Del stojimo

vikaalisauskaite
aš noriu soti į viežučius ir turizmą. Parašyta, kad reikia geografijos metinio. O jei aš laikysiu egzaminą? žiūrės vistiek tik mano metinį ar egzamino rezultatą?
SMKkonsultacija
vikaalisauskaite rašė: aš noriu soti į viežučius ir turizmą. Parašyta, kad reikia geografijos metinio. O jei aš laikysiu egzaminą? žiūrės vistiek tik mano metinį ar egzamino rezultatą?
Laba diena, 2014 m. konkursinis balas formuojamas iš keturių dalių (išskyrus menų studijų sritį): 1. pirmojo dalyko brandos arba stojamojo egzamino (pasiekimų) įvertinimas; 2. antrojo dalyko brandos egzamino įvertinimas arba metinis pažymys; 3. trečiojo dalyko brandos egzamino įvertinimas arba metinis pažymys; 4. lietuvių kalbos ir literatūros brandos egzamino įvertinimas. Šiuo atveju stojant į Turizmo ir viešbučių studijų programą geografija/užsienio kalba/ informacinės technologijos yra trečiasis dalykas, iš kurio formuojamas konkursinis balas. Trečiojo dalyko imamas brandos egzamino įvertinimas arba metinis pažymys. Taigi stojantysis gali rinktis ar brandos egzaminą, ar metinį egzaminą jam imti skaičiuojant konkursinį balą. Paprastai imamas studentui palankiausias, aukštesnis įvertinimas.
vikaalisauskaite
tai tada kokie egzaminai reikalingi norint į turizmą? Istorija, Lietuvių, užsienio kalba i gerografija?
SMKkonsultacija
vikaalisauskaite rašė: tai tada kokie egzaminai reikalingi norint į turizmą? Istorija, Lietuvių, užsienio kalba i gerografija?
Visa informacija yra patalpinta SMK kolegijos internetiniame puslapyje. Stojant į Turizmo ir viešbučių studijų programą reikalingi šie egzaminai: Istorija , Lietuvių kalba ir literatūra, Užsienio kalba, Geografija. Išsamiau apie reikalavimus pasiskaityti galite čia: http://www.smk.lt/lt/stojantiesiems/studiju-programos-stojantiesiems/turizmas-ir-viesbuciai
Dvyliktokas
Laba diena .Noriu paklausti, planuojant stoti į transporto ir logistikos vadybą v.f vietą ar privalomi visi trys nurodyti egzaminai( matematika, lietuvių ir istorija)ar vienas pasirinktinai.Ačiū.
Anz eliza
ar galima stoti su siais egzaminams tai tokius as laikau biologija , chemija , MBE Lietuviu, rusu, istorija i logistika
SMKkonsultacija
Dvyliktokas rašė: Laba diena .Noriu paklausti, planuojant stoti į transporto ir logistikos vadybą v.f vietą ar privalomi visi trys nurodyti egzaminai( matematika, lietuvių ir istorija)ar vienas pasirinktinai.Ačiū.
Laba diena, pretenduojant į VNF/st studijų vietą reikia turėti išlaikius visus nurodytus egzaminus.
SMKkonsultacija
Anz eliza rašė: ar galima stoti su siais egzaminams tai tokius as laikau biologija , chemija , MBE Lietuviu, rusu, istorija i logistika
Laba diena, stojant į Transporto ir logistikos studijų programą reikia būti išsilaikius šiuos egzaminus: Matematiką, Lietuvių kalbą ir literatūrą, Istoriją, Užsienio kalbą. Visų studijų programų stojamieji egzaminai nurodyti kolegijos internetiniame puslapyje - http://www.smk.lt/lt/stojantiesiems/studiju-programos-stojantiesiems
Dvyliktokė
Sveiki, ar stojant i vizualini dizaina Klaipėdoje, reikės laikyti stojamajį egzaminą nors dar ir nėra aišku ar šios studijos vyks, ta prasme jei ir nesusidarytu grupė studentų?
