Klauskite visko apie SMK Aukštąją mokyklą

Inga
Ar turiu galimybe istoti i sveikatingumo ir grozio versla vnf/st jei mano konkursinis balas 14,76? Su kokiu balu praitais metais istojo i vnf/st?
SMK priėmimas
Ramutė rašė: labas, norėjau sužinoti ar SMK Klaipėdoje turi bendrabutį?
Bendrabučio neturime, bet gauname vietų kitų aukštųjų mokyklų bendrabučiuose.
SMK priėmimas
Inga rašė: Ar turiu galimybe istoti i sveikatingumo ir grozio versla vnf/st jei mano konkursinis balas 14,76? Su kokiu balu praitais metais istojo i vnf/st?
Taip, turi šansų.
Ramutė
ar stojant antru etapu yra galimybė patekti į nf/st?
NERINGA
Ar imanoma istoti i teise vnf,st su KB 15,74?
Gogo
Sveiki, koks buvo preitais metais mažiausias konkursinis balas stojant į kūrybos ir pramogų industrijos?
Gogo
O koks šiais metais žada būti mažiausias konkursinis balas pakviestas studijuoti į vnf/st? Ar yra galimybė įstoti su tokiu konkursiniu balu 13.22?
Justina
Sveiki, gavau pakvietimą studijuoti į vnf/st teisės studijas Klaipėdoje. Norėjau paklausti ar finansuojama visa studijų kaina? Ar ši kolegija turi bendrabučius?
Virgutė
Norėjau paklausti apie stipendiją, įstojau į sveikatingumo ir grožio verslą Vilniuje, pretendavau ir patekau į vnf/st vietą, klausimas tame, ar man nereikės damokėti už mokslą? Taip pat smalsu kada bus aišku ar gausiu bendrabutį, nes gyvenu už 200km nuo Vilniaus tad bendrabutis man būtinas
SMK priėmimas
Ramutė rašė: ar stojant antru etapu yra galimybė patekti į nf/st?
Taip, yra galimybė.
SMK priėmimas
NERINGA rašė: Ar imanoma istoti i teise vnf,st su KB 15,74?
Taip, įmanoma! http://www.smk.lt/news/1243/20026/Tesiamas-priemimas-i-mokamas-studiju-vietas
SMK priėmimas
Justina rašė: Sveiki, gavau pakvietimą studijuoti į vnf/st teisės studijas Klaipėdoje. Norėjau paklausti ar finansuojama visa studijų kaina? Ar ši kolegija turi bendrabučius?
Taip, kompensuojama visa suma. Bendrabučius parūpiname.
SMK priėmimas
Virgutė rašė: Norėjau paklausti apie stipendiją, įstojau į sveikatingumo ir grožio verslą Vilniuje, pretendavau ir patekau į vnf/st vietą, klausimas tame, ar man nereikės damokėti už mokslą? Taip pat smalsu kada bus aišku ar gausiu bendrabutį, nes gyvenu už 200km nuo Vilniaus tad bendrabutis man būtinas
Sveikiname! Primokėti nereikia, bendrabučiu pasirūpinsime ;) Laukiame atvykstant!
Skubu sužinoti
O koks šiais metais žada būti mažiausias konkursinis balas pakviestas studijuoti į vnf/st? Ar yra galimybė įstoti su tokiu konkursiniu balu į kūrybos ir pramogų industrijas 13.22?
Skubu sužinoti
Malonu būtu, kad atsakytumėt į klausimą.:)
SMK priėmimas
Skubu sužinoti rašė: O koks šiais metais žada būti mažiausias konkursinis balas pakviestas studijuoti į vnf/st? Ar yra galimybė įstoti su tokiu konkursiniu balu į kūrybos ir pramogų industrijas 13.22?
Laba diena, šiais metais į Kūrybos ir pramogų industrijų studijų programą mažiausias konkursinis balas buvo 16.48. Su savo balu galite stoti tik į mokamą vietą.
Dovile
Ar visus aprupinate bendrabuciais?
SMK priėmimas
Dovile rašė: Ar visus aprupinate bendrabuciais?
Bendrabučius parūpiname visiems.
Monika
As tikiuosi,kad parupinat visiems ;) gyvenu 300km nuo Vilniaus,man jis butinas,o pasirasydama sutarti klausiau ir man atsake,kad tik pasistengs :/
SmK priėmimas
Monika rašė: As tikiuosi,kad parupinat visiems ;) gyvenu 300km nuo Vilniaus,man jis butinas,o pasirasydama sutarti klausiau ir man atsake,kad tik pasistengs :/
Tikrai pasistengsime, tikimės Tavęs nenuvilti ;)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]