Dėl Priėmimo į LPM

LPM
Dovilė rašė: O baigus 5 sav. Įvadinius kursus, kur paskiria dirbi ar pačiam reikia ieškotis darbo vietos? (Ar tik policijos įstaigose ar pvz. ir FNTT vykdyti ikiteisminį tyrimą?).
Sveiki, kadangi asmenys pretenduoja tapti policijos pareigūnais, tai darbinami į policijos sistemą. Darbo vietos ieškotis nereikia, ji derinama laimėjus atranką.
AAA
O ar baigus ne teisės krypties studijas ir pabaigus papildomas, laipsnio nesuteikiančias teisės studijas MRU yra galimybė pretenduoti į 5 savaičių trukmės mokymus ir dirbti ikiteisminio tyrimo tyrėju?
LPM
AAA rašė: O ar baigus ne teisės krypties studijas ir pabaigus papildomas, laipsnio nesuteikiančias teisės studijas MRU yra galimybė pretenduoti į 5 savaičių trukmės mokymus ir dirbti ikiteisminio tyrimo tyrėju?
Sveiki, jei neturite teisinio išsilavinimo mokymai vyks pagal 6 savaičių trukmės programą, baigę šią programą asmenys darbinami į reagavimo padalinius. Karjeros eigoje darbo pobūdis gali kisti, tam yra keletas variantų, vienas iš jų - galima dalyvauti atrankose, jas laimėjus, darbintis į kitus skyrius, padalinius ar policijos įstaigas.
Pretendentas
Sveiki. Kiek maždaug trūksta lojalumo Lietuvos valstybei patikrinimas?
LPM
Pretendentas rašė: Sveiki. Kiek maždaug trūksta lojalumo Lietuvos valstybei patikrinimas?
Sveiki, atsakymas pateikiamas teisės aktų nustatytais terminais, kurie neįtakoja/netrukdo kitų atrankos etapų vykdymo.
Pretendentas
Kaip ir visi etapai praeitį. Jau buvo tikrinamas lojalumas, bet po visų etapų, dabar tikrina Lietuvos valstybei lojalumą.
LPM
Pretendentas rašė: Kaip ir visi etapai praeitį. Jau buvo tikrinamas lojalumas, bet po visų etapų, dabar tikrina Lietuvos valstybei lojalumą.
Suprasta. Jei norite detaliau paklausti, priklausomai ar pretenduojate į vienerių moklo metų trukmės ar į įvadinio mokymo kursus, galite pirmu atveju, pasiskambinti 070060046, jei antras atvejis (įvadinio mokymo kursai) - 070060076.
Pretendentas
Kiek šiais metais numatoma vietų į įvadinio mokymo kursus?
LPM
Pretendentas rašė: Kiek šiais metais numatoma vietų į įvadinio mokymo kursus?
Sveiki, konkretizuokite klausimą? Prireikus galite pAsiskaitytio plačiau apie pareigūno profesiją ir atrankų reikalavimus per www.stokipolicija.lt.
Gabija
Sveiki. Jau praėjau fizinį parengimą. Gavau laišką, kad tikrins lojalumą Lietuvos valstybei. Ką turėčiau daryti toliau? Ar man reikėtų sulaukti kokios nors žinutės, ir kaip vyksta šis procesas? Dėkui.
Gabija
Sveiki. Jau praėjau fizinį parengimą. Gavau laišką, kad tikrins lojalumą Lietuvos valstybei. Ką turėčiau daryti toliau? Ar man reikėtų sulaukti kokios nors žinutės, ir kaip vyksta šis procesas? Dėkui.
Name
Gabija rašė: Sveiki. Jau praėjau fizinį parengimą. Gavau laišką, kad tikrins lojalumą Lietuvos valstybei. Ką turėčiau daryti toliau? Ar man reikėtų sulaukti kokios nors žinutės, ir kaip vyksta šis procesas? Dėkui.
Buvo parašyta, kad daryti nieko nereikia, o atsakymą kai patikrins gausite.
Ddd
Ar istarnavus LK 3-4 metus, trumpeja mokslai LPM?
Inga
Sveiki,jau gavau iš CMEK išvada kad esu tinkama į 2 grandį.Ką daryti dėl fizinės parengties,kreiptis pačiai ar laukti pranešimo ką daryti toliau?
Neda
Viskas praeita, beliko paskutinė atranka. Ko tikėtis motyvaciniame pokalbyje? Kaip reikėtų jam pasiruošti?
LPM
Neda rašė: Viskas praeita, beliko paskutinė atranka. Ko tikėtis motyvaciniame pokalbyje? Kaip reikėtų jam pasiruošti?
Sveiki, informuosime, kai atvyksite į registraciją prieš atranką.
LPM
Inga rašė: Sveiki,jau gavau iš CMEK išvada kad esu tinkama į 2 grandį.Ką daryti dėl fizinės parengties,kreiptis pačiai ar laukti pranešimo ką daryti toliau?
Sveiki, kilus klausimams skambinkite 070060046.
LPM
Ddd rašė: Ar istarnavus LK 3-4 metus, trumpeja mokslai LPM?
Sveiki, ne, tai skirtingos tarnybos, kiekvienai skirtingi reikalavimai.
LPM
Name rašė: Gabija rašė: Sveiki. Jau praėjau fizinį parengimą. Gavau laišką, kad tikrins lojalumą Lietuvos valstybei. Ką turėčiau daryti toliau? Ar man reikėtų sulaukti kokios nors žinutės, ir kaip vyksta šis procesas? Dėkui.Buvo parašyta, kad daryti nieko nereikia, o atsakymą kai patikrins gausite.
Tikrai, taip :)
LPM
Gabija rašė: Sveiki. Jau praėjau fizinį parengimą. Gavau laišką, kad tikrins lojalumą Lietuvos valstybei. Ką turėčiau daryti toliau? Ar man reikėtų sulaukti kokios nors žinutės, ir kaip vyksta šis procesas? Dėkui.
Sveiki, nereikia nieko daryti, laukite informacijos. Visą informaciją tikrinktie per sistemą (stokipolicija.lt).

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]