Jacpot rašė: Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie prodiusavimo studijas. Visų pirma, norėčiau sužinoti ar šiais metais buvo surinkta grupė, nes kiek žinau, pernai dar nebuvo. Mokyklą aš jau esu baigęs ir norėčiau sužinoti ar yra koks nors būdas įstoti dar iki pavasario, pateikus visus reikiamus dokumentus, nes šiuo metu esu užsienyje, tad norėtųsi kažkokio konkretumo. Ši studijų programa man iš karto patiko, todėl taip pat norėčiau sužinto ar užtenka anglų, istorijos ir lietuvių valstybinių egzaminų, nes kitokiu atvėju esu pasiruošęs laikyti bet kurį kitą, jei tik to reikėtų.
Laba diena, 2014 Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje pradėjo studijas Prodiusavimo nuolatinių studijų grupė. Tapti TTVAM studentu galima dviem būdais – dalyvaujant tiesioginiame priėmime į TTVAM arba dalyvaujant bendrajame priėmime į Lietuvos aukštąsias mokyklas. Būsimasis studentas, kuris ketina studijuoti TTVAM savo lėšomis ir nori iš karto sužinoti atsakymą apie priėmimą, gali atvykti į TTVAM ir pateikti priėmimui reikalingus dokumentus jau dabar.
Priėmimui reikalingus dokumentus galima pateikti ir internetu (http://www.ttvam.lt/stojantiesiems/priemimas/registracija-internetu/).