Dėl Priėmimo į LPM

LPM
Linas rašė: Sveiki, kaip sužinoti kokia tavo savado skiltis. Registruojantis CMEK prašo pateikti ar pirma, ar antra, ar trečia. Kaip suprantu stojant į LPM pirma arba antra, bet kaip žinoti ar pirma ar antra.
Sveiki, pačiame CMEK siuntime įrašytos skiltys, jei į pirminį profesinį tai I-II skiltys.
Pretendentas
Sveiki. Atrankos metų bus loginio mastymo testas, teksto suvokimo ir raštingumo testas. Dėl raštingumo bus diktantas ar kaip šitie testai atliekamį? Ačiū už atsakymą.
Deividas
Sveiki bendrabuti gali gyventi su savo sugyventine ar butina susituokti.
LPM
Pretendentas rašė: Sveiki. Atrankos metų bus loginio mastymo testas, teksto suvokimo ir raštingumo testas. Dėl raštingumo bus diktantas ar kaip šitie testai atliekamį? Ačiū už atsakymą.
Sveiki, testas bus nuotolinio mokymo aplinkoje, reiks įrašyti praleistus ženklus.
LPM
Deividas rašė: Sveiki bendrabuti gali gyventi su savo sugyventine ar butina susituokti.
Sveiki, bendrabutis skirtas besimokantiems, bet ne šeimos nariams. Šeimos nariai neapgyvendinami.
Ernestas
Sveiki. Ar reikią atvažiuoti i LPM pateiktį kažkokius dokumentus ar viskas per sistemą vyksta? Kaip supratau, prašymų i pirminio profesinio mokymo programą vyksta iki 06-20
LPM
Ernestas rašė: Sveiki. Ar reikią atvažiuoti i LPM pateiktį kažkokius dokumentus ar viskas per sistemą vyksta? Kaip supratau, prašymų i pirminio profesinio mokymo programą vyksta iki 06-20
Sveiki, prašymas teikiamas per sistemą www.stokipolicija.lt.Jei praeisite visus reikalavimus, tuomet informuosime kada reiks atvykti. Procesas ilgas, taip, kad rekomenduojame teikti kuo skubiau prašymą, kad spėtumėte iki atrankos. Tikrinimai vyksta apie du mėnesius.
Ernestas
LPM rašė: Ernestas rašė: Sveiki. Ar reikią atvažiuoti i LPM pateiktį kažkokius dokumentus ar viskas per sistemą vyksta? Kaip supratau, prašymų i pirminio profesinio mokymo programą vyksta iki 06-20Sveiki, prašymas teikiamas per sistemą www.stokipolicija.lt.Jei praeisite visus reikalavimus, tuomet informuosime kada reiks atvykti. Procesas ilgas, taip, kad rekomenduojame teikti kuo skubiau prašymą, kad spėtumėte iki atrankos. Tikrinimai vyksta apie du mėnesius.
Man prašymą atsiuntę, bet aš nežinau kaip jį pateiktį per sistemą, nekur neduoda man jo pridėti. Jis yra pasirašytas bet prie mano dokumentų kurios pridėjau (pateikiau) anksčiau, aš negalių pateiktį.
LPM
Ernestas rašė: LPM rašė: Ernestas rašė: Sveiki. Ar reikią atvažiuoti i LPM pateiktį kažkokius dokumentus ar viskas per sistemą vyksta? Kaip supratau, prašymų i pirminio profesinio mokymo programą vyksta iki 06-20Sveiki, prašymas teikiamas per sistemą www.stokipolicija.lt.Jei praeisite visus reikalavimus, tuomet informuosime kada reiks atvykti. Procesas ilgas, taip, kad rekomenduojame teikti kuo skubiau prašymą, kad spėtumėte iki atrankos. Tikrinimai vyksta apie du mėnesius.Man prašymą atsiuntę, bet aš nežinau kaip jį pateiktį per sistemą, nekur neduoda man jo pridėti. Jis yra pasirašytas bet prie mano dokumentų kurios pridėjau (pateikiau) anksčiau, aš negalių pateiktį.
Niekur nieko pridėti nereikia, reikia pildyti sistemoje. Nereikia atsisiųsti. Užpildžius sistemoje, reikia pateikti.
Ernestas
LPM rašė: Ernestas rašė: LPM rašė: Ernestas rašė: Sveiki. Ar reikią atvažiuoti i LPM pateiktį kažkokius dokumentus ar viskas per sistemą vyksta? Kaip supratau, prašymų i pirminio profesinio mokymo programą vyksta iki 06-20Sveiki, prašymas teikiamas per sistemą www.stokipolicija.lt.Jei praeisite visus reikalavimus, tuomet informuosime kada reiks atvykti. Procesas ilgas, taip, kad rekomenduojame teikti kuo skubiau prašymą, kad spėtumėte iki atrankos. Tikrinimai vyksta apie du mėnesius.Man prašymą atsiuntę, bet aš nežinau kaip jį pateiktį per sistemą, nekur neduoda man jo pridėti. Jis yra pasirašytas bet prie mano dokumentų kurios pridėjau (pateikiau) anksčiau, aš negalių pateiktį.Niekur nieko pridėti nereikia, reikia pildyti sistemoje. Nereikia atsisiųsti. Užpildžius sistemoje, reikia pateikti.
