noriu stoti i Dizaina

Andrius
ar imanoma kurnors mokytis ar studijuoti baldu dizaina prasau atsakykit,labai reikia ir kokiu egzaminu reikia ar metiniu pazymiu

nesvarbu
kaip istoti i striptizo sokejus???

vilija
tok jausmas kad n\mes tik klausiam visi ir niekas neatsako... ;(

Saidute
Labas vakar, liko pora menesiu ir net nezinau kokiu man gezu reikia, ar ishvish ju reikia, kad istoti i Dizaina... ko reikia istojant? Ziuri i egzu rezultatus ir i pazimius. galima gauti kokios nors informacijos. ieskojau svetaineje bet nieko neradau... padekite... ;(( jeigu ka Emailas saida13@delfi.lt

Martyna
labai noriu stoti i rubu dizaina kokiu dalyku reikia norint istoti?

Paula :)***
Siais meteliais zadu stoti i Vilniaus dizaino kolegija,kiek zinau ten tikrai nera sunku istoti,pasirinkau lietuviu,anglu,istorijos ir dailes egzus,bet nezinau ar uzteks mokykliniu ar laikyt valstybinius..vat..cia paskaitynejus foriumiuka ir prisijuokiau,ir spejau supanikuot:DDD Ir daaaar.. Da Vinciu but tikrai nereikia!!! :DDD

Aurelija
Tai tik lietuviu ir anglu egzu reikia ar ir matiekos?

Vikusė
Laba,noriu sužinot kur lengviau istoti į interjero dizaina,gal į kolegija?.Kokius pagrindinius egzaminus reikia laikyt?

Deivukas
Esu 10 klasės mokinys, dabar pats laikas rinktis dalykus, noriu susikoncentruoti į interjero dizainą. Anglų ir Lietuvių mokinuosi gerai, lankau menų mokyklą(liko dar du metai) esu talentingas ir gabus. Svajoju apie interjero dizainą tik vat bėda.. Jeigu kalbat jog sunku įstoti į VDA aš galvoju stoti į Vilniaus dailės kolegiją. Kaip ten su petekimu vidun? :D konkursas didelis? O paskui po tų keturių ar trijų metų pratesčiau mokslus ir pasiimčiau bakalaurą. Padėkit man jei galit, sunku dbr visokių minčių galvoje daug. Ačiū ;))))

Noriu
noriu

Gitsuliux
Sveiki :) esu 10-oke. Kadangi dbr pats laikas apsispresti is ko ir kokius lygius imtis, tai noreciau truputi pagalbos. mane, kaip ir kiekviena cia is jusu, domina interjero dizainas. megstu piesti, kurti ir t.t. Tik beda ta kad nelankiau niekad jokio dailes burelio o dbr galbut jau per velu imtis kazko..? na nebent kitais metais pradeti. kaip manot? beje anglu kalba lb svarbu? siek tiek baiminuosi del jos ;// pasiskaitinejau apie vilniaus dizaino kolegija. Sunku ten mokytis??

Sanina
o ar sunku istoti i dizaino kolegija ar vtdko??

nastia
ka reikia laikyti kad istot i dizaina

Vile
noreciau jusu paklausti.isgirdau,kad stojant i dizaina,reikia mokykloj mokytis chemijos.ar tai teisybe?

Aiste*
Jei kas nors seis metais zadat stoti i vilniaus kolegija aprangos parasykit man...
lameja@one.lt
nes ir as zadu stoti :D

Lukne
Sveiki gal kas stojo i vilniaus dizaino kolegija ( interjero dizaina) gal galite pasakyti kokios uzduotis yra per stojamaji egzamina ????
zinau kad jis susideda is piešimo ir kompozicijos

lina
sveiki, kur galima rasti kokiu egzaminu reikia stojant i dizaina Kauno kolegijoje? prasau padekit, nes nieko nerandu...:(

daiva
o jeigu man su anglu nelabai sekasi kas tada be sansu

Greta
Sveiki,noriu paklausti jeigu Stoti į Grafinį dizainą, kokiu egzų užtenka ar pakaktu dailės ir lietuviu bei užsienio kalbos metinio jei stotum kad ir VTDKO??

Goda
Sveiki, noriu stoti į aprangos dizainą, galbūt ne lietuvoje, gal kas žinot kokių egzaminų ir metinių dalykų reikia? nes laikas rinktis pamokas, o internete nerandu ko reikia

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]