Dėl Priėmimo į LPM

LPM2015
Laba diena, jeigu dar skaičiuoti litais, tai būtų maždaug 1300-1400. Tačiau visos naktinės pamainos, papildomi budėjimai yra apmokami atskirai, todėl atlyginimas gali būti ir didesnis.
Gintarė
Laba diena, noriu sužinoti ar yra skirtumas kokiu lygiu 12-oje klasėje mokiniesi Istoriją (b ar a), jeigu stojant žiūrima tik į metinį pažymį.? Taip pat labai noriu tiksliai sužinoti vienu klausimu dėl sveikatos. Kaip būtų galima sužinoti ir kur ar mane priimtų po 12 klasės į policijos mokykla jei turiu nežymius širdies permušimus ar jau vien dėl to nepriimtų...?
LPM2015
Gintare, nėra jokio skirtumo, kokiu lygiu mokotės istoriją. Dėl sveikatos - tik Centrinė medicinos ekspertų komisija (CMEK) jums gali pasakyti, ar jūsų turimos problemos nekliudys mokytis, o vėliau dirbti pareigūne. Mes ne medikai, tik jie įvertinę ligas, gali pasakyti, ar jūs galėsite mokytis LPM. Sėkmės.
Justas
Sveiki,o kaip yra del laisvalaikiau? Butinai reikia buti LPM teritorijoje, ar galima ir laisvalaikio metu buti kitur? Savaitgaliais reikia buti mokykloje ar ne?
inga
Laba diena, jeigu as tarkim noriu gyventi atskirai ne bendrabutyje galima?
lina
Kokias pareigas policijoje galima vykdyti baigus LPM? Ar galima po LMP eiti tarkim i kursus tyreju ir panasiai?i keliu policija?
aiste
Po kiek gyvena zmoniu bendrabucio kambariuose?
LPM2015
Justai, paskaitos kursantams vyksta kiekvien1 dien1 maždaug iki 16 val., o vėliau jie turi laisvą laiką. Ką jo metu veikti, sprendžia patys kursantai. Tačiau vakare 22 val. yra vakarinė rikiuotė, kurioje privalu būti visiems. Savaitgaliais kursantais važiuoja namo, tačiau yra sudaromas budėjimo grafikas, nes kursantai pratinami prie budėjimo, net ir naktimis, todėl kartais išpuola budėjimai ir savaitgaliais, tada tenka likti mokykloje.
LPM2015
Inga, bendrabutyje privalu gyventi, nes yra tvarka, režimas. Tačiau išimtinais atvejais mokyklos vadovybė leidžia kursantui negyventi bendrabutyje.
LPM2015
Lina, baigus LPM kursantai gali dirbti Kelių policijoje, Patrulių rinktinėje, pas kinologus, raitojoje policijos. Pasirinkimas yra nemažas. Baigus mokslus galima ir toliau mokytis, stoti į MRU. Jeigu jus domina tyrėjų darbas, tai neužtenka baigti LPM. Tyrėjai yra vidurinės grandies pareigūnai, būtina turėti aukštąjį išsilavinimą, o LPM suteikia profesinį išsilavinimą.
LPM2015
Aiste, bendrabutyje kursantai gyvena arba po 2, arba po 3.
inga
Kada viksta priemimas i LPM? Ar dar speciau seis metais?
lina
Laba diena, o baigus LPM galima riktis kur dirbti ar sius belenkur..
ernestas
Laba diena ar galima rinktis tarp Kauno ir Klaipedos mokyklos,nes pats esu Vilnietis man butu arciau namu Kaune.
ernestas
Jeigu mano registruota gyvenamoji vieta traku rajone tai man kreiptis i Vilniaus komisariata ar i trakus.?
LPM2015
Inga, dokumentų pridavimas jau prasidėjo, bet jis truks iki rugpjūčio 17 d., 12 val. Galite spėti dar ir šiemet, jeigu paskubėsite, nes ilgai užtrunka praeiti centrinės medicinos ekspertų komisiją.
LPM2015
Lina, jūs galite rinktis, kur norite dirbti, bet reikia rašyti prašymą ir jeigu yra laisva vieta ir ta įstaiga sutiks jus priimti, tada ir galėsite dirbti, jeigu ne, komisariatas, kuriame pateiksite prašymą studijuoti, jus siųs dirbti, kur bus laisvas etatas ir kur labiausiai trūks žmonių.
LPM2015
Ernestai, Klaipėdos padalinyje mokosi tie kursantai, kurie neturi vairuotojo pažymėjimo, nes kol kas Mastaičiuose neturime galimybių mokyti vairavimo. Be to, pernai tie kursantai, kurie įstojo pirmais numeriais ir turėjo vairuotojo pažymėjimą, galėjo rinktis, kur mokytis.
LPM2015
jeigu gyvenate Trakuose - taip jums reikia kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.
...
Kiek trunka mazdaug pereiri komisija?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]