Studijų finansavimas

Andrius
Sveiki, studijuoju LEU istorijos fakultete , sekmingai baigiau I kursą (įštęsinės studijos), kilo klausimas, ar yra galimybė iš vnf studijų, po pirmo kurso gauti vf, jei I kurso įvertinimai geri.

LEU
Andrius rašė: Sveiki, studijuoju LEU istorijos fakultete , sekmingai baigiau I kursą (įštęsinės studijos), kilo klausimas, ar yra galimybė iš vnf studijų, po pirmo kurso gauti vf, jei I kurso įvertinimai geri.
Laba diena, visą informaciją gausite Istorijos fakulteto dekanate.

Partnerio pranešimas
Indre
Sveiki, norėčiau paklausti, koks buvo šiemet minimalus konkursinis balas stojant į psichologijas studijų programą (bakalauras) tarp įstojusių į VF vietą? Dėkoju už atsakymą.

LEU
Indre rašė: Sveiki, norėčiau paklausti, koks buvo šiemet minimalus konkursinis balas stojant į psichologijas studijų programą (bakalauras) tarp įstojusių į VF vietą? Dėkoju už atsakymą.
Laba diena, minimalus balas į psichologijos studijų programą VF vietą - 6.26.

Partnerio pranešimas
Elina
Laba diena, baigiau mokyklą 2014 metais. Planuoju stoti 2016m. Ar man bus privalomas matematikos egzaminas norint įstoti į valstybės finansuojamą vietą? Esu išlaikiusi tik lietuvių, anglų, istorijos, geografijos egzaminus. Ačiū.

LEU
Elina rašė: Laba diena, baigiau mokyklą 2014 metais. Planuoju stoti 2016m. Ar man bus privalomas matematikos egzaminas norint įstoti į valstybės finansuojamą vietą? Esu išlaikiusi tik lietuvių, anglų, istorijos, geografijos egzaminus. Ačiū.
Laba diena, matematikos valstybinis privalomas egzaminas būtinas tik 2016 m. baigusiems mokyklą ir pretenduojantiems į universitetines valstybės finansuojamas studijas.

Partnerio pranešimas
Agnė
Sveiki, Norėčiau pasiteirauti, maždaug,koks turi būti minimalus balas norint gauti valstybės finansuojamą vietą technologijų pedagogikos kryptyje. Dėkoju už atsakymą :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]