Klauskite visko apie SMK Aukštąją mokyklą

Kamilija
Laba vakara, norėjau pasiteirauti ar stojant į estetine kosmetologiją, būtinas matematikos egzaminas? Ar pakaks tik lietuvių kalbos brandos egzamino ir biologijos?
SMK PRIĖMIMAS
Kamilija rašė: Laba vakara, norėjau pasiteirauti ar stojant į estetine kosmetologiją, būtinas matematikos egzaminas? Ar pakaks tik lietuvių kalbos brandos egzamino ir biologijos?
Sveiki, Konkursiniam balui skaičiuoti naudojama iki keturių dalykų, išskyrus menų, meno dalyko pedagogikos studijų kryptis, kurių studijoms reikia laikyti stojamąjį egzaminą, bei sporto krypčių grupę, kurioje pagrindinį dalyką keičia sporto pasiekimai. Pagrindinio (pirmojo) ir antrojo konkursinių mokomųjų dalykų sąrašas pagal studijų kryptis kosmetologijos krypytyje yra: pagrindinis (pirmasis) dalykas - biologija; antrasis dalykas - chemija arba matematika, arba informacinės technologijos arba fizika arba inžinerinės technologijos.
AgnėCan
Sveiki, ar įmanoma nutrauktas studijas 3 kurse vėl pratęsti laiko praėjo daug nuo studijų nutraukimo kokios būtų sąlygos.
SMK
Sveiki, rašo Jums iš SMK Aukštosios mokyklos. Gavome Jūsų užklausą dėl konsultacijos, tačiau nepavyko susisiekti su Jumis tel. Kokios informacijos pageidautumėte gauti? Tik patikrinus Jūsų studijų istoriją, galėtume atsakyti į Jūsų klausimą.
SMK
[c]SMK rašė: Tik patikrinus Jūsų istoriją galėsime Jums pateikti atsakymą.
Rima
Laba diena, kaip vyksta sesijinės teisės studijos? Kiek kartų reikia atvykti į kolegiją? Ar atvykus galima laikinai apsistoti?
Akvilė
Kokias programos būna naudojamos dizaino studijų metu?
Karolina
Sveiki, esu baigusi slaugytojos padėjėjos mokslus, matau, kad pas Jus yra galimybė studijuoti bendrosios praktikos slaugos mokslus, ir matau kad man būtų trumpesnis mokslas, šiuo metu esu dirbanti, norėjau paklausti ar būtų galimybė derinti studijas su darbu? Ar paskaitos būtų vakarais?
SMK PRIĖMIMAS
Rima rašė: Laba diena, kaip vyksta sesijinės teisės studijos? Kiek kartų reikia atvykti į kolegiją? Ar atvykus galima laikinai apsistoti?
Laba diena, Nuolatinis (dieninis) tvarkaraščio būdas (NL) – nuolatinės studijų formos studijos, kai paskaitos organizuojamos darbo dienomis pagal numatytą paskaitų tvarkaraštį. Nuolatinis (sesijinis) tvarkaraščio būdas (NL(S)) – nuolatinės studijų formos studijos vykdomos sesijiniu būdu. Šios studijos skirtos dirbantiems asmenims. Nuolatinių (sesijinio tvarkaraščio būdo) studijų trukmė - 3 metai. Paskaitos vyksta per mokslo metus po vieną savaitę kiekvieną mėnesį darbo dienomis (pirmadieniais-penktadieniais) vakarais (orientacinis laikas nuo 17:00 val. iki 21:00 val.) ir tos savaitės šeštadienį (orientacinis laikas nuo 9.00 val. iki 16.00 val.). Paskaitos, pasirinkus sesijinį studijų būdą, gali būti dėstomos nuotoliniu būdu, išskyrus sveikatos mokslų ir menų krypties studijas programose.
SMK PRIĖMIMAS
Karolina rašė: Sveiki, esu baigusi slaugytojos padėjėjos mokslus, matau, kad pas Jus yra galimybė studijuoti bendrosios praktikos slaugos mokslus, ir matau kad man būtų trumpesnis mokslas, šiuo metu esu dirbanti, norėjau paklausti ar būtų galimybė derinti studijas su darbu? Ar paskaitos būtų vakarais?
Sveiki, Slaugos studijų sesijiniu būdu nėra vykdomos. Kviečiame susipažinti su mūsų pasiūlymu turintiems slaugytojo padėjėjo prof. mokymo diplomą. https://smk.lt/lt/slauga-po-profesinio-mokymo-2/
Asta
Studijos dieninės, bet daugelis studentų dirba svarby viską atsiskaityti
Beyza
Hello. I have a question about the dates to write in the mediation letter for the visa application. My acceptance letter says that the semester ends on 23 December, but the Erasmus coordinator told me that I’m allowed to stay until 31 January, which is the official end of the autumn semester. So for the mediation letter, should I write the semester dates exactly as written in the acceptance letter (1 September – 23 December)? Or can I use 25 August (arrival) and 31 January (departure) as the coordinator suggested? I'm not sure if writing a later departure date than the one in the acceptance letter would cause any issues for the visa.
Rima
Laba diena, ar baigus Lietuvos policijos mokyklą ir norint studijuoti teisę yra pridedamas balas prie stojimo?
SMK
Rima rašė: Laba diena, ar baigus Lietuvos policijos mokyklą ir norint studijuoti teisę yra pridedamas balas prie stojimo?
Sveiki, taip papildomai pridedama 0,5 balo. Ir asmenys, baigę Policijos mokyklą, priimami į pareigūnų grupę. Dėl informacijos galite susisiekti su mumis el. paštu: priemimas@smk.lt

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]