VNF/ST

Povilas
Sveiki, norėčiau detalesnės informacijos, stojant į VNF/ST vietą, ar studijos yra mokamos ar jas gali dengti stipendija?
SMKkonsultacija
Povilas rašė: Sveiki, norėčiau detalesnės informacijos, stojant į VNF/ST vietą, ar studijos yra mokamos ar jas gali dengti stipendija?
Laba diena, studijų stipendija atitinka norminę studijų kainą, todėl studentas, kuris gauna studijų stipendiją, nemoka už studijas.
Ana
Laba diena, o kokie reikalavimai yra gauti stipendija, kad nereikėtų mokėti už studijas?
SMKkonsultacija
Ana rašė: Laba diena, o kokie reikalavimai yra gauti stipendija, kad nereikėtų mokėti už studijas?
Laba diena, prie kiekvienos studijų programos yra nurodyti stojimo reikalavimai - egzaminai, kuriuos absolventas turi turėti išsilaikęs, norėdamas pretenduoti į valstybės nefinansuojamą studijų vietą su studijų stipendija.
abituriente
Ar norint pretenduoti i vnf/st studiju finansavima reikia buti isilaikius anglu kalba? konkreciai kalbu apie sveikatingumo ir grozio verslo programa?
SMKkonsultacija
abituriente rašė: Ar norint pretenduoti i vnf/st studiju finansavima reikia buti isilaikius anglu kalba? konkreciai kalbu apie sveikatingumo ir grozio verslo programa?
Laba diena, studijų reikalavimai nurodyti mūsų internetiniame puslapyje prie studijų programos - http://www.smk.lt/studyprograms_v2/detail/Sveikatingumo-ir-grozio-verslas/20314 Norint pretenduoti į VNF/st reikia turėti išsilaikius tris egzaminus, t.y. vieną iš nurodytų dalykų -užsienio kalba / informacinės technologijos / biologija / geografija / istorija / menai
Laura
Sakykite, o jei aš rašau VNF/ST, bet mano balo nepakanka, kad man duotu stipendiją, ar aš pretenduosiu i VNF vietą?
SMKkonsultacija
Laura rašė: Sakykite, o jei aš rašau VNF/ST, bet mano balo nepakanka, kad man duotu stipendiją, ar aš pretenduosiu i VNF vietą?
Laba diena, sistema skaičiuoja tik tai ką esate nurodžiusi prioritetine tvarka studijų prašyme. Jeigu nurodėte tik į VNF/st, bet kitu punktu nenurodėte į mokamą vietą, sistema apskaičiuos Jūsų stojimo balą tik į VNF/st.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]