Pasistojo klausimas

Zeegk
Iskilo dilema. Reikia rinktis dalykus, kuriuos mokysiuos 11-12 klasei, bet nezinau kokius.
Mane domina fizikos sakos. Pats linkstu link naujesniu saku. Tj butu biofizika ir panasus dalykai. Taip pat idomu Hardwearas(kompiuteriu inzinerija ir etc.)Ypac domintu informacija apie naujausias mokslo sakas, kaip kad, nanotechnologijos. Ar lietuvoje tai destome, kokiu dalyku reikia stojant i tokias profesijas, ar sunku istoti, kokie valstybiniai turi buti~ ir kitka.

P.S. Galbut galetumet parekomenduoti kokia kita idomia bei perspektyvia specialybe susijusia su fizika bei pc, ir nebutinai. Nustebinkit mane :>
P.P.S. Pasirinkau matke, anglu, fizika, inform bei lietuviu A lygiu. Iskilo dilema del chemijos. Ar butini valstybiai stojant i isvardintus dalykus, ar naudinga?

Administratorius
viena iš įdomesnių sričių, ką esu mačius studijuoti magistrantūroje (kai baigi elemanariai taikomąją fiziką, pvz), tai lazerinės technologijos, medicinos fizika. su biochemija- dar galybė visokių įdomybių, tačiau ten reikia ir chemijos, ir biologijos (beje, ten įstot sunkiau nei į mediciną).kompiuterinių tinklų inžinerija, kompiuterinės technologijos taip pat yra- nežinau, kaip mūsų šalyje, tačiau ne LT gyenantys tautiečiai (draugės vyras JAV) per metus uždirba tiek, kad imu jų nekęsti :D. O dėl valstybinių- jei tik paveži-laikyk, nepasigailėsi.

Zeegk
Na jo, girdejau kad tokie dalykai dabar ypac uzgrusti zmonem. Konkursai nerealus, o vietu nedaug. Dar domina biofizika. Siek tiek pasidomejau, visai "spol" dalykas. Gal ka nors zinai apie ji? Su kokias vid istoja i tokius dalykus, ar sunku univere mokytis tokias spec.?
Del tos kompiuterines technologijos. Tai man idomu, taip ir vadinas tas dalykas, ar cia aplamai pajemus? Nes yra lbj daug sriciu, kaip kad hardwearas(pc vidus), programavimas ir etc. Ar jaus pievas varau? xD

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]