Astrofizika

aukštyn_į_dangų
Sveiki :) Norėjau pasiteirauti šio to daugiau apie astrofiziką. Ar tai perspektyvi specialybė? Ar yra būtinos labai geros anglų kalbos žinios?( Nes mano pirmoji kalba ne anglų ir nežadu jos imti vėliau A lygiu).

Administratorius
hmm, geras klausimas, esu visai nekompetentinga į jį atsakyti :) tai gana mokslinis darbas baigus,nes NASA'os pas mus nėra, planetomis irgi jokia firma nesusidomėjusi.manau, tai nėra pats perspektyviausias dalykas, tačiau kodėl gi ne, jei širdis linksta.

aukštyn_į_dangų
Oj ta širdis :)

qua
aš irgi anksčiau galvojau apie astrofiziką, bet neberandu jos vu sąraše [kiek žinau buvo būtent vu]. nebėra? gal kituose universitetuose yra kas nors panašaus?

Mindaugas
Vu yra kompiuterine fizika.Sios specialybes studentai gali tapti astrofizikais.

Inesa928
Sveiki. Man labai patinka fizika ir As ja pasiemiau A lygiu, bet visi sako, kad yra labai mazai profesiju su ja ir visos neidomios.. Taciau As taip nemanau ir noreciau studijuoti butent astrofizika. Kaip manot ar tai man tinka ir ar tai tikrai idomus mokslas ??

mimiuke
apie šią specialybe jau mastau gal 2 jei ne daugiau metų... o dabar dar tik 10 klasiu baigsiu, pasirinkau fiziką A lygiu, geografija ir matematiką bei anglų, noriu ten studijuoti bet labai bijau, kad tikrai nepasiseks man su šia specialybę... nes kalboms nepasakyčiau , kad esu labai imli o iki NASOS tikrai butų tolimas kelias... Kaip Manot? verta studijuot?

Anonimas
Mimiuke, nera ko bijoti. 2 metus mokaisi su visais, treciame kurse pasirenki studiju krypti astrofizka, astronomijos paskaitos vyksta VU observatorijoje, likusios paskaitos fakultete. Studijos nera sunkios jeigu tikrai nori studijuoti ir siekti ziniu

Sonata
Sveiki, labai norėčiau daugiau sužinoti apie astrofizika. Kiek metų reikia studijuoti, ar labai sunku ir kur galima studijuoti. Ar studijos mokamos ir kiek, būčiau labai dėkinga už informacija.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]