Klauskite visko apie SMK Aukštąją mokyklą

Administratorius
Čia galite užduoti klausimus apie priėmimą į Socialinių mokslų kolegiją.
pingviniene
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus: lietuviu kalba -mokyklinis 5 uzsienio kalba -valstybinis-76 Ar imanoma butu istoti i teises mokslus ?
SMK PRIĖMIMAS
Galite bandyti, bet Jūsų konkursinis balas bus labai mažas.
Monika
Sveiki, as esu dviliktoke, norejau paklausti apie turizmo ir viesbuciu studijas. as laikau tris egzaminus: Istorija (6), Anglų (6), Lietuvių (7) cia bandomųjų rezultatai. Tačiau mačiau, kad reikia geografijos metinio pažymio, dėja, aš nebuvau jos pasirinkusi kaip pamokos. Taigi, norėčiau paklausti, ar įmanoma man įstoti į šią studijų programą ar ne? ačiu už atsakymą
Monika
Taip pat pamiršau pasakyti, kad norėčiau stoti neakivaizdžiai ;)
xxx
ar daug buvo stojancių į viešuosius ryšius pernai?
yyy
kokie pernai buvo konkursiniai balai i viesuosius rysius?
kobra412
Sveiki, laikysiu Anglų kalbos, lietuvių kalbos, geografijos ir istorijos egzaminus. Anglų tikiuosi išlaikyti nemažiau 50%, lietuvių gal 4, geografiją ne mažiau 80% ir istoriją nemažiau 50%. Visi valstybiniai. Taip pat turėsiu geografijos A lygio metinį 10, istorijos 6 ir Lietuvių kalbos 7, anglų kalbos B1 lygio 8. Kaip manote, kuri mokymose programa man labiausiai tiktų ir kokius šansus turiu patekti į valstybės finansuojamą vieta? Taip pat norėjau paklausti arpridėtų nors kiek balų trečia kalba: vokiečių?
SMK priėmimas
Monika rašė: Sveiki, as esu dviliktoke, norejau paklausti apie turizmo ir viesbuciu studijas. as laikau tris egzaminus: Istorija (6), Anglų (6), Lietuvių (7) cia bandomųjų rezultatai. Tačiau mačiau, kad reikia geografijos metinio pažymio, dėja, aš nebuvau jos pasirinkusi kaip pamokos. Taigi, norėčiau paklausti, ar įmanoma man įstoti į šią studijų programą ar ne? ačiu už atsakymą
Monika, gali stoti Atskiruoju priėmimu ir pretenduoti tik į mokamą vietą. Jei turite daugiau klausimų, rašykite el. paštu priemimas@smk.lt www.smk.lt Tapkite mūsų draugais! facebook.com/smk-studentai
SMK priėmimas
xxx rašė: ar daug buvo stojancių į viešuosius ryšius pernai?
Taip, pernai turėjome nemažai norinčių studijuoti Viešuosius ryšius! Dėl balų rašykite Priėmimo komisijai el. paštu priemimas@smk.lt www.smk.lt Tapkite mūsų draugais! facebook.com/smk-studentai
SMK priėmimas
kobra412 rašė: Sveiki, laikysiu Anglų kalbos, lietuvių kalbos, geografijos ir istorijos egzaminus. Anglų tikiuosi išlaikyti nemažiau 50%, lietuvių gal 4, geografiją ne mažiau 80% ir istoriją nemažiau 50%. Visi valstybiniai. Taip pat turėsiu geografijos A lygio metinį 10, istorijos 6 ir Lietuvių kalbos 7, anglų kalbos B1 lygio 8. Kaip manote, kuri mokymose programa man labiausiai tiktų ir kokius šansus turiu patekti į valstybės finansuojamą vieta? Taip pat norėjau paklausti arpridėtų nors kiek balų trečia kalba: vokiečių?
Jei laikysite šiuos egzaminus, Jūs galite bandyti stoti į Teisę, Viešuosius ryšius, Turizmą ir viešbučius arba Kūrybos ir pramogų industrijų studijų programas. Ar gautumėte studijų stipendijas, priklauso nuo stojančiųjų balų ir susidariusio konkurso. Priėmimo informacija: http://www.smk.lt/lt/studijos/stojantiesiems-2/priemimo-tvarka-2 Jei turite daugiau klausimų, rašykite el. paštu priemimas@smk.lt www.smk.lt Tapkite mūsų draugais! facebook.com/smk-studentai
laura
Sveiki, norėjau paklausti ar pagal 2012 metų konkursinius balus įstočiau į VF tarptautinį verslą išlaikiusi šiuos valstybinius egzaminus: lietuvių 80%, matematikos 35%, istorijos 60%, anglų 51%?