Skiltyje "Policijos pateikti dokumentai" Yra 3 dokumentai 1. Anketa 2. Prašymas LPM 3. CMEK. Aš apie šiuos dokumentus turėjau omeny, nes juos duoda tik atsisiųsti.
LPM
Ernestas rašė: LPM rašė: Ernestas rašė: LPM rašė: Ernestas rašė: Sveiki. Ar reikią atvažiuoti i LPM pateiktį kažkokius dokumentus ar viskas per sistemą vyksta? Kaip supratau, prašymų i pirminio profesinio mokymo programą vyksta iki 06-20Sveiki, prašymas teikiamas per sistemą www.stokipolicija.lt.Jei praeisite visus reikalavimus, tuomet informuosime kada reiks atvykti. Procesas ilgas, taip, kad rekomenduojame teikti kuo skubiau prašymą, kad spėtumėte iki atrankos. Tikrinimai vyksta apie du mėnesius.Man prašymą atsiuntę, bet aš nežinau kaip jį pateiktį per sistemą, nekur neduoda man jo pridėti. Jis yra pasirašytas bet prie mano dokumentų kurios pridėjau (pateikiau) anksčiau, aš negalių pateiktį.Niekur nieko pridėti nereikia, reikia pildyti sistemoje. Nereikia atsisiųsti. Užpildžius sistemoje, reikia pateikti.Skiltyje "Policijos pateikti dokumentai" Yra 3 dokumentai 1. Anketa 2. Prašymas LPM 3. CMEK. Aš apie šiuos dokumentus turėjau omeny, nes juos duoda tik atsisiųsti.
Atsisiųti nereikia, kažką darote ne taip. Paskambinkite prašau numeriu 070060046 darbo laiku, nuo 8 iki 17.00 val.
Diana
Sveiki. Turint aukštąjį išsilavinimą (teisės magistras), norint dirbti pvz. tyrėja, reikia pasibaigti 5 sav. įvadinius kursus? Ar jie vyksta gyvai ar galima nuotoliniu būdu?
Dovilė
Sveiki, o kaip sužinoti ar prašymas yra tikrai pateiktas? Paspaudus mygtuką teikti prašymą jis sukasi, bet jokio laukelio neišmeta ar sėkmingai tai padaryta..
LPM
Diana rašė: Sveiki. Turint aukštąjį išsilavinimą (teisės magistras), norint dirbti pvz. tyrėja, reikia pasibaigti 5 sav. įvadinius kursus? Ar jie vyksta gyvai ar galima nuotoliniu būdu?
Sveiki, taip, su teisiniu išsilavinimu, galima pretenduoti į 5 savaičių įvadinio mokymo kursus. Nuotolinės formos nėra, nes rengiami būsi policijos pareigūnai tik kontaktiniu būdų. Prašymus galima teikti per www.stokipolicija.lt.
LPM
Dovilė rašė: Sveiki, o kaip sužinoti ar prašymas yra tikrai pateiktas? Paspaudus mygtuką teikti prašymą jis sukasi, bet jokio laukelio neišmeta ar sėkmingai tai padaryta..
Sveiki, parašykite laišką su savo duomenimis į paštą priemimas@policija.lt. Šiaip įėję į www.stokipolicija.lt sistemą turėtumėte matyti savo dokumentus. Jei nieko nėra, reiktų teikti iš naujo ir galimai per kitą naršyklę.
gabija
Tai begti kiek reikia 2 ar 3km nes kiek ziurejau visur ivairiai niekas neaiaku o puslapio netidaro kuri jus pateikiate del normatyvu
LPM
Sveiki, nueikite į puslapį ir pasiskaitykite papidlomai informaciją, papildome adresą: https://lpm.policija.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/pirminis-profesinis-mokymas/ - verttinimų tvarka - file:///C:/Users/e0002537/Downloads/Pretendent%C5%B3%20bendrojo%20fizinio%20pasirengimo%20pratim%C5%B3%20ir%20j%C5%B3%20vertinimo%20metodika-1.pdf. Moterims reikia 2 km. bėgti. Laikai priklauso nuo grupės ir amžiaus. Grupė nurodyta CMEK siuntime.
Gytaute
Sveiki, Koks laipsnis suteikiamas asmenims po įvadinių 5 savaičių mokymų su teisės aukštuoju išsilavinimu?
Dovilė
O baigus 5 sav. Įvadinius kursus, kur paskiria dirbi ar pačiam reikia ieškotis darbo vietos? (Ar tik policijos įstaigose ar pvz. ir FNTT vykdyti ikiteisminį tyrimą?).
LPM
Gytaute rašė: Sveiki, Koks laipsnis suteikiamas asmenims po įvadinių 5 savaičių mokymų su teisės aukštuoju išsilavinimu?
Sveiki, priklauso nuo pareigų, kur asmuo darbinamas.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]