Klauskite visko apie Tarptautinę teisės ir verslo aukštąją
mokyklą

Indrė
Būtų malonu sulaukti atsakymo. Ačiū

TTVAM
Indrė rašė: Sveiki, ketinu studijuoti "Vizualinę komunikaciją" vnf/st arba "reklamą" vnf/st. Kaip suprantu ta vadinamoji "studijų stipendija" yra konkreti suma, tačiau jei studijų kaina viršija studijų stipendijos dydį, aš turėsiu apmokėti likusią sumą? Koks šiemet bus studijų stipendijos dydis? Kiek man reikės primokėti už studijas?
Laba diena, esate visiškai teisi, kainų skirtumą dengia studentas. Šiuo metu vizualinės komunikacijos studijų programa kainuo 5600 lt per metus, o kompensuojama norminė studijų kaina yra 3238 lt už metus, vadinasi jums reikės padengti 2362 Lt skirtumą. -- Justinas

Partnerio pranešimas
Maksim
Sveiki.Ketinu studijuoti Turizma ir viesbuciu versla (Istestines studijas). Ar galeciau pretenduoti i tokias pacias galimybes kaip ir nuolatiniu studiju studentai ? Pvz. - Tarptautinis diplomas , praktika uzsienyje , papildomi tarptautiniai svetingumo sertifikatai , dalis studijų užsienyje – antras bakalauro laipsnis , Europos verslo kompetencijos diplomas – išlaikius papildomą egzaminą ir t.t. Aciu. :)

TTVAM
Maksim rašė: Sveiki.Ketinu studijuoti Turizma ir viesbuciu versla (Istestines studijas). Ar galeciau pretenduoti i tokias pacias galimybes kaip ir nuolatiniu studiju studentai ? Pvz. - Tarptautinis diplomas , praktika uzsienyje , papildomi tarptautiniai svetingumo sertifikatai , dalis studijų užsienyje – antras bakalauro laipsnis , Europos verslo kompetencijos diplomas – išlaikius papildomą egzaminą ir t.t.
Aciu. :)

Taip, viską galite pelnyti tą patį, kaip ir dieninio skyriaus studentai, tiesiog mokantis ištęstine studijų forma būna mažesnis studijų krūvis.

--
Justinas

Partnerio pranešimas
Maksim
Gal galetumete argumentuoti, kodel sios studijos jusu mokykloje yra beveik dvigubai brangesnes nei pvz. - Socialiniu mokslu kolegijoje , Vilniaus kolegijoje ? Aciu.

TTVAM
Maksim rašė: Gal galetumete argumentuoti, kodel sios studijos jusu mokykloje yra beveik dvigubai brangesnes nei pvz. - Socialiniu mokslu kolegijoje , Vilniaus kolegijoje ? Aciu.
Laba diena, kainų politika yra vidinis įmonės reikalas, kurio komentuoti nėra privaloma. -- Justinas

Partnerio pranešimas
Jacpot
Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie prodiusavimo studijas. Visų pirma, norėčiau sužinoti ar šiais metais buvo surinkta grupė, nes kiek žinau, pernai dar nebuvo. Mokyklą aš jau esu baigęs ir norėčiau sužinoti ar yra koks nors būdas įstoti dar iki pavasario, pateikus visus reikiamus dokumentus, nes šiuo metu esu užsienyje, tad norėtųsi kažkokio konkretumo. Ši studijų programa man iš karto patiko, todėl taip pat norėčiau sužinto ar užtenka anglų, istorijos ir lietuvių valstybinių egzaminų, nes kitokiu atvėju esu pasiruošęs laikyti bet kurį kitą, jei tik to reikėtų.

Erika
Laba diena noriu pasiklausti dėl tokio dalyko , jeigu aš šiuo metu studijuoju VTDK geodezija ir kadastras nuolatinės studijas ir sugalvojau įstot dar į Vilniaus kolegija Finansai įštestinės studijas ar įmanoma taip ar galima taip studijuot dar ar nesutampa tvarkaščio egzaminu sesijos metu , nes man pavyždžiui buvo sesija po naujų metų sesija o ištęstinių studijų man atrodo dažniausiai buna po naujų metuų. Noriu sužinot ar galima tai studijuoti? Ačiū