SMK PRIĖMIMAS
laura rašė: Sveiki, norėjau paklausti ar pagal 2012 metų konkursinius balus įstočiau į VF tarptautinį verslą išlaikiusi šiuos valstybinius egzaminus: lietuvių 80%, matematikos 35%, istorijos 60%, anglų 51%?
Garantuoti, kad įstosite negalime, nes neaišku su kokiais balais stos ir kiek gausime VNF/ST vietų. Tačiau pagal 2012 m. stojimo konkursinį balą, turėtumėte gauti VNF/ST vietą. Jūsų konkursinis balas - 16.34, o 2012 m. su 15.18 balu jau gavo studijų stipendiją.
Eli
Labas vakaras, kur galėčiau pamatyti visų įstojusių 2012 metais į vf ir vnf konkursinius balus?
SMK priėmimas
Eli rašė: Labas vakaras, kur galėčiau pamatyti visų įstojusių 2012 metais į vf ir vnf konkursinius balus?
Labas, kokios konkrečiai studijų programos konkursinis balas domina? Rašykite el. paštu priemimas@smk.lt
mandarinu_feja
Laba diena, svarstau galimybę stoti į jūsų kolegiją šiais metais, tačiau man kilo keletas neaiškumų todėl nutariau pasitikslinti :) Pirmiausia, mane domina klausimas dėl valstybės finansuojamų vietų. Ar jos suteikiamos, ar, vis tik, yra galimybė geriausiu atveju gauti tik tiksliniu būdu valstybės finansuojamą studijų vietą? Antras klausimas: girdėjau, kad įstojus į vnf vietą, nėra galimybės vėliau gauti vf vietą. Ar tai tiesa? Kitas klausimas, neduodantis man ramybės, yra dėl gyvenamosios vietos įstojus į jūsų kolegiją. Žinau, kad SMK yra ir Vilniuje, ir Klaipėdoje, tačiau abu šie miestai yra gana toli nuo mano gyvenamosios vietos, todėl įdomu kaip tvarkotės su studentų iš kitų miestų apgyvendinimu. Ar kolegija turi bendrabutį? Jei neturi, ar pasirūpinate, kad studentai gautų bendrabutį kitų kolegijų/universitetų bendrabučiuose? Kokia gavimo tvarka, kaip viskas vyksta? Iš anksto dėkoju už atsakymą :)
SMK priėmimas
[c]mandarinu_feja rašė: Laba diena, svarstau galimybę stoti į jūsų kolegiją šiais metais, tačiau man kilo keletas neaiškumų todėl nutariau pasitikslinti :) Laba diena, stodami į mūsų kolegiją (prašymą registruojate LAMA BPO sistemoje. ), galite dalyvauti konkurse dėl studijų stipendijos, kuri LABA BPO sistemoje yra žymima – vnf/st Studijų stipendija yra valstybės parama studentams, kurie su aukščiausiais balais įstoja į valstybės nefinansuojamas studijų vietas. Studijų stipendijos dydis per metus yra lygus tos programos, į kurią įstojo studentas, norminės kainos dydžiui. Studijų stipendija yra paskiriama studentui ir mokama visus studijų metus. Netekus studijų stipendijos – studentas už studijas moka pats. Studijų stipendijai rotacija netaikoma, t.y. jeigu studentas įstojo į mokamą studijų vietą, jis už studijas moka pats visus studijų metus. Kolegija bendradarbiauja su kitų aukštųjų mokyklų bendrabučiais, tad pirmo kurso studentai, pateikę prašymą, būna visi apgyvendinti bendrabutyje.
Remigijus
Sveiki sias metais pildant prasyma, pateikiamas sitoksai pasirinkimas: "teisė (Verslo teisė; Viešasis valdymas; Ikiteisminis tyrimas) (Klaipėdoje)"

Ar tai reiskia kad ikiteisminis tyrimas nuo siu metu destomas ir Klaipedoje?

Tai nauja specializacija, kuri pradedama vykdyti nuo šių metų ir Klaipėdoje, ir Vilniuje.
Donatas
Sveiki, Norejau suzinoti del stojimo, vf vietos. Planuoju stoti 2014m y taikomasis programavimas ir multimedija, kiek ieskojau intnete, neradau atsakymo y kaikuriuos klausimus, taigi noriu suzinoti su kokiu maziausiu koeficientu istojo y vf vieta 2012m?Ar daug yra stojanciu y butent sia specialybe? Dekui uz atsakymus :)
Ramutė
labas, norėjau sužinoti ar SMK Klaipėdoje turi bendrabutį?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]