Klauskite visko apie Tarptautinę teisės ir verslo aukštąją
mokyklą

TTVAM
GoGo rašė: O vnf/st yra praktiškai tas pats kas vf? O jūs apgyvendinimu visai nesirūpinate?
Ne, vnf/st nėra tas pats, kas vf. Pačiame trumpinyje užkoduota, kad tai mokamos studijos (vnf) ir gaunama valstybės skiriama stipendija (st). Tapus studentu reikia sumokėti visą semestro kainą ir per Valstybinį studijų fondą susitvarkyti dokumentus, kad į savo sąskaitą per visus mokslo metus Jums būtų pervedama stupendija kiekvieną mėnesį. Taip pasidengia dalis sumokėtos studijų kainos. TTVAM neturi bendrabučių, bet tarpininkauja ieškant vietų kitų aukštųjų mokyklų bendrabučiuose.

Partnerio pranešimas
Gogo
O koka stipendija yra skiriama? Kokia suma?

TTVAM
Gogo rašė: O koka stipendija yra skiriama? Kokia suma?
Jei Jūs kalbat apie valstybės skiriamą studijų stipendiją, tai jos dydis nuolatinėse studijose per metus yra 3238 litai, ištęstinėse - 2159 litai.

Partnerio pranešimas
Gogo
Dėkui už atsakymus :)

Greta
tai vadinasi yra galimybė gyventi bendrabutyje?

gry
jeigu aš gavau pakvietimą studijuoti vizualinę komunikaciją vnf/st, na o šių studijų kaina 5600 lt tai kiek man reikėtų mokėti už metus gaunant stipendiją?

Gogo
Ar yra galimybė įstoti per antrąjį etapą į vizualines komunikacijas į vnf/st, su tokiu konkursiniu balu 13.22?

Hoo
O kokie reikalavimai yra per atskira priėmima į vf, ne per lamabpo?

TTVAM
Siaubas įstojau į turizmą nuolatines, opasirodo, kad visai ne nemokamai kaip buvo praetais metais.. Tai ką man mokėti reikės keturis tūkstančius kiekvienais metais?? Žodžiu, liks mano vieta laisva, taip ir liksiu niekur neįstojus turbūt smagu.

mmm
Sveiki. Istojau i ttvam'a turizma istestines studijas vnf/st. Ir noriu suzinoti ar is tikruju ta suteikiama valstybes stipendija padengia visas islaidas ar dar teks moketi is savo kisenes?

Inga
Aš įstojau pas jus mokamai ar yra galimybė, kad antrame semestre studijuočiau nemokai?

Ignas
Ar yra galimybė gauti bendradarbį?

Deividas
kokiam fakultetui priklauso reklama?

TTVAM
Greta rašė: tai vadinasi yra galimybė gyventi bendrabutyje?
Taip, galima ieškoti vietos LEU bendrabutyje.

Partnerio pranešimas
TTVAM
gry rašė: jeigu aš gavau pakvietimą studijuoti vizualinę komunikaciją vnf/st, na o šių studijų kaina 5600 lt tai kiek man reikėtų mokėti už metus gaunant stipendiją?
Jūs turite sumokėti visą studijų kainą, o Valstybinis studijų forndas į Jūsų sąskaitą perves studijų stipendiją - 3238 litų per metus.

Partnerio pranešimas
TTVAM
Gogo rašė: Ar yra galimybė įstoti per antrąjį etapą į vizualines komunikacijas į vnf/st, su tokiu konkursiniu balu 13.22?
Sunku prognozuoti, bet balas nedidelis...

Partnerio pranešimas
TTVAM
Hoo rašė: O kokie reikalavimai yra per atskira priėmima į vf, ne per lamabpo?
Tokių reikalavimų nėra, nes nėra ir tokios galimybės. Laimėti valstybės finansavimą galima tik dalyvaujant bendrajame priėmime.

Partnerio pranešimas
TTVAM
TTVAM rašė: Siaubas įstojau į turizmą nuolatines, opasirodo, kad visai ne nemokamai kaip buvo praetais metais.. Tai ką man mokėti reikės keturis tūkstančius kiekvienais metais?? Žodžiu, liks mano vieta laisva, taip ir liksiu niekur neįstojus turbūt smagu.
Tikimės, kad Jūs įstosite į kitą studijų programą. Jūsų vieta neliks laisva, nes tokios vietos nėra - yra valstybės skiriami pinigai studijų stipendijoms mokėti, jie bus panaudoti kažkokiam kitam stojančiajam.

Partnerio pranešimas
TTVAM
mmm rašė: Sveiki. Istojau i ttvam'a turizma istestines studijas vnf/st. Ir noriu suzinoti ar is tikruju ta suteikiama valstybes stipendija padengia visas islaidas ar dar teks moketi is savo kisenes?
Ne, valstybės skiriama studijų stipendija nepadengia visos studijų kainos. Jūs turite sumokėti visą studijų semestro kainą, o paskui Valstybinis studijų fondas mokės Jums stipendiją į Jūsų sąskaitą.

Partnerio pranešimas
TTVAM
Inga rašė: Aš įstojau pas jus mokamai ar yra galimybė, kad antrame semestre studijuočiau nemokai?
Ne, deja, tokios galimybės nėra, nes prarasta studijų stipendija kitam studentui neperduodama. Kitaip tariant, rotacija nevyksta.

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]