auto mechanika

mindaugas
esu baiges vidurine mokykla noreciau mokytis toliau i auto paruosejus, dazytojus. bet niekur nerandu kur galeciau testi savo mokslus gal kas zino kokia kolegija ar universiteta klaipedoje ar siauliuose?

minduagaz
sveiki baigiau vidurine mokykla ir noreciau toliau studijuoti auto paruosejas dazytojas specialybe. bet niekaip nerandu mokymo istaigu (isskyrus politechnikos mokyklas) gal kas zinote unviersiteto ar kolegijos internetini adresa kur galeciau rasti informacijos apie sia specialybe ?

Saša
Noreciau paklaust kur man butu geriausiai stot po 10kl vilniaus rajone ir kaip geraj reike islaikit desimtos klases egzaminus kad mane tenai priimtu ?

simonas
sveiki mokausi radviliskio rajone(prie siauliu) baigiu 10kl,noreciau studijuoti automechanika ir nezinau tiksliai kokius mokomuosius dalykus rinktis 11-,ir kur stoti?siauliuose gal?kas galit parasykit i gmail symka1996@gmail.com arb cia,bet cia daznai nesilankau

Andriusssss
Sveiki! Norėjau paklausti kokių mokslu reikia norint studijuoti žemės ukio mechanikos inžinerija? Ačiū už atsakima!

asukomisija
Andriusssss rašė: Sveiki! Norėjau paklausti kokių mokslu reikia norint studijuoti žemės ukio mechanikos inžinerija? Ačiū už atsakima!
Sveikas Andriau, Stojant į ASU studijų programą žemės ūkio mechanikos inžinerija pasirink šiuos egzaminus: matematiką, fiziką, užsienio kalbą ir lietuvių kalbą ir literatūrą. Įstoti į VF vietą nėra sudėtinga, svarbu išsilaikyk privalomus egzaminus. :) Jei kils daugiau klausimų gali parašyti man el. paštu: priemimas@asu.lt arba skambink tel. 837 752 200, mob.: 862067179 (Antanas). Iki. :)

Partnerio pranešimas
Andrius
sveiki norejau paklausti del automech ar reikia kokiu butinu egzaminu 12kl? Kad istori i automechanika?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]