dramos/vaidybos būreliai/kursai

actor
labas vakaras. pasiteirausiu ar kas iš jūsų lankote, lankėtė ar norite pradėti lankyti dramos/vaidybos būrelius/kursus (ar kaip juos pavadinti, nežinau)? šiaip juk smagus užsiemimas, pavadinti, palavinti šios linkmės sugebėjimus, charizmą.

klausimas dar būtų ar kas žinote kaune kokių panašių dramos/vaidybos būrelių/kursų ar kažko panašaus? ta prasme, kad užsirašyti ir su dėstytoju/mokytoju (geru) tobulinti savo sugebėjimus gali būtų..

kažka ankščiau esu girdėjęs, jog KTU yra kažkoks būrelis, bei jonavoj kažkokioj mokykloj, bet taip ir neišėjo pasitikslinti. gaila, bet internetas padėti čia negali - nieko doro neranda.

jeigu kas turite informacijos, pasireikškite. ačiū už atsakymus

Administratorius
labai faina teatro studija yra "Vilkolakis"Kaune, vaikų ir jaunimo laisvalaikio rūmuose dramos studija ir KTU teatras.asmeniškai rekomenduoju:)

Gretautas
O vilniuje?

Administratorius
Dramos studija (Vilniuje)

Kviečiame tuos, kurie nori kurti savo teatrą, vaidinti, režisuoti, kurti spektaklius. Patyrę aktorinio meistriškumo dėstytojai Jus nuves į slėpiningą teatro pasaulį. Priimami įvairaus amžiaus vaikai nuo 10 iki 16 metų. info@stratlab.lt

bei VU "palėpės teatras"

_tiger_
sveiki.... noriu paklausti :)) kur man stoti kad galeciau vaidinti Marijampoles municipaliniame darmos teatre? ir ar tai butina kad galeciau ten vaidinti?

Administratorius
dėl pačio teatro aš gi nežinau, turėtum su jo vadovybe kalbėtis:)
o vaidybą studijuoti galima LMTA ir ŠU(estrados menas)

iev
Ar stojant i LMTA butinai reikia valstybiniu egzaminu ar uztektu ir mokykliniu ? is anksto aciu jei kas atsakys....:)

Vytautas
iev,
Stojant konkursinis balas susideda:
mokyklinis muzikos brandos egzaminas;
lietuvių kalbos metinis pažymys;
užsienio kalbos (anglų, vokiečių, prancūzų, rusų) metinis pažymys.
Bet visa tai nesvarbu, jei nepatiksi vertintojam, kurie rasys tau stojamuju egzaminu ivertinimus, nuo kuriu viskas ir priklauso...
Tai tiek ;)

iev
Labai ačiū už atsakyma tikrai nesitikėjau jo sulaukti :)Bet tarkim stojant į vaidyba muzikos egzamino nereikia?Ar ne?

Jokūbas
O tai stojant į LMTA anglų užtenka Mokyklinio egzamino? :> ar tiesiog metinio pažymio.. nes suku galvą.. Nenusprendžiu laikyti, ar nelaikyti anglų valstybinio . O kaip dėl Lietuvių ? V ar M ?

Mindaugas
Stojant į vaidybą reikia, Vlastybynių lietuvių ir užsienio kalbos egzų, ( tai sužinojau pernai per konsultacijas ), bet vis tiek įstojant lems tik komisja, todėl tik būkit juos išsilaikę ir tiek, o tie metiniai ir valstybinių lems ar tau teks mokėti už studijas ar ne. Beje, kas nori 2009 metai pavasarį stoti į vaidybą ir turit klausimų ar šiaip norit susitikti ir pasidalyti mintimis arba kurti programą, kreipkitės į mane, nes aš taip pat norėsiu stoti, bendravimas ir klausimų likvidavimas tik padeda. Mano skype - minotauras56 , elektr., pašt.: cirkininkas@gmail.com

vika
Sveiki,ar yra kokie uzsiemimai kauno dramos teatre? gal galima butu gauti pilna informacija,nes internete nieko neradau :)

Almante
Man taip pat butu labai idomu, jei kas atsakytu..

Nora
o kas ten buna tose atrankose?as noriu eiti i atranka kauno vaiku ir jaunimo laisvalaikio centre,bet nezinau kaip ten reik pasiruosti pries atranka ar kaip?

Lina
Sveiki, noriu pasiteirauti, mano sūnui 14, gabus, o svarbiausia užsidegęs vaidinti. Nerandu jokio rimto būrelio, arba amžius netika ( iki 12 m.) Būkite malonus, patarkite ką nors. Gerai būtų rimtesnės studijos ar vaidybos mokykla.

Lina
Pamiršau parašyti savo emaiką linaanku@gmail.com

Mantoska
Labadiena, man dar tik 13 taciau labai noreciau tapti aktoriumi, ar jus galetumete man padeti?

Katrin
laba diena :) as noreciau lankyti dramo bureli (Kaune) bet niekur nerandu:( jeigu kazkas galetu kazka patarti prasau rasykit i el.pasta kotrynakanapickaite@gmail.com

Akvile
laba diena, as noreciau vaidinti marijampoleje, man 17m, bet nezinau kur, gal patartumeme kur?

Vaida
Sveiki. Kur Kaune būtų galima mėgėjiškai vaidinti teatre? Jokios info nerandu. Man 21-eri. Lauksiu jūsų atsakymo :) V.Gumauskaite@gmail.com

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]