Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Dėl Priėmimo į LPM

Matas
Įstojus į MRU policijos ir teisės veiklos studijas, ir baigus pradinius 1 metų mokymus LPM'e, ar studijos būtinai yra tęsiamos Kaune? Mano klausimas būtų toks - ar galėčiau pereiti į Vilniuje esantį MRU filialą, ir dirbti bei mokytis ten pat?

Stojantysis antra karta
Sveiki, Stojau preitais metais (2024) į LPM, bet mano stojimą atmetė dėl teistumo 2020 sausio 15, nebuvo praėja 5 metai po lengvo nusikaltimo. Teko pasidomėti, kad reikia 5 metų kad tai sueitų senatis, tai ar yra tikimybė istoti šiais metais, buvusiam patrauktam baudžiamajai atsakomybei. Nors jau praėjo 5 metai po teismo nuosprendžio dienos?

Stojantysis antra karta
Stojantysis antra karta rašė: Sveiki, Stojau preitais metais (2024) į LPM, bet mano stojimą atmetė dėl teistumo 2020 sausio 15, nebuvo praėja 5 metai po lengvo nusikaltimo. Teko pasidomėti, kad reikia 5 metų kad tai sueitų senatis, tai ar yra tikimybė istoti šiais metais, buvusiam patrauktam baudžiamajai atsakomybei. Nors jau praėjo 5 metai po teismo nuosprendžio dienos?
P.S buvau teistas BK138.1, buvau nuteistas 9 mėnesiam laisvės apribojimu ( probacija )

Tadas
Sveiki, norėjau pasiteirauti: kiek apytiksliai žmonių vasario mėnesį, atrankoje bus norinčiu studijuoti įvadiniuose mokymuose?

Noriustoti
Sveiki, Noriu stoti į LPM, tačiau mano regėjimas yra -4,75. Naudoju kontaktinius lęšius arba akinius. Vairuotojo pažymėjimą turiu. Ar su tokiu regėjimu yra šansų įstoti?

Doma
Sveiki. Turiu aukštąjį teisės srities išsilavinimą. Kaip rašoma policijos portale: "5-ių savaičių įvadinio mokymo kursai skirti asmenims turintiems teisės srities aukštąjį išsilavinimą ir siekiantiems dirbti policijos įstaigų veiklos padaliniuose atliekant ikiteisminio tyrimo ir (arba) kriminalistinių tyrimų funkcijas.". Ar tai reiškia, kad baigus įvadiniųs kursus, iš karto bus galimybė dirbti būtent šiuose padaliniuose, o ne reagavimo (patrulių)? Iš anksto dėkoju.

Agg
Noriu paklausti, pateikus prašymą į įvadinius, bet dar nepraėjus CMEK, kaip atsisakyti prašymo?

Saulele
Laba diena, pernai neįstojau į LPM dėl šlapime rastų narkotinių pėdsakų. Ar būtų galima mėginti stoti šiais metais jei jų nebus rasta? CMEK minėjo, kad jau 5 metus negaliu niekur įstoti į vidaus tarnybą.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]