nezinau kur stoti

Rūt.
Biologijos, chemijos ir lietuvių kalbos egzaminų.

Tedeusas
asiu uz pagalba rut....

Anonimas
Norėčiau paklausti,kur toliau galima tęsti studijas,baigus taikomąją biologiją?

Rūt.
Pacituosiu, tai ką pavyko rasti: "Baigus taikomosios biologijos studijų programą studijas galima tęsti biologijos, ekologijos, terapijos, edukologijos, vadybos ir kitose biomedicinos ar socialinių mokslų srities magistrantūros programose". ;)

Anonimas
ačiū ;)

Giedrė
Esu būsima 11-okė,norėčiau stoti į taikomąją biologiją kokias pamokas turėčiau rinktis A lygiu,o kokias B lygiu?

anton
chemijos egzaminas reikalingas norint studijot ekologija ir aplikotyra ar agronomija ?

Rūt.
Anton, reikalinga chemija arba matematika, turbūt reikia kiekvienoj mokslo įstaigoj atskirai pažiūrėt. :) Anonimas, galėtum atsakyt į Giedrės klausimą. :)

Mindaugas
Matematika V 8%
Lietuviu.k V 43%
Istorija V 7%
Geografija M 7.
Kur galeciau istoti su tokiais egzaminais?

Kestas
Sveiki. Laikiau 2 egzaminus, lietuviu mokyklini ir anglu valstybini, mane domintu studijos kolegijoje, taciau nezinau kokias specialybes butu galima rinktis turint sitokius egzaminus. Zinau, kad su dviem egzaminais galima istoti tik i mokama vieta. Gal galit kasnors man padeti ir suteikti informacijos apie galimas specialybes?

Labas
Sveiki, klausimas, ka reiketu rinktis mokykloje ir kur geriausiai studijuoti, jei kaip profesija noreciau pasirinkti farmaceptika? :]

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]