Klauskite visko apie Kauno technikos kolegiją

Administratorius
Čia galite užduoti klausimus apie priėmimą į Kauno technikos kolegiją.
Administratorius
Perkeltas klausimas:
Evaldas 2013 04 29 • 78.62.143.116
Laba diena.Noreciau stoti i Kauno Technikos Kolegija.Lietuviu islaikiau 60%,Matemetika 2%,Geografija mokyklinis 7,Anglu kalba B lygio 9,Fizika B lygio 9:)
KTK_priemimas
Laba diena, Evaldai, 2013 m. stojant į visas studijų programas Kauno technikos kolegijoje galioja tokia pati tvarka skaičiuojant konkursinį balą, t.y. konkursinio balo sudėtis: matematikos, fizikos, lietuvių kalbos egzaminų įvertinimai ir metinis užsienio kalbos įvertinimas. Jūs turite lietuvių, matematikos egzaminų įvertinimus, bet neturite fizikos egzamino įvertinimo. Tokiu atveju bus imamas vietoj fizikos egzamino įvertinimo Jūsų fizikos metinis įvertinimas. Tikslų konkursinį balą galite pasiskaičiuoti LAMA BPO svetainėje: http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle Siūlome bandyti stoti, lauksime Jūsų KTK! KTK priėmimo tarnyba
anomis
Sveiki. Ar įmanoma su 9,52 konkursiniu balu įstoti į vf vietą statybų inžinerijos studijose?

Sveiki,

taip, manome, kad bus galima :) Lauksime Jūsų KTK!
Ričardas
Ruošiuosi studijuoti automobilių techninį eksloatavimą. Ar užsienio kalbų mokymasis vyksta visiems vienodai ar skirstote į grupes pagal sugebėjimus? Mokykloje anglų kalbą mokiausi kaip antrąją užsienio kalbą, tačiau norėčiau jos geriau išmokti, todėl įdomu ar bus sąlygos prisivyti.
tiuriuriu
Sveiki:) Mano KB stojant į elektros energetika yra 15,18. Ar yra galimybė įstoti į VF?:)
tiuriuriu
oj, balas 15,4
KTK_priemimas
Ričardas rašė: Ruošiuosi studijuoti automobilių techninį eksloatavimą. Ar užsienio kalbų mokymasis vyksta visiems vienodai ar skirstote į grupes pagal sugebėjimus? Mokykloje anglų kalbą mokiausi kaip antrąją užsienio kalbą, tačiau norėčiau jos geriau išmokti, todėl įdomu ar bus sąlygos prisivyti.
Sveiki, užsienio kalbą mokinsitės kartu su visais :)
KTK_priemimas
tiuriuriu rašė: Sveiki:) Mano KB stojant į elektros energetika yra 15,18. Ar yra galimybė įstoti į VF?:)
Sveiki, tikrai taip. Lauksime Jūsų KTK! :)
tiuriuriu
Taip pat norėjau paklausti ar yra galimybė gauti stipendiją, ir jei ji yra, kokie turi būti rezultatai?:)
Edvinas
Labas vakaras, mokykloje laikiau mokyklinį Lietuvių kalbos egzaminą (gavau 9), taip pat laikiau mokyklinį Dailės egzaminą (gavau 10) ir valstybinį Matematikos egzaminą (surinkau 25 balus). Norėčiau sužinoti į kokais studijų programas turiu didžiausias galimybes įstoti į valstybės finansuojamą vietą? Į valstybės nefinansuojamą vietą? Laukiu atsakymo, iš anksto dėkoju.
marius185
noreciau paklausti apie likusiais vietas siose specialybese valstybes finansuojamas ir nefinanasuojamas ?

Autotransporto elektronika

Automobilių techninis eksploatavimas

Sveiki, Mariau,

Jūsų išvardintose studijų programose liko laisvų studijų vietų tiek valstybės finansuojamų, tiek ir valstybės nefinansuojamų.

KTK priėmimo tarnyba
Lukass
Sveiki,
Noriu pasiteirauti ar po antro turo liko vf vietu i statybos inzinierija. Ar imanoma per tracia tura papulti i sios studiju programos vf vieta su KB 13,34?
Ar yra galimybe gauti stipendija ir su kokiu KB galima butu i ja pretenduoti?

Sveiki, Lukai,

bandykite stoti, Jūsų konkursinis balas yra aukštesnis už praeinamąjį balą per I-ąjį ir II - ąjį etapą:)

Lauksime Jūsų KTK!
Dagnius
Sveiki, esu baigęs 2008m vidurinę mokyklą, po to profesinę mokyklą. Visus dalykus mokiausi B lygiu, egzaminai mokykliniai, LAMABPO svetainėje pasiskaičiavau, kad mano balas gaunasi 7,8 . Norėčiau paklausti ar būtų kokie šansai įstoti į MEDŽIAGŲ APDIRBIMO INŽINERIJĄ ištęstines studijas? Kokie šansai būtų gauti VF vietą? Ar apskritai galiu pretenduoti studijuoti Jūsų kolegijoje?
Dagnius
Labai ačiū už atsakymą:)
Dagnius
Aišku, tinka man ir mokama vieta :) galiu ir mokėti už studijas, mane labai domina specialybės su automobiliais... būčiau labai dėkingas jei atsakytumėte ar galiu pretenduoti, baigęs 2008m
KTK_priemimas
Gerbiamas Dagniau, deja, jau priemimas i valstybes finansuojamas vietas baigesi. Nuo rugpjucio 19 iki 30 d. prasides papildomas priemimas i valstybes nefinansuojamas vietas. Jei domina, lauksime Jusu KTK!
dainius1996
Noriu sužinot apie technikos kolegija kokiu yra specelibiu ir kokiu egzaminu reike ir kokie balai turetu buti kad istoti i vastybes finansuojamas studijas
KTK_priemimas
Gerbiamas, Dainiau, Kauno technikos kolegijoje galite studijuoti šias studijų programas: Automobilių techninį eksploatavimą; Autotransporto elektroniką; Medžiagų apdirbimo inžineriją; Elektronikos techniką; Elektros energetiką; Statybos inžineriją; Kelių inžineriją. Plačiau apie studijų programas www.ktk.lt Plačiau apie priėmimą 2014 m. ir konkursinio balo formulę rasite LAMA BPO tinklapyje adresu: http://www.lamabpo.lt/bendrasis-priemimas/2014#441 Geros dienos! Lauksime Jūsų KTK!
otas
Sveiki, ar kolegijoje galima studijuoti statybu inžinerija eksternu,susimokant uz moksla ar stojant nebutu kliutis, esu baiges dvylika klasiu suaugusiu mokymo centre ir turiu statybininko diploma .Aciu

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]