Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

padekit!

mantas
kur priema po 10kl vairuotoji?

egullis@gmail.com
Man 39. Noriu studijuoti.Turiu elektriko specialybe.Studijuoti noreciau Klaipedoj pagal profesija.

laima
ka reik pasirinkti mokykloje,kad galetum studijuoti reklama?

Rimantė
Sveiki, dabar eisiu į dešimtą klasę. Ateitį norėčiau būti žurnaliste. Tad manyčiau, kad man reikėtų daugiau pasimokinti tų dalykų kurių man prireiks ten stojant. Gal galit pasakyti kokių mokslų ten reikia? Būčiau labai dėkinga.

Kornelija
sveiki as db esu 11-toke ir baigus 12 klase stot i KTU ekonomika. kokius egzaminus reiketu laikyti?

Lina
Noriu studijuoti socialine pedagogika VU ar galeciau istoti jei laikyciau lietuviu anglu ir fizikos egzaminus?

tadiuune
lietuviu V =6
Matematika V =7
Informatik M =8
Istorija M =6

Kur galeciau stot su tokiais ivertinimais? siulykit ivairius variantus...

abituriente
arteja brandos egzaminai , kuo tokiau tuo labiau bijau :(( laikysiu lietuviu V., matke anglu istorija M, galvoju apie viesaji administravima ar kazka panasaus... patarkit kur kaune galeciau stoti , kokia dar panasia specialybe ? :) buciau labai dekinga uz patarimus!

abituriente
arteja brandos egzaminai , kuo tokiau tuo labiau bijau :(( laikysiu lietuviu V., matke anglu istorija M, galvoju apie viesaji administravima ar kazka panasaus... patarkit kur kaune galeciau stoti , kokia dar panasia specialybe ? :) buciau labai dekinga uz patarimus!

gintaryt3

tomuka
sveiki as noriu studijuoti choriografija. gal zinot kokius egzus laikytis?

mokinys
Sveiki, noreciau suzinot ar ymanoma kurnors Kaune ystot su mokykliniais matematikos, biologijos ir lietuviu egzaminais.?
aciu

Julius
Kokiu dalyku reikia norint studijuoti transporto indzinerija ? Aciu

simukees
man nesiseka istorke ka daryt??? nekenciu istorijos!!!
ka ma daryt?

Matas
As noreciau pasilikti 11-12 klasie bet ar as islaikysiu 12 klases egzaminus tai net neisivaizduoju tevai siulo profke nors nesimokau prasciausiais pazymeis mokausi vidutiniskai bet jeigu neisaikysiu 12 klasses egzu liksiu dundukas isklauses 12 klases kursa be darbo be nieko o profkei nors specialybe igisiu tai zodziiu net nesivazisudoju ka daryti?

karolytea5
sveiki, gal kas zinot ar imanoma kur nors istoti pakankamai gerai islaikius lietuviu ir anglu egzaminus? :SS

Živile
Norėčiau paklaust,ar po 10 klasių galima stoti į mediciną?

rima
laba diena
kur galeciau istoti su tokiais egzais:
lietuviu'
istorija'
informatika'
daile'

Indre
Sveiki,

Labai reikia abiturientų pagalbos atliekant magistrinio tyrimą.
Jeigu galit skirkit kelias minutes:

http://www.publika.lt/apklausa-15-4d7b50f49081b.html

Ačiū :)

Audrius
Sveiki, Kur galeciau bandyti stoti su siais egzaminais: Lietuviu (valstybinis), Matematika (valstybinis), Verslas ir vadyba (mokyklinis)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]