kurybines industrijos

quper
sveiki, ar galiu pretenduoti į nemokamą vietą jei nelaikau informacinių technologijų?
SMKkonsultacija
quper rašė: sveiki, ar galiu pretenduoti į nemokamą vietą jei nelaikau informacinių technologijų?
Laba diena, norint pretenduoti į nemokamą vietą reikia turėti visus prie studijų programos reikalavimų nurodytus dalykus.
OMM
Sveiki, dabar esu 12toj klasėj, ar galėčiau įstoti į ištestines studijas išlaikius tik lietuvių ir anglų egzaminus?
SMKkonsultacija
OMM rašė: Sveiki, dabar esu 12toj klasėj, ar galėčiau įstoti į ištestines studijas išlaikius tik lietuvių ir anglų egzaminus?
Laba diena, stojimo reikalavimai yra vienodi tiek stojant į nuolatinę studijų formą, tiek į ištęstinę. Pretenduojant į studijų stipendiją, stojantysis turi būti išsilaikęs visus prie studijų programos nurodytų stojimo reikalavimų, kitu atveju galėsite dalyvauti konkurse tik dėl mokamos studijų vietos.
Martynas
Laba diena, norėčiau sužinoti ar pavyktu įstoti į šias studijas jei mano stojamasis balas 3,12 į VNF?
SMKkonsultacija
Martynas rašė: Laba diena, norėčiau sužinoti ar pavyktu įstoti į šias studijas jei mano stojamasis balas 3,12 į VNF?
Laba diena, ar Jūs įstosite su tokiu stojamuoju balu - mes galėsime pasakyti po priėmimo, nes viskas priklausys nuo kitų stojančiųjų ir jų balų. Mažiausias balas stojant per LAMA BPO yra 0,8.
Justina
Ar ši studiju programa vykdoma Vilniuje?
SMKkonsultacija
Justina rašė: Ar ši studiju programa vykdoma Vilniuje?
Laba diena, taip, ši studijų programa vykdoma Klaipėdoje ir Vilniuje.
Anonimas
Kokių egzaminų reikia norint stoti į pramogų industrijas?
SMKkonsultacija
Anonimas rašė: Kokių egzaminų reikia norint stoti į pramogų industrijas?
Laba diena, stojimo reikalavimus rasite čia - https://www.smk.lt/file/manual/SMK_priemimas_2019_V2.pdf

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]