kokius egazaminus reikia stojant i archtektura? koki testa reikia laikyti. ar tai butinai?
Administratorius2008 02 25cituoti
priklauso, į kurį universitetą stosi, nes skiriasi KTU ir VDA stojamieji į architektūrą.KTU reikia:
Matematika
Lietuvių k.
Užsienio k.
Kompozicija ir piešimas (stojamasis)
O vda egzaminai:
Piešimas (stojamasis)
Kompozicija (stojamasis)
Egle2008 10 01 • 78.57.0.51 cituoti
O tarkim jei stot galwoju VGTU?
ko reikia?
Martynaa2008 10 01cituoti
O i KTU imanoma istot nelankius papildomai dailes mokyklos?
giedre2008 10 02 • 78.59.207.128 cituoti
cia apie architektura, o i fotografija vda taip pat tik piesimas ir kompozicija?
Nezydre2011 11 05cituoti
Neįsivaizduoju ar kas dar skaitys ir atsakinės į šią temą ,bet vis tiek paklausiu...
Pirmiausia pasakysiu ,kad net ir radus kokios informacijos šiame forume tu negali žinoti ar ji dar tebėra teisinga ,kadangi žinutės čia net trijų metų senumo. Per tiek laiko manau net nebūtų keista ,kad daug kas pasikeitė. Ar ne taip?
O iš tikro tai aš norėjau pasiteirauti apie architektūros studijas. Dabar gyvenu Kaune ,bet mane labiau traukia VGTU universitetas ,nors tikriausiai daugeliui tai nepasirodytų labai logiška. Juk Kaune taip pat yra universitetas ,kuris turi architektūros fakultetą. Ir vis dėl to gal atsirastų studentų ar dėstytojų kurie elektroniniu paštu šiek tiek galėtu pakonsultuoti ir atsakyti į kelis klausimus susijusius su architektūros studijomis.
Mano el. paštas: nezydre@gmail.com ,labai viliuosi ,kad kas nors atkreips dėmesį ir sutiks paaukoti šiek tiek laiko atrašydami. :)
enim2012 01 18cituoti
Hi, gali kreiptis į mane :)
aš šiek tiek domiuosi architektūra
Administratorius2012 01 18cituoti
Nezydre -> Dėl architektūros studijų Kaune ir kaip joms pasiruošti yra nemažai informacijos suteikiama KTU Piešimo ir kompozicijos mokymo kursuose „Trys laipteliai". Daugiau apie tai: http://www.kurstoti.lt/index.php?id=487.
Norint stoti Vilniuje į VGTU, tiesiog reikia asmeniškai kreiptis į juos, tikrai atsakys, nes studentų visi nori pas save pritraukti kuo daugiau :)
Monika2012 01 31 • 85.206.87.164 cituoti
Sveiki, norėjau paklausti kokių egzaminų ir mokomųjų dalykų metinių pažymių reikia stojant į architektūrą? Taip pat norėjau paklausti ar reikalinga fizika?
Labai laukiu atsakymo:)
Monika2012 01 31 • 85.206.87.164 cituoti
Ar stojant fizikos metinis pažymis įtakoja konkursinį balą? Mokausi vienuoliktoje klasėje. Mums reikėjo pasirinkti arba biologiją arba fiziką arba chemija. Dar galėčiau iš biologijos pereiti į tinkamesnį dalyką, bet nežinau ar to reikia, tad noriu paklausti ar tie daalykai iš viso turi įtakos stojant?
Vika2014 07 18 • 78.57.174.215 cituoti
Sveiki, ar įmanoma įstoti į architektūrą vf vietą su 5,76 kb? Iš anksto dėkoju už atsakymą.