Pasienieciu mokykla.CMEK ar sunku pereiti med komisija?

dovis
Sveiki Stojant i pasenieciu mokykla ar uztenka lietuviu egzamino ar dar reikia kitu egzaminu kas zinot atrasyk. Is anksto dekui.

martinas
sveiki, esu dar moksleivis, mokausi 11 klaseje. sergu lengvos formos bronchine astma, bet kazkaip net nejauciu jos. Sportuoju be broblemu, nejauciu jokio diskomforto, nebuna kokiu nors priepoliu, 2014 metais buvau praejas dispanceri, kad galeciau dalyvauti bokso varzybose , dar esu alergiskas dulkem, noriu baiges mokykla studjuoti MRU viesojo saugumo fakulte teise ir policijos veikla. Ar turiu sansu praeiti CMEk? ir prie to paties. Kokius egzaminus reikia laikyt, kokiu pamoku ir kokie pazymiu vidurkai turi but, kad papulciau i policija?

stojantysis
Sveiki, gal yra antradieny vaziuojanciu y cmek?

Julius
Sveiki visi planuoju eiti 1 laipsnio cmek komisija seip esu sveikas kaip jautis nei akys blogos nei kokiu kitu rimtu dalyku esu turejes zinoma gripu esu kai pauglys prisirges arba daugiau (prisimuleves) taciau nieko rimto. BET NORIU PAKLAUSTI ar esat kas nors nepraeje del smulkiu rankos luziu ar traumu nes man luzes buvo vienas pirstas ir tos pacios rankos riesas taciau viskas veikia tvarkoi tik negaliu iki galo pasukti delno i virsu. Ar mane praleistu prasau atsakykit jei kas esat su tuo susidures !!! Aciu!

Rita
Be sansu juliau

Skaidre
Sveiki, gal yra stojančiu šią vasarą? Kas gal žino, pas man yra juosmens diskopatija,gal kas žino ar praeičiau daktarus? Daktarė sakė, kad man mankšta daryt ir į masažus pavaikščiot, bet gal dar kam yra buvę? Įdomu ar praeičiau...

Tomuliukas123
swiki,ruosiuosi bandyti eiti cmek,bet ydomu kaip su akiu lazerine korekcija,ar praleidzia pro 1 skilty,ar pro 2. ir aplamai ar praleidzia? ir ydomu del baustumu,nuo kokio laikotarpio tikrina ar esi prasizenges? ir aplamai ka reiskia 1 ir 2skyltys?

Skaidre
Tomuliukas123 rašė: swiki,ruosiuosi bandyti eiti cmek,bet ydomu kaip su akiu lazerine korekcija,ar praleidzia pro 1 skilty,ar pro 2. ir aplamai ar praleidzia? ir ydomu del baustumu,nuo kokio laikotarpio tikrina ar esi prasizenges? ir aplamai ka reiskia 1 ir 2skyltys?
Man atrodo, kad dabar ir pagal 2 skilti praleidzia, tiksliai nezinau kas tos skiltys, bet del akiu jeigu darei, tai turetum praeit, o apie teistuma gali uzduot klausima i pasienieciu mokykla, ten atsakys tau.

Paulius
Sveiki, ar galima pereiti cmeka su pradine kaklo osteochondroze?

agn
sveiki,ar yra cia planuojanciu stoti siais metais? atsiliepkit

DDdddd
Sveiki, gal kas galite paaiskinti kuo skiriasi 1 ir 2 lygio skiltys cmek'e? Ar imanoma praeiti cmek, jei turi problemu su akim, pvz akinius nesioti tik vairuojant ar dirbant su kompiuteriu? ar iskart geriau pasidaryti akiu lazerine korekcija? aciu

SAa
Sveiki,sergu šienlige (pavasarinė alergija) ar yra tikimybe neistoti?

Ernestas
Sveiki,ar imanoma istoti i MRU teise ir sienos apsauga,jeigu turiu nuobauda uz greicio virsijima?

---
Jeigu turi struma nedidele ar imanoma praeiti cmek??????

Gintare
Sveiki. Siandien gavau siuntima,kad galiu vykti i CMEK bet dave lapa ir ten isvardinta viskas ko reikia,tai yra-plaiciu nuotrauka,sirdies,kraujo tyrimai ir taip toliau. Bet tai nesuprantu,kodel as visa tai turiu pasidaryt pas seimos daktara,visur aiskiai raso,kad ten nuvykus visi tyrimai yra daromi. Tai kaip cia suprast? Kas esat jau praeje gal galite pakomentuot? ACIU LABAI.

Gintare
Sveiki. Siandien gavau siuntima,kad galiu vykti i CMEK bet dave lapa ir ten isvardinta viskas ko reikia,tai yra-plaiciu nuotrauka,sirdies,kraujo tyrimai ir taip toliau. Bet tai nesuprantu,kodel as visa tai turiu pasidaryt pas seimos daktara,visur aiskiai raso,kad ten nuvykus visi tyrimai yra daromi. Tai kaip cia suprast? Kas esat jau praeje gal galite pakomentuot? ACIU LABAI.

hmm
esme gintare i ta , kad ten gali daktaru nerasti ir t.t mano brolis buvo. Tai atostogose ar dar kazkas del to rekomenduojama iskarto pasidaryti juos kad nereiketu gaisti savo laiko....

Selevelina
Ar ymanoma pereiti SMEK jei nesioju kontaktinius lesius? Gal kas esat su tuo susidure?

jane
Sveiki, Tai yra informuoti plačiąją visuomenę, kad ponia Jane Alison, privati paskola skolintojas turi atverti finansinę galimybę visiems reikia bet kokią finansinę pagalbą. Mes apdalinti paskolą 2% palūkanų norma privatiems asmenims, įmonėms ir bendrovėms pagal aiškias ir suprantamais terminais ir sąlyga. susisiekti šiandien mums elektroniniu paštu tam, kad galėtume suteikti jums su mūsų paskolų terminai ir sąlygos adresu: (saintloanss@gmail.com)

morta
Sveiki. Esu dvyliktoke ir žadu stot teise ir valstybes sienos apsauga, bet man yra disekuojantis kelio osteochondritas(cia tokia liga kai atsilupineja sanario kremzle bet tai vyksta letai) bet man tai nesukelia jokiu sunkumu sportuojant(nebent ilgiau pavaiksciojus sunku pasidaro).Tai gal kas susiduret su tuo? Ar praeiciau cmek?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]