Klauskite visko apie Tarptautinę teisės ir verslo aukštąją
mokyklą

Lor eta
Dekoju uz atsakyma, labai pagelbejote. :)

8Vika
Sveiki. Ar į jūsų aukštąją mokyklą galima įstoti su valstybės finansavimu?

TTVAM
8Vika rašė: Sveiki. Ar į jūsų aukštąją mokyklą galima įstoti su valstybės finansavimu?

Laba diena,

studijuojant mūsų aukštojoje, galite dalyvauti konkurse ir pretenduoti į valstybės skiriamą studijų stipendiją. Studijų stipendiją gali gauti asmenys įstoję į valstybės nefinansuojamas studijų vietas su teise į studijų stipendiją.
DAugiau informacijos:

http://www.ttvam.lt/stojantiesiems/finansavimas/uz-studijas-sumoketos-kainos-kompensavimas/

https://www.vsf.lt/index.php?id=1567

--
Justinas

Partnerio pranešimas
Anz eliza
laba diena noriu paklausti ar jusu mokykloje vyksta lietuviu ar anglu kalba paskaitas studijuojant logistika?

TTVAM
Anz eliza rašė: laba diena noriu paklausti ar jusu mokykloje vyksta lietuviu ar anglu kalba paskaitas studijuojant logistika?
Laba diena, logistikos ir ekspedijavimo studijų programa dėstoma lietuvių kalba. DAigiau informacijos rasite: http://www.ttvam.lt/apie-mus/kokybe/vykdomos-studiju-programos/ -- Justinas

Partnerio pranešimas
Tomas
Sveiki, ar yra pas jus išlyginamosios studijos baigusiems aukštesniąją verslo mokyklą?

TTVAM
Tomas rašė: Sveiki,

ar yra pas jus išlyginamosios studijos baigusiems aukštesniąją verslo mokyklą?

Laba diena,

kadangi tokie dalykai yra ganėtinai individualūs, geriausia būtų susisiekti su atitinkamos katedros vedėju (jūsų atveju - verslo vadybos katedra) ir jis viską paaiškins, kas ir kaip.

Reklamos ir verslo vadybos katedros vedėja
Laima Lebedžinskienė
Mob.: +370 606 81491
El. paštas laima.lebedzinskiene@ttvam.lt

--
Justinas

Partnerio pranešimas
Loreta
Laba diena , norejau paklausti studijuojant logistika pas jūs reikia žinoti labai gerai anglų kalba? jeigu egzaminus išlaikus iki 50 proc, ar įmanoma įstoti nemokamai ar tikmokomai?

TTVAM
Loreta rašė: Laba diena , norejau paklausti studijuojant logistika pas jūs reikia žinoti labai gerai anglų kalba? jeigu egzaminus išlaikus iki 50 proc, ar įmanoma įstoti nemokamai ar tikmokomai?
Laba diena, Loreta, visų pirma dėl anglų kalbos: labai jau abstraktus tas pasakymas "labai gerai". BUs specialybės užsienio kalba, kurios metu mokysitės specialybės užsienio kalbą. Na o rezultatai jau nuo jūsų priklausys. Dėl stipendijų irgi nieko negaliu žadėti, nes šiais metais pasikeitė balų skaičiavimo sistema, todėl vėlgi viskas bus nauja, na bet bandyti juk galite, blogiau nebus :) Sėkmės -- Justinas

Partnerio pranešimas
Loreta
Nes girdejau labai stipri mokykla ir užtat reikia gerai anglu kalba moket, bet kaip aš jos nemokų, nes man su kalbom sunku tai užtat klausiu....

TTVAM
Loreta rašė: Nes girdejau labai stipri mokykla ir užtat reikia gerai anglu kalba moket, bet kaip aš jos nemokų, nes man su kalbom sunku tai užtat klausiu....
Na pas mus patenka įvairių lygių abiturientų ir čia viskas labai normalu, nes kiekvienos mokyklos paruošimo lygis skirtingas. Tačiau jūsų vietoje aš labai nepergyvenčiau dėl to, nes bet kokiu atveju, per du - tris mėnesius, silpnesnieji pasiveja grupės vidurkį ir prasilaužia :) Na, bet kaip ir minėjau, daug kas priklauso ir nuo pačios pastangų, tačiau jei noras yra, tai tikrai nebus problema. O ir dėstytojai pas mus labai geranoriški ir mielai padeda studentams.

Partnerio pranešimas
Loreta
jeigu aš nelaikau matematikos egzamino ir pas mane metinis 7 tai ar yra šancų?

TTVAM
Loreta rašė: jeigu aš nelaikau matematikos egzamino ir pas mane metinis 7 tai ar yra šancų?
Na, pretenduojant į valstybinę studijų stipendiją, matematikos egzaminas yra privalomas. Studijuojant savo lėšomis pakaks ir metinio pažymio. -- Justinas

Partnerio pranešimas
Simas
Sveiki, SMK kolegijoj gaunant vnf/st vietą studijų kaina kompensuojama visa. Pas jus stojant į šią vietą, taip pat? ar vis dėlto turi pats mokėti kažkokio dydžio dalį pats?

TTVAM
Simas rašė: Sveiki, SMK kolegijoj gaunant vnf/st vietą studijų kaina kompensuojama visa. Pas jus stojant į šią vietą, taip pat? ar vis dėlto turi pats mokėti kažkokio dydžio dalį pats?
Laba diena, studijų įmokos skirtumą dengia stojantysis. -- Justinas

Partnerio pranešimas
Mantas
Sveiki, mane domina logistikos studijos, tačiau aš nelaikiau matematikos egzamino, ar labai reikia didelio matematikos žinių bagažo? Ar į vnf imanoma istoti? Taip pat domina studijų kaina? Ačiū už informacija.

TTVAM
Mantas rašė: Sveiki, mane domina logistikos studijos, tačiau aš nelaikiau matematikos egzamino, ar labai reikia didelio matematikos žinių bagažo? Ar į vnf imanoma istoti? Taip pat domina studijų kaina? Ačiū už informacija.

Labas, Mantai,

Logistikos programos studijų kaina, mokantis nuolatine studijų forma yra 5000 lt, ištęstine forma - 3750, į VNF įstoti įmanoma ir nelaikius matematikos egzamino, o dėl matematikos galiu pasakyti, kad taikomosios matematikos tikrai nebus :)

--
Justinas

Partnerio pranešimas
Mantas
Taip pat noriu paklausti, ar jūs surandat bendrabutį studentui? ar reikia pačiam ieškotis?

TTVAM
Mantas rašė: Taip pat noriu paklausti, ar jūs surandat bendrabutį studentui? ar reikia pačiam ieškotis?
Na, gyvenamąja vieta studentas turi pasirūpinti pats :) Reikia juk kažkada patapti atsakingu už save :) -- Justinas

Partnerio pranešimas
Indrė
Sveiki, ketinu studijuoti "Vizualinę komunikaciją" vnf/st arba "reklamą" vnf/st. Kaip suprantu ta vadinamoji "studijų stipendija" yra konkreti suma, tačiau jei studijų kaina viršija studijų stipendijos dydį, aš turėsiu apmokėti likusią sumą? Koks šiemet bus studijų stipendijos dydis? Kiek man reikės primokėti už studijas?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]