Dėl Priėmimo į LPM

Sveiki
Laba diena. Praeitą vasarą buvau policijoje savanorė, ar tai gali pridėti papildomą balą?

Laba diena, reikia būti nors 1 metus policijos rėmėja.
Paulina
Laba diena. jeigu as esu is kauno, tai as galiu mokintis kaune? ar reikia vykti klaipedos policijos mokyklos padalini?
Dvylika
Sveiki, koks mažiausias balas buvo praėjusiais metais?
lpmlpm
Laba diena Dvykika, visi balai skaičiuojami atrankos metu, o konkretaus praeinamo ar mažiausio balo nėra. Atranką laimi surinkę daugiasia balų pretendentai.
lpmlpm
Laba diena Paulina, Jūs galite savo prašymą pateikti Atrankos komisijai, tikėtina, kad į jį bus atsižvelgta.
Dovilė
Ar reikės tempti 80kg manikeną per fizinio parengimo patikrą?
LPM2015
Dovile, per atranką į Lietuvos policijos mokyklą visiems privalu tempti manekeną - tai viena iš privalomų užduočių.
Rasita
Dovilė rašė: Ar reikės tempti 80kg manikeną per fizinio parengimo patikrą?
Reikės visiem
LPM2015
Rasita, teisingai rašote, reikės visiems kandidatams tempti.
Liutauras
Laba diena, kokio formato nuotraukų reikia vykstant po CMEK pas policijos psichologe?
Neringa
Laba diena, Noriu stoti į LPM, esu baigusi LSU. Kur man kreiptis? Šiuo metu gyvenu Kaune.
LPM2015
Liutaurai, CMEK nėra pavaldi įstaiga Lietuvos policijos mokyklai, todėl į jūsų klausimą, kokių nuotraukų pageidauja CMEK tikrai negalėtume, susisiekite tiesiogiai su CMEK, jie tikrai jums atsakys.
LPM2015
Neringa, jeigu jūs pageidaujate mokytis įvadiniuose kursuose, kol kas tiksliai pasakyti, kada prasidės šie kursai negaliu, nes dar nėra patvirtintos datos. Šiaip ar taip, jeigu norite būti policijos pareigūnų, jums reikia kreiptis į policijos komisariato (pagal jūsų gyvenamą ir deklaruotą vietą)personalo padalinį ir pasakyti, kad jūs norite tapti policijos pareigūnų. o tolimesnę tvarką Jums tenais jau išaiškinks, nes teks tikrintis sveikatą, bus tikrinama jūsų nepriekaištinga reputacija.
Rasita
LPM2015 rašė: Rasita, teisingai rašote, reikės visiems kandidatams tempti.
Ar kas nors iš normatyvų pasikeitė?
Sonata
Laba diena,esu is panevezio.auginu du vaikus.labai noriu stoti mokytis i policijos mokykla.norejau paklausti ar yra budas mokytis nuotuoliniu budu ar panevezyje?
LPM2015
Rasita, patys normatyvai nepasikeitė, tačiau balų skaičiavimas pasikeitė. Visas atrankos taisykles rasite: http://lpm.policija.lt/lt/mokymas/pirminis_profesinis_mokymas/Atranka
LPM2015
Sonata, deja, nuotoliniu būdu mokytis Lietuvos policijos mokykloje nėra galimybių, niekas jūsų šaudyti ir policijos veiksmų taktikos neišmokins nuotoliniu būdu. Be to, nuo kitų metų Klaipėdos padalinio nebeliks, todėl visa mokykla bazuosis tik Kauno rajone, Mastaičiuose.
Gintarė
Laba diena, noriu paklausti kokie reikalingi brandos egzaminai norint būti policijos pareigune?
LPM2015
Gintare, stojant į Lietuvos policijos mokyklą reikalingas lietuvių k. egzaminas, taip pat skaičiuojamas matematikos, istorijos ir užsienio k. metinis pažymys.
Tadas
Sveiki, kokia alga yra baigus 1m mokyma ir pradejus dirbti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]