Dėl Priėmimo į LPM

LPM
germis rašė: Sveiki, norėčiau pasiteirauti, ar galima stoti į policiją, jei 11–12 klasėje nesimokiau istorijos?
Sveiki, galima, tiesiog nesant šio dalyko bus rašomas 0. Pasiskaitykite detaliau www.stokipolicija, kur atrankos, ten yra skaičiuoklė, reikia pasiskaičiuoti, ar iš kitų trijų dalykų bus sudaryti 3 balai. Esant mažiau kaip trims balams, pretendentas neatitinka reikalavimų ir negali toliau tęsti atrankos.
asta1998
Laba diena, konkursinio balo skaičiuoklėje tik 2.80 ar įmanoma įstoti į LPM?
LPM
asta1998 rašė: Laba diena, konkursinio balo skaičiuoklėje tik 2.80 ar įmanoma įstoti į LPM?
Sveiki, ne. Turi būti minimum 3 balai.
Tomas
Sveiki, kada planuojama nauja ivadiniu grupe?
LPM
Tomas rašė: Sveiki, kada planuojama nauja ivadiniu grupe?
Sveiki, tie kas atitiks visus reikalavimus, numatoma atranka vasario mėnesį. Jei dar nepateikėte prašymo, rekomenduojame teikti skubiau, nes procesas iki atrankos trunka nuo 1.5 mėn. iki 3 mėn.
Rokasso
Sveiki, praėjus įvadiniu fizinio patikrinimo etapa, kas laukia toliau? Atranka? Iš ko atranka susideda ir kada bus ta atranka jau gal yra aišku?
LPM
Rokasso rašė: Sveiki, praėjus įvadiniu fizinio patikrinimo etapa, kas laukia toliau? Atranka? Iš ko atranka susideda ir kada bus ta atranka jau gal yra aišku?
Sveiki, paskambinkite +370 70060076 ir sužinosite detales (sekantys žingsniai visada nurodomi sistemoje, ją reikia sekti).
Miglė
Sveiki, vaikystėje turėjau degnoruotą migreną, tačiau dabar nebūna tų galvos skausmų, ar yra šansų įstoti į lpm ? Ar čia jau skaitosi, kad dėl sveikatos nebegaliu mokytis ten ?
LPM
Miglė rašė: Sveiki, vaikystėje turėjau degnoruotą migreną, tačiau dabar nebūna tų galvos skausmų, ar yra šansų įstoti į lpm ? Ar čia jau skaitosi, kad dėl sveikatos nebegaliu mokytis ten ?
Sveiki, dėl sveikatos turite kreiptis į CMEK (suveskite google paieškos lauke trumpinį ir įeisite į Centrinės medicinos ekspertizės puslapį), kur galite pateikti klausimus el laišku, raštu ar pasiskambinti nurodytu telefono numeriu.
Audrius
Sveiki, sausio gale bus šaukimai į kariuomenę. Jeigu aš esu prieš tai pateikęs stojimui dokumentus į LPM, beliko tik fizo ir atranka ir jeigu mane pašauks, ar mokykla išrašo kokį nors raštą, kad ketinu mokintis ir dirbti ar pirmiausiai reikės atitarnauti 9 mėn. kariuomenėje ir tik po tarnybos pretenduoti per naujo? Ačiū už atsakymą.
Kamilė
Sveiki, Stojau į įvadinius mokymus kovo-balandžio mėn. Jau praėjau CMEK'a ir psichologinį vertinimą. Tačiau šuo metu studijuoju magistrą ir paaiškėjo, kad tais mėnesiai man bus straipsnio ir magistro parengiamieji keli gynymai. Dabar norėčiau stoti į vėliau vykstančius mokymus (rugsėjo-spalio mėn.), ar turiu informuoti LPM? Ir kiek laiko galioja psichologinis vertinimas?
dziugas9
Sveiki, mano konkursinis balas yra 2,96 pagal LPM puslapio skaičiuoklę. Norėčiau pasiteirauti jeigu laikiau Lietuvių kalbos, Anglų kalbos, bei geografijos valstybinius egzaminus ar butu atsižvelgta į šių egzaminų, ar metinius rezultatus? Taip pat ar būtų atsižvelgta dėl galimybės mokytis, jei turiu gerą fizinį pasirengimą, bei didelę motyvaciją?
