kokiu konkreciai egzaminu reikia

agne
kur galima istoti su chemijos valstybiniu egz, o biologijos metiniu pazymiu? (dar laikyciau matematika, angl ir lietuviu k. valstybinius egzaminus)

Dila
Kur galima stoti su lietuviu, istorija, dailia? Ar labai sunkus anglu egzaminas?Oo nzn ka daryti esu pasimetusi...noreciau paprasyti informacijos, apie tai aciu tiems kas jos suteiks:>

Dila
Kur galima stoti su lietuviu, istorija, dailia? Ar labai sunkus anglu egzaminas?Oo nzn ka daryti esu pasimetusi...noreciau paprasyti informacijos, apie tai aciu tiems kas jos suteiks:>

Dila,

laurynas
istojant i kmaik

vilma
stojant i pasienio policija,ar siaip policija?

Erika
kokiu egzaminu reikia sotjant i buhalterija? prasau atrasykit.

nesa
kokiu reikia egzaminu norint tapti lokopede?

uste
Sveiki, gal zinot kokiu egzaminu reikia stojant i kinologija?

Kristute
O ko reikia stojant į VU TVM turizmo vadybą 2010?

Prada
Laikiau lietuviu,daile mokyklinius... Kur galiu stoti?

padekite
labai prasau pasakykyte,kokiu balu reikia is egzaminu ir kokiu egzaminu reikia stojant i audiovizualini mena siualiu universitete arba vilniuje,padekite prasau!!!!!

pavarde...
kur galeciau studijuoti pasirinkus Lietuviu kalbos(valst),geografijos(mok)ir istorijos(valst)egzaminus?

Sigute
Jei studijuosiu vadyba, ar matematikos labai daug reikes ?

klaustukas
Kokių egzaminų reikia norint stoti į šiaulių universitetą, kūno kultūra(sporto vadyba)specelybę?

indrute.saulute
kaip del ekonomikos, kokiu ten reikia egzaminu ?

Ieva
kokiu egzaminu reikia stojant i ekonomika?

sandra111
laikysiu lietuviu istorijos fizikos valstybinius,ka galeciau studijuoti ir kur,prasau patarti.

justina17
kokius egzaminus reikia laikyti norint buti barmene ar padaveja?

abc
Sveiki, kokiu egzaminu reikia stojant i tarptautinius santykius ir diplomatija ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]