Klauskite visko apie Pasieniečių mokyklą

Vil
Mar. rašė: Sveiki, sakykite prašau, gavau atsakymą, kad siuntimas nebus išduotas,pagal 15 straipsnį 1 dalies 7 punktą. Pagal rašte išdėstytą tekstą, ryšiai ir aplinka. Sakykite ar tai dėl bendravimo su pažįstamais, kurie turi kažkokių nuobaudų? Ir dar norėčiau sužinoti, ar verta rudeni vėl bandyt teikti dokumentus, ar vis dėl to gausiu tą patį atsakymą ryšiai ir aplinka.
sveikas, man tokia pati problema, del rysiu ir aplinkos, gal jau isiaiskinai ar gali mokytis ar jau kelias visiskai uzdarytas i sitas pareigas?
Nks
Sveiki, ar yra kurie vengia privaloma karo tarnyba ir vistiek įstojo į pasienį?
Eva
Sveiki, kai istoji į pasieniečiu mokykla naujokas/ė, ar savaitgaliais išleidžia namo?
Anonimas
Turėjau tokią patirtį, bylinėjausi, laimėjau. Bet tiesiog buvau įsitikinusi, kad dideli šansai laimėti bylą, nes mano artimo giminaičio kaltė nebuvo nustatyta. Tai bet kuriuo atveju, siūlau neuždelsti ir tada abandyti, kreipkitės į advokatą.
Anonimas
Vil rašė: Mar. rašė: Sveiki, sakykite prašau, gavau atsakymą, kad siuntimas nebus išduotas,pagal 15 straipsnį 1 dalies 7 punktą. Pagal rašte išdėstytą tekstą, ryšiai ir aplinka. Sakykite ar tai dėl bendravimo su pažįstamais, kurie turi kažkokių nuobaudų? Ir dar norėčiau sužinoti, ar verta rudeni vėl bandyt teikti dokumentus, ar vis dėl to gausiu tą patį atsakymą ryšiai ir aplinka.sveikas, man tokia pati problema, del rysiu ir aplinkos, gal jau isiaiskinai ar gali mokytis ar jau kelias visiskai uzdarytas i sitas pareigas?
Turėjau tokią patirtį, bylinėjausi, laimėjau. Bet tiesiog buvau įsitikinusi, kad dideli šansai laimėti bylą, nes mano artimo giminaičio kaltė nebuvo nustatyta. Tai bet kuriuo atveju, siūlau neuždelsti ir tada abandyti, kreipkitės į advokatą.
Liuse
Sveiki, norint stoti į Vsat reikia laikyti kažkokius egzaminus? Pvz: istorija, geografija ir t.t
Pasienietis
Eva rašė: Sveiki, kai istoji į pasieniečiu mokykla naujokas/ė, ar savaitgaliais išleidžia namo?
Taip savaitgaliais galima išvykti į namus.
Pasienietis
Liuse rašė: Sveiki, norint stoti į Vsat reikia laikyti kažkokius egzaminus? Pvz: istorija, geografija ir t.t
Laba diena, reikalingi egzaminai - lietuvių kalba ir anglų kalba (Egzaminų įvertinimų (pažymių) svertiniai koeficientai - 0,25). Jei pretendentas nelaikė numatyto brandos egzamino ar neturi numatyto mokomojo dalyko metinio įvertinimo, laikoma, kad to egzamino ar mokomojo dalyko pažymys yra „nulis“ ir jam leidžiama dalyvauti tolesnėje atrankoje. Su visa tvarka ir taip pat apie tai kaip skaičiuojamas konkursinis balas, galite susipažinti puslapyje - www.pasienietis.lrv.lt
Pasienietis
[c]Vil rašė: Mar. rašė: Sveiki, sakykite prašau, gavau atsakymą, kad siuntimas nebus išduotas,pagal 15 straipsnį 1 dalies 7 punktą. Pagal rašte išdėstytą tekstą, ryšiai ir aplinka. Sakykite ar tai dėl bendravimo su pažįstamais, kurie turi kažkokių nuobaudų? Ir dar norėčiau sužinoti, ar verta rudeni vėl bandyt teikti dokumentus, ar vis dėl to gausiu tą patį atsakymą ryšiai ir aplinka. Laba diena, Jūs turėtumėte kreiptis į Jus kuruojantį Mokymo skyriaus darbuotoją, iš kurio Jūs gavote jau tokį atsakymą/raštą.
Pasienietis
Nks rašė: Sveiki, ar yra kurie vengia privaloma karo tarnyba ir vistiek įstojo į pasienį?
Laba diena, tokios informacijos neturime.
Pasienietis
Sveiki, kad numatomi įvadiniai kursai, turintiems aukštaji issilavinima?

Šiuo metu nėra aiški data, bet būtinai sekite Pasieniečių mokyklos facebook ir instagram profilius ten iškart pasidaliname visa naujausia ir aktualiausia informacija. Taip pat visa informaciją rasite - https://pasienietis.lrv.lt/lt/stojantiesiems/
Aaa
Ar dirbant Pagėgių rinktinės vienoje iš užkardų, būtų mokami butpinigiai Klaipėdoje?
Rokas
Sveiki, norejau pasiteirauti šiuo metu esu bedarbis ir gaunu išmokas bedarbio , ir noriu stoti mokintis y pasieniečių mokyklą 10 men , ar bedarbio išmokos bus sustabdytos ar jas gausiu toliau, ar galima atsisakyti stipendijos kad nesustabdytų bedarbio išmokos , nes juk 10 men reikia iš kažko gyventi save išlaikyti
Pasienietis
Rokas rašė: Sveiki, norejau pasiteirauti šiuo metu esu bedarbis ir gaunu išmokas bedarbio , ir noriu stoti mokintis y pasieniečių mokyklą 10 men , ar bedarbio išmokos bus sustabdytos ar jas gausiu toliau, ar galima atsisakyti stipendijos kad nesustabdytų bedarbio išmokos , nes juk 10 men reikia iš kažko gyventi save išlaikyti
Laba diena, Šiuo klausimu išsamią informaciją Jums suteiktų užimtumo tarnyba, kadangi Jūsų statusas pasikeis. Todėl turėtumėte kreiptis į juos.
Evelina
Sveiki , nepraėjau CMEK dėl prieš penkis metus buvusių alpimų , turiu didelę motyvaciją ir norą mokintis pasieniečių mokykloje . Ar dar yra kažkokia viltis, jog kitais metais bandant pavyks praeiti CMEK dėl buvusių problemų kurios nebesikartoja jau penkis metus ? Bandžiau paaiškinti jog problemos nebėra , bet gaila vistiek nepraėjau .
Lukas
Sveiki, ar galiu mokytis įvadiniame kurse ir siekti pasieniečio darbo, jeigu esu 41 m amžiaus? Ar dirbant pasieniečiu, galima dirbti papildomai kitą darbą pagal darbo sutartį puse etato, kuris nesikirstų su pasieniečio darbo pamainomis? Ar yra ribojimai, kokios srities/profesijos papildomo darbo pasienietis negali dirbti? Ačiū

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]