auto mechanika

Vytas
mokausi 9 klaseje noreciau studijuot ka nors prie auto mechanikos kokius dalykus rinktis A kursu o kokius B ir i koka kolegija patartumet stoti ? aciu is anksto
jai galetumet atrasykit i e-mail choosen@one.lt

Administratorius
ne, atsakysiu čia:)
automechanika, tiksliau, automobilių eksplotavimas arba mašinų techninis eksploatavimas ura Žemaitijos, Alytaus kolegijose, neabejoju, jog ir profesinėse galima rasti analogijų.reiktų:matematikos, fizikos, lietuvių ir užsienio kalbos.

Kestukas
Baigiau Žemaitijos kolegijoje inžineriją, kur galėčiau tęsti studijas? Nerandu informacijos apie išlyginamasias studijas?

Auto
Galbut kas patars, kokia universitetiniu studiju programa studijuoti norint sieti savo gyvenima su karjera prie automobiliu, su galimybemt lipti karjeros laiptais (ar tai imonese, auto salonose dirbti ar pan)

? Aciu

Evaldas
baigiau profesinėje, igijau auto mechaniko specialybe, noriu mokytis toliau,kad ismanyciau daugiau. kur patartumete stoti?

mindaugas
sveiki norejau paklausineti kur butu galima studijuoti automechanika.. ir kas baige tai nereciau su tuo pabendrauti tai jai galit parasykit y fanasxxx@inbox.lt

mantas
mokausi dar mokykloje bet norejau kur butu galima studijuoti auto mechanika klaipedos rajone ir kokius egzaminus reikia laikyti?
jei kas gali parasykit i el.pasta mantis19920529@inbox.lt

Tomas
sveiki mokausi 10 klaseje ir noriu pasirinkt automechaniko laipsi. Gyvenu Vilniuje patarkit kur stoti po 10 klases? :) e-mail smoukk1@mail.ru is anksto dekui :) PS. Jai kasnors baige kokia nors automechanikos mokykla Vilniuje parasykite man noreciau pasikalbet :)

Mindaugas
Aš mokausi Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje. Specialybė autoelektrikas. Šeip man patinka ši mokykla. Internetinis puslapis www.vavm.lt
Jeigu norėsite ko paklausti rasykite i skype: mindaugasss456111

Marfusza
mokausi 10kl ir norieciau suzinot kokiu egzaminu reikietu
jaigu noriu istot i Vilniaus siuvėjų ir automechanikų mokykla
jai galit tai atsakikit
is anksto aciu

Benas
Eikit mokytis i Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklą, gelezinio vilko gatvej. Mokytojai čiotki, moko su fantastine iranga, prietaisai visi naujausi supirkti, visoki kompiuteriai diagnostikai, ABS, ipurskimai, ausinimo sistemos ir kt maketuose ant firminiu stendu. Varikliu privaryta gal 15, ardai, surenki darai pjuvius, vien žo- krūčiau nersi. Dirike sake, kad 2milijonus už tai paklojo. šymet baigsiu, jokioj kitoj profkėj nieko panasaaus nerasi.

Ricardas
Gal zinot koki puslapi kur galiu pasirinkti Siauliuose auto elektrikos specialybe?

Aciu.

tomas
Po 10 klases eisiu i Vilniaus Automechaniku Ir Verslo Mokykla.
Kokiu pazymiu mazdaug reikia kad tikrai istociau i automechanika?

Klaidas
Sveiki. esu 12kl. mokinys ir beabejo kaip ir visus cia esancius, mane taip traukia automechnika:).noreciau pasiklausti kokiu pamoku egzaminu man reikia norint i ten istoti ir koia mokymosi istaigas galetumet pasiuliti?

Tomas
Pasakykite kokiu pazymiu uztektu patekt i Vilniaus Automechaniku Ir Verslo Mokykla?

Minde
turesi vidurki 6 turetu priimt. Priejema ir po 12klasiu i vavm

PPP
siemet einu i vavm baiges 12 klasiu

mokinys
sveiki norejau paklausti koki bala reikia tureti kad tave paimtu i vilniaus automechaniku mokykla nes po siu metu bandysiu stoti dabar esu 10-okas

zilvinas
mokausi 10 klaseje noreciau studijuot ka nors prie auto mechanikos kokius dalykus rinktis A kursu o kokius B ir i koka kolegija patartumet stoti ? aciu. atsakykite jai galite zilvisxlxlx@one.lt :)

narko
Noriu paklaust. Ar pavyktų be fizikos egzo įstot? Lt turėčiau apie 7 išlaikyt, matieką 5, anglų metinis 5 bus

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]