CMEK,tave <iskrapsto> nuo A IKI Z.Labai yra svarbus regejimas, taip pat,kad nebutu galvos traumu,ar kada nors buve luziu.Svarbu yra oda,jeigu sergate odos ligomis,tai pat nepraeidzia.
Ta prasme oda ?? Tipo ranku koju ir taip taoliau ar viso kuno ten ir galvos oda net tikrina??

praejas
Jai turejot rimtu traumu iki 2004m (pradejo registruot i domenu baze) bus sunku, jai knygelei yra rimti irasai iki 2004m. padarik taip kad tie lapai pasimestu :) Tikrina tikrai nuo A iki Z. Siulau iskart padarit visus tyrimus kurie bus nurodite pries eidami i CMEK (VEM taip pat siulau iskart padarit nes 1-2 skl tikrai reikes). Siulau su savim pasiimt iskart grinu nes tikrai israsis koks gyditojas koki tyrima (atlikt siulu vietoj nes kainos visur panasios ir nereikes vazinet ir laukt atsakymu)... Svarbu but kulturingam :) ner ten taip baisu :) Pats perejau per puse dienos ... Sekmes...

Deividas
2012 buvo skile du stuburo slanksteliai, dabar jauciuosi puikiai, jokiu pasekmiu nejauciu. Ar yra sansu kad praleis CMEK?

Edita
Norejau paklausti Jeigu as neturiu savo sveikatos istorijos knygeles nes labai seniai pas gydytoja lankiausi tai kai prasiau poliklinikoj tai jie nerado! Tai nezinau ka daryti? Patarkit! Ar be jos priima?

bedarbis
Jei esu islaikes tik lietuviu ir istorijos vbe negalesiu istoti i pasienieciu mokykla?

kuku
O aš turėjau egzemą (berdavo odą), tai tipo nepraleistu? Taip esu viasiskai sveika, tik va kad knygutej jau irasyta jog buvo tokia 'alergija'.

Rasita
Sveiki, eisite kas nors šiais metais cmek? But smagu susipazinti, vis smagiau butu kartu eiti ji. :) (simonaviciute147@gmail.com)

Tomas
Sveiki, ar kam iš vyrų darė vadinamą tepinėlį? Labiausiai dėl jo kažkaip baisu, sako, kad žiauru ten su juo. Gal kas pasakytų kaip iš tiesų? Ačiū. Atsiprašau už tokį klausimą.

Karys
Tomai ; Tepinelis , nieko baisaus paprastas tyrimas net neskauda, truputi salta pasidaro porai sekundziu , na ir paprastai nemalonu nes metalini daikciuka ikisa paimti meginiui i slaple :D Nebijokit tikrai kam darys si tyrima , nenukentesit..

Tomas
Sveiki. Ar isduoda leidima eit mokintis jeigu man dar nuobauda yra uz viesos tvarkos pazeidima iki liepos men? gal kazkas zinot

Alvyda
Sveiki, kas eisit CMEK? Aš tai žadu balandžio mėn eiti, gal rimtai susirašom, bus kartu smagiau :) alvydukee@gmail.com

Ole
As siais metais irgi zadu stot, bet kazkaip jauciuos atitolusi nuo informacijos.. kur cia i ta cmek paskiria? pirma prasymus poskiryje reikia uzsipildyt?

mergina
sveiki, uzsiregistravau i cmeka, o db tik pasiskaiciavau kad tom dienom turiu susirgti menesinemis, gal reik pasikeist apsilankymo cmeke data?

tomas
SVEIKI TEKO LANKYTIS PSICHIKOS CENTRE PRIES SESIS METUS AR GALIMA PEREITI CMEKA SU LIG SIA PRIEZASTIMI AR KAZKAIP GALIM AKITAIP PRASLYSTI JEIGU YRA KNYGUTEJE YRASAS GAL KAS SU SIA PROBLEMA BUVOT SUSID8R3S EINAT KOMICIJA LAUKSIU JUSU PATIRTIES GAL KAM TAIP BUVO

Auksė
Kokius egzaminus butina išsilaikyti, kad galetum stoti ?

andrius
Karys rašė: Tomai ; Tepinelis , nieko baisaus paprastas tyrimas net neskauda, truputi salta pasidaro porai sekundziu , na ir paprastai nemalonu nes metalini daikciuka ikisa paimti meginiui i slaple :D Nebijokit tikrai kam darys si tyrima , nenukentesit..
nebijok del tepinelio, paniezes pora min. nu ir kol paima nemalonu

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]