SMKkonsultacija
Dvyliktokė rašė: Sveiki, ar stojant i vizualini dizaina Klaipėdoje, reikės laikyti stojamajį egzaminą nors dar ir nėra aišku ar šios studijos vyks, ta prasme jei ir nesusidarytu grupė studentų?
Laba diena, stojamasis egzaminas bus organizuojamas. Jeigu pretenduosite į Valstybės nefinansuojamą studijų vietą su studijų stipendija, paraišką turėsite teikti per LAMA BPO ir egzaminą laikyti LAMA BPO nurodytu laiku.
briggita
Sveiki, ar įstočiau į sveikatą ir grožį be biologijos?
briggita
Ir matematikos tik metinis pažymys.
SMKkonsultacija
briggita rašė: Sveiki, ar įstočiau į sveikatą ir grožį be biologijos?
Laba diena, jeigu pretenduojate į valstybės studijų stipendiją turite turėti visus nurodytus egzaminus, kitu atveju galėsite pretenduoti tik į mokamą studijų vietą.
Enrika
Laba diena noriu pasiklausti dėl tokio dalyko , jeigu aš šiuo metu studijuoju VTDK geodezija ir kadastras nuolatinės studijas ir sugalvojau įstot dar į Vilniaus kolegija Finansai įštestinės studijas ar įmanoma taip ar galima taip studijuot dar ar nesutampa tvarkaščio egzaminu sesijos metu , nes man pavyždžiui buvo sesija po naujų metų sesija o ištęstinių studijų man atrodo dažniausiai buna po naujų metuų. Noriu sužinot ar galima tai studijuoti? Ačiū
SMKkonsultacija
Enrika rašė: Laba diena noriu pasiklausti dėl tokio dalyko , jeigu aš šiuo metu studijuoju VTDK geodezija ir kadastras nuolatinės studijas ir sugalvojau įstot dar į Vilniaus kolegija Finansai įštestinės studijas ar įmanoma taip ar galima taip studijuot dar ar nesutampa tvarkaščio egzaminu sesijos metu , nes man pavyždžiui buvo sesija po naujų metų sesija o ištęstinių studijų man atrodo dažniausiai buna po naujų metuų. Noriu sužinot ar galima tai studijuoti? Ačiū
Laba diena, šitą klausimą turite užduoti Vilniaus kolegijai.
Enrika
pas gi irgi yra finansai aš jau gi svetaineje žiūrėjau, ir užtat irgi klausiu pas SMK?
SMKkonsultacija
Enrika rašė: pas gi irgi yra finansai aš jau gi svetaineje žiūrėjau, ir užtat irgi klausiu pas SMK?
Erika, Jūs klausiate apie perėjimą į Vilniaus kolegiją, o ne į SMK Vilniaus filialą. Studentui, kuris studijuoja pas mus ir kitoje aukštojoje mokykloje dviejuose gali derinti savo tvarkaraštį, jam sudaromas individualus studijų grafikas. Abiejų studijų formų studentams sesijos vyksta tuo pačiu laiku - sausio ir birželio mėn.
John
Tai norint stoti i vnf tu pilpdydamas rašyti vnf/st ar mok/st? nes pas jus juk nera nemokamų vietų išskyrus su tik gavus stipendiją
SMKkonsultacija
John rašė: Tai norint stoti i vnf tu pilpdydamas rašyti vnf/st ar mok/st? nes pas jus juk nera nemokamų vietų išskyrus su tik gavus stipendiją
Laba diena, norint pretenduoti į valstybės finansuojamą studijų vietą su studijų stipendija, LAMA BPO sistemoje renkatės "vnf/st". Studijų stipendija atitinka norminę studijų kainą, tai reiškia, kad už Jūsų studijas moka valstybė. Jeigu pretenduojate tik į mokamas studijas, LAMA BPO sistemoje rašote - "m".
Agnė
labas vakaras, koks vnf balas sveikatingumo ir grozio verslo specialybes? Aciu uz atsakyma

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]