TTVAM
Jacpot rašė: Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie prodiusavimo studijas. Visų pirma, norėčiau sužinoti ar šiais metais buvo surinkta grupė, nes kiek žinau, pernai dar nebuvo. Mokyklą aš jau esu baigęs ir norėčiau sužinoti ar yra koks nors būdas įstoti dar iki pavasario, pateikus visus reikiamus dokumentus, nes šiuo metu esu užsienyje, tad norėtųsi kažkokio konkretumo. Ši studijų programa man iš karto patiko, todėl taip pat norėčiau sužinto ar užtenka anglų, istorijos ir lietuvių valstybinių egzaminų, nes kitokiu atvėju esu pasiruošęs laikyti bet kurį kitą, jei tik to reikėtų.
Laba diena, 2014 Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje pradėjo studijas Prodiusavimo nuolatinių studijų grupė. Tapti TTVAM studentu galima dviem būdais – dalyvaujant tiesioginiame priėmime į TTVAM arba dalyvaujant bendrajame priėmime į Lietuvos aukštąsias mokyklas. Būsimasis studentas, kuris ketina studijuoti TTVAM savo lėšomis ir nori iš karto sužinoti atsakymą apie priėmimą, gali atvykti į TTVAM ir pateikti priėmimui reikalingus dokumentus jau dabar. Priėmimui reikalingus dokumentus galima pateikti ir internetu (http://www.ttvam.lt/stojantiesiems/priemimas/registracija-internetu/).

Partnerio pranešimas
TTVAM
Erika rašė: Laba diena noriu pasiklausti dėl tokio dalyko , jeigu aš šiuo metu studijuoju VTDK geodezija ir kadastras nuolatinės studijas ir sugalvojau įstot dar į Vilniaus kolegija Finansai įštestinės studijas ar įmanoma taip ar galima taip studijuot dar ar nesutampa tvarkaščio egzaminu sesijos metu , nes man pavyždžiui buvo sesija po naujų metų sesija o ištęstinių studijų man atrodo dažniausiai buna po naujų metuų. Noriu sužinot ar galima tai studijuoti? Ačiū
Laba diena, Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje ištęstinių studijų studentams paskaitos ir egzaminų sesijos vyksta tik šeštadieniais. Taip pat galima pasirinkti ir nuotolinį studijų būdą(naudojama virtuali mokymosi aplinka moodle). Tai gi suderinti studijas keliose aukštosiose mokyklose tikrai galima.

Partnerio pranešimas
asda
Laikau fizika(a),Lietuviu valstybini, anglu b2 ir istorija (a) bet neturiu matematikos :/ kur galeciau istoti?

TTVAM
Jeigu norite studijuoti savo lėšomis, tai matematikos egzamino galite būti ir nelaikęs/nelaikiusi, konkursiniame bale skaičiuosis matematikos dalyko metinis pažymys, tačiau jeigu norite pretenduoti į valstybės finansuojamas vietas, tai rekomenduotume rintis dalykus, kuriuose skaičiuojant konkursinį balą pirmuoju dalyku įrašytas kitas (ne matematikos) dalykas. Studijų programos ir konkursinio balo sandara: http://www.ttvam.lt/stojantiesiems/priemimas/konkursinio-balo-sandara/ Geriausiųjų eilės sudarymo tvarka: http://www.lamabpo.lt/bendrasis-priemimas/2015#550

Einaras
Sveiki, norejau paklausti, ar praeitais metais buvote surinke verslo informacinio valdyme grupe? Noriu stoti siais metais ten, bet niekaip nerandu jokios platesnes informacijos ar atsiliepimu apie sia specelybe :)

TTVAM
Sveiki, šiais mokslo metais studijų programa "Verslo informacinis valdymas" nevykdoma. Nuo rugsėjo mėn. šią studijų programą planuojama vykdyti lietuvių kalba. Detaliau http://www.ttvam.lt/studiju-programos/verslo-ir-vadybos-kryptys/verslo-informacinis-valdymas-anglu-kalba/

Einaras
Na as irgi planuoju i lietuviu kalba stot. Tai si programa yra nauja, ar siais metais nebuvo surinkta grupe?

TTVAM
Sveiki, nebuvo suformuota grupė.

Partnerio pranešimas
Einaras
Na aisku, o kiek zmoniu pakanka, kad susidarytu grupe?

TTVAM
~ 20 studentų.

Emilija
Sveiki, mane domina Turizmo ir viešbučių verslas. Rašoma, kad studijuojama 2 užsienio kalbos. Galima pasirinkti, ar yra konkrečios kalbos? Rusų turiu labai geras žinias, tačiau anglų tik pagrindus. Ar būtų įmanoma išmokti kalbų studiju metu, ar būtina įstoti jau gerai suprantant ir kalbant? Ačiū labai.

TTVAM
Sveiki, I užsienio kalba (anglų, vokiečių, prancūzų) - tai specialybinių žinių gerinimas tos užsienio kalbos, kurios mokėtės mokykloje kaip pagrindinę. II užsienio kalba (anglų, vokiečių, rusų) - tai dažniausiai (pasirinktinai) būna ta užsienio kalba, kurios turite pagrindus arba visai nesimokėte. TTVAM

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]