Erika:Istorija 0,4 lietuviu 0,2 užsienio kalba 0,2 informatikos metinis
Viktorija2013 01 25 • 178.19.28.168 cituoti
Sveiki, kokių egzaminų reikės 2014m turizmo industrijai ir viešbučių valdymui bei kokios šių studijų kainos?
pingviniene2013 04 17cituoti
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus:
lietuviu kalba -mokyklinis 5
uzsienio kalba -valstybinis-76
Ar imanoma butu istoti i teises arba psichologijos mokslus ?
Natalija2013 05 21 • 95.173.45.21 cituoti
Sveiki visi,
esu baigusi sia mokykla, todel papasakosiu savo istorija ir sioje mokykloje sutiktu kitu studentu.
Labai norejau studijuoti turizmo administravima, ir kadangi neistojau i Vilniaus kolegija, liko sis pasirinkimas, taip dziaugiausi is pradziu, bet laikui begant metams einant supratau, kad turbut reikejo labiau galvoti kur stoju, nes kaip reikia moketi uz studijas ar uz kitus dalykus tai visi buna malonus ir geri, bet kaip kyla problemu, niekas ju nesiteikia spresti, visi nusisuka. Man asmeniskai gaila sumoketu pinigu ir praleistu tu metu kaip studijavau. O diplomas iki siol nieko nepadejo. Todel visi pagalvokite pries stodami.
Beje yra ivestas mokymasis nuotoliniu budu, bet jeigu taip nuspresite mokintis, turekite galvoje kad turesite viska daryti pats, net issireikalauti destytoju bendravimo su Jumis.
Rusnė2013 06 19 • 194.176.32.66 cituoti
norėčiau pasiteirauti, kokių dalykų egzaminų, metinių pažymių reikia norint įstoti į vizualines komunikacijas ir prodiusavimą šiais metais? beje, koks mažiausias/didžiausias gali būti VF vietos balas? ar prodiusavimui bei vizualinėms komunikacijoms reikia stojamojo egzamino?:)
Ieva2013 07 03 • 78.60.240.205 cituoti
Laba diena,
Noriu stoti į Turizmą ir viešbučių verslą. Laikau Istorijos, Lietuvių ir geogragijos valstybinius egzaminus, mano užsienio kalbos pažymys geras. Ar yra galimybė įstoti į finansuojamą?
Dovile2013 08 12 • 78.57.182.197 cituoti
Sveiki, kokius egzaminus reiketų laikyti norint stoti į vizualinę komunikaciją? :)