LPM
Audrius rašė: Sveiki, sausio gale bus šaukimai į kariuomenę. Jeigu aš esu prieš tai pateikęs stojimui dokumentus į LPM, beliko tik fizo ir atranka ir jeigu mane pašauks, ar mokykla išrašo kokį nors raštą, kad ketinu mokintis ir dirbti ar pirmiausiai reikės atitarnauti 9 mėn. kariuomenėje ir tik po tarnybos pretenduoti per naujo? Ačiū už atsakymą.
Sveiki, esant poreikiui LPM pagal pateiktą prašymą išduoda pažymą apie tai, kad asmuo pretendneuoja dalyvauti atrankoje arba mokosi LPMe.
LPM
Kamilė rašė: Sveiki, Stojau į įvadinius mokymus kovo-balandžio mėn. Jau praėjau CMEK'a ir psichologinį vertinimą. Tačiau šuo metu studijuoju magistrą ir paaiškėjo, kad tais mėnesiai man bus straipsnio ir magistro parengiamieji keli gynymai. Dabar norėčiau stoti į vėliau vykstančius mokymus (rugsėjo-spalio mėn.), ar turiu informuoti LPM? Ir kiek laiko galioja psichologinis vertinimas?
Sveiki, informuokite per ivadiniai@policija.lt, psichologinis vertinimas galioja daugiau negu metus laiko.
LPM
dziugas9 rašė: Sveiki, mano konkursinis balas yra 2,96 pagal LPM puslapio skaičiuoklę. Norėčiau pasiteirauti jeigu laikiau Lietuvių kalbos, Anglų kalbos, bei geografijos valstybinius egzaminus ar butu atsižvelgta į šių egzaminų, ar metinius rezultatus? Taip pat ar būtų atsižvelgta dėl galimybės mokytis, jei turiu gerą fizinį pasirengimą, bei didelę motyvaciją?
Sveiki, pirmiausia LPMui akytualūs dalykai yra lietuvų, matematika, istorija, užsienio kalba. Tų dalykų, kurių neturite - rašomi 0, ir bendras keturių dalykų balas turi būti mažiausiai 3. Neatitikus 3 balų, netęsiate atrankos. Fizinis vertinimas tikrinamas vėliau.
Įvadiniai
Laba diena, Baigus 6 savaičių įvadinius mokymus neturint teisinio išsilavinimo, pareigūnai pradeda dirbti reagavimo padaliniuose – patruliais (taip nurodo jūsų informacinė sistema). Baigus šiuos kursus ir norint dirbti veiklos padalinyje (planavau pradėti teisės krypties studijas, kurios prasidės rugsėjo mėnesį aukštojoje), norėčiau sužinoti, ar yra sudaromos kokios nors išimtys stojantiesiems į įvadinius kursus (pavyzdžiui, labai gerais pažymiais baigus LPM ar informavus vadovybę apie planus studijuoti atitinkamą studijų programą, tokią kaip teisė ir policijos veikla), kad galėčiau iškart pradėti dirbti veiklos padalinyje, o ne reagavimo? Dėkoju už atsakymą.
Gabujaza
Sveiki, mačiau, jog į 1 metų mokymą dokumentų teikimas yra iki birželio 23d, tačiau atestatas 12kl baigimo bus įteikiamas tik liepos mėnesį, kada tuomet galima teikti dokumentus?
Marius
sveiki, turiu administracinį nusižengimą dėl netinkamoje vietoje paliktos mašinos. ar tai kažkiek turi įtakos stojant į lpm?
Austėjaa1
Sveiki,ar stojant į policiją reikia turėti teisę vairuoti automobilį su mechanine pavarų dėže, ar pakanka tik automatinės?
Akvilė
Norėjau pasiklausti ar merginos su vyrais gali dalinti bendru tualetų ir vonia ? bendrabutyje?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]