Klauskite visko apie Vilniaus verslo kolegija

VVK
Laura rašė: Kokius reikia laikyti egzaminus norint istoti i svetingumo ir renginiu industrija nemokamai ?
Laba diena, Norint įstoti į Svetingumo ir renginių industriją, kokursinis balas yra skaičiuojamas: 1 dalykas - Istorija 0,4 (egzaminas); 2 dalykas - Matematika arba informacinės technologijos 0,2 (egzaminas arba metinis pažymys); 3 dalykas - Bet kuris dalykas, nesutampantis su kitais dalykais 0,2 (egzaminas arba metinis pažymys); 4 dalykas - Lietuvių kalba ir literatūra 0,2 (egzaminas arba metinis pažymys). Norint įstoti į valstybės nefinansuojamą vietą su studijų stipendija (vnf/st) rekomenduotume laikyti bent 3 dalykų valstybinius egzaminus.
VVK
Karolina rašė: su informatikos metiniu pazymiu galesiu stoti i valstybes finansojama vieta ?
Laba diena Karolina, Mes kaip privati aukštoji institucija, neturime valstybės finansuojamų vietų (vf), pas mus galima įstoti į valstybės nefinansuojamą su studijų stipendija (vnf/st) vietą. O į kokią tiksliau Jūs norite stoti studijų programą?
VVK
Mantas rašė: Koks yra stojamasis balas i svetingumo ir renginiu industrija ?
Laba diena Mantai, Mažiausiais stojamasis konkursinis balas - 1,6
Erika
Erika rašė: Laba diena.Norėčiau paklausti ar būtų galimybė įstoti į kolegija jeigu esu baigus profesinę mokyklą ?Laikiau lietuvių valstybinį (19 balų)ir profesinį (9 įvertinimas )Tai pat esu savanorė.Anglų kalbą B1 lygis mokykloje .Norėčiau studijuoti Anglų kalba ir tarptautinė komunikacija .Bandžiau susiskaičiuoti išėjo 1.36 balo Ačiū
VVK
Erika rašė: Erika rašė: Laba diena.Norėčiau paklausti ar būtų galimybė įstoti į kolegija jeigu esu baigus profesinę mokyklą ?Laikiau lietuvių valstybinį (19 balų)ir profesinį (9 įvertinimas )Tai pat esu savanorė.Anglų kalbą B1 lygis mokykloje .Norėčiau studijuoti Anglų kalba ir tarptautinė komunikacija .Bandžiau susiskaičiuoti išėjo 1.36 balo Ačiū
Laba diena Erