Klauskite visko apie priėmimą į LEU

LEU
Justina rašė: Kada vyks stojamasis šokio egzaminas ? O kada motyvacijos patikrinimas ?
Stojamajam šokio egzaminui bei motyvacijos įvertinimui reikia registruotis informacinėje sistemoje www.lamabpo.lt Galėsite pasirinkti laiką, vietą bei datą.

Partnerio pranešimas
mažė
Sveiki, koki šansai įstoti su 3 egzaminais(o kiti metiniai pažymiai) į biologijos kryptį? :)) ačiū už atsakymą ;)

LEU
mažė rašė: Sveiki, koki šansai įstoti su 3 egzaminais(o kiti metiniai pažymiai) į biologijos kryptį? :)) ačiū už atsakymą ;)
Laba diena, Sunku prognozuoti įstojimo tikimybę, nes viskas priklauso nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų.

Partnerio pranešimas
Stojantysis
Ar visi studentai gauna bendrabutį? :)

LEU
Stojantysis rašė: Ar visi studentai gauna bendrabutį? :)
Visą informaciją apie LEU bendrabučius rasite čia: http://leu.lt/lt/struktura/administracijos_padaliniai/ukio_direkcija/padaliniai_ud/ud_bendrabuciu_skyrius/bendrabuciu_informacija-studentams.html

Partnerio pranešimas
Kristina
Laba diena, esu baigusi Kauno kolegijoje ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką,ko reikėtų norint gauti aukštąjį universitetinį diplomą ir tęsti studijas toliau? Ką galėčiau studijuoti?

LEU
Kristina rašė: Laba diena, esu baigusi Kauno kolegijoje ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką,ko reikėtų norint gauti aukštąjį universitetinį diplomą ir tęsti studijas toliau? Ką galėčiau studijuoti?
Kreipkitės tiesiogiai sekančiais kontaktais: Studentų g. 39, LT-08106 Vilnius Telefonas (8 5) 275 23 98 Faksas (8 5) 212 35 68 Skype: Ugdymo mokslų fakultetas

Partnerio pranešimas
Erika
Laba diena. Buvau užsiregistravusi į motyvacijos vertinimą, bet nepavyko atvykti. Man nebeleidžia jau pasirinkti kitos datos, rašo, jog neatvykau į motyvacijos vertinimą. Ar dar įmanoma pasirinkti kitą motyvacijos vertinimo datą?

LEU
Erika rašė: Laba diena. Buvau užsiregistravusi į motyvacijos vertinimą, bet nepavyko atvykti. Man nebeleidžia jau pasirinkti kitos datos, rašo, jog neatvykau į motyvacijos vertinimą. Ar dar įmanoma pasirinkti kitą motyvacijos vertinimo datą?
Laba diena, jeigu motyvacijos įvertinime nedalyvavote dėl ligos arba dėl labai svarbios kitos priežasties, bet registravotės, tuomet kreipkitės į www.lamabpo.lt ir pateikite prašymą dėl galimybės būti perkeltai į papildomą motyvacijos įvertinimo sesiją, jeigu turite tam įrodančius dokumentus.

Partnerio pranešimas
vikaalisauskaite
sveiki.. man tikrai labai nepasisekė su egzaminais ir man konkursinis balas bus kažkur tik apie 3.. ar dar įmanoma įstoti į nemokamą vietą sociologijoje, politinėje socilogijoje ar net neverta rašyti nemokamos vietos?

LEU
vikaalisauskaite rašė: sveiki.. man tikrai labai nepasisekė su egzaminais ir man konkursinis balas bus kažkur tik apie 3.. ar dar įmanoma įstoti į nemokamą vietą sociologijoje, politinėje socilogijoje ar net neverta rašyti nemokamos vietos?
Norint pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą reikia laikyti motyvacijos įvertinimą. Jam registruotis reikia per informacinę sistemą www.lamabpo.lt Sunku prognozuoti priėmimo į valstybės finansuojamą vietą tikimybę, nes viskas priklauso nuo kitų stojančiųjų šiais metais konkursinių balų.

Partnerio pranešimas
Stojantysis
Sveiki, prašau pasakyti, koks minimalus konkursinis balas buvo praeitais metais į biologijos nuolaitinių studijų kryptį, ačiū.

LEU
Stojantysis rašė: Sveiki, prašau pasakyti, koks minimalus konkursinis balas buvo praeitais metais į biologijos nuolaitinių studijų kryptį, ačiū.
Laba diena, 2014 metais yra pasikeitusi konkursinio balo sandara. 2013 metais į biologijos studijų programą minimalus balas buvo 12,84.

Partnerio pranešimas
Goda
Mano konkursinis balas 3,7. Ar galiu tiketis įstoti į Pradinio ugdymo pedagogiką vnf ištęstines studijas?

LEU
Goda rašė: Mano konkursinis balas 3,7. Ar galiu tiketis įstoti į Pradinio ugdymo pedagogiką vnf ištęstines studijas?
Laba diena, Goda Sunku prognozuoti stojimo tikimybę, nes viskas priklauso nuo visų kitų stojančiųjų konkursinių balų į šią studijų programą.

Partnerio pranešimas
Greta
Sveiki, koks mažiausias konkursinis balas buvo praeitais metais, stojant į lietuvių filologiją šiame universitete? ačiū

LEU
Greta rašė: Sveiki, koks mažiausias konkursinis balas buvo praeitais metais, stojant į lietuvių filologiją šiame universitete? ačiū
2014 metai pasikeitusi konkursinio balo sandara. 2013 metais minimalus konkursinis balas stojant į valstybės finansuojamą vietą į šią studijų programą buvo 15,96

Partnerio pranešimas
Godas
Sveiki, norėčiau sužinoti, koks buvo minimalus konkursinis balas stojant pernai į specialybę- anglų ir kita užsienio kalba - VNF vietą, kiek asmenų planuojama į šią specialybę priimti 2014 metais, į vnf ir vf vietas. ačiū.

LEU
Godas rašė: Sveiki, norėčiau sužinoti, koks buvo minimalus konkursinis balas stojant pernai į specialybę- anglų ir kita užsienio kalba - VNF vietą, kiek asmenų planuojama į šią specialybę priimti 2014 metais, į vnf ir vf vietas. ačiū.
Laba diena, Nėra nustatyta tikslaus skaičiaus stojant į šią studijų programą. Minimalus konkursinis balas į VNF vietą 2013 m. buvo - 13.24

Partnerio pranešimas
Urtė
Sveiki, deja niekur nerandu 2013 metų minimalių konkursinių balų stojant į istoriją (tiek taikomąją, tiek Europos). Domina tiek vf, tiek vnf vietos. Gal galėtumėte parašyti šiuos balus arba nurodyti, kur galima juos pasižiūreti. Dėkui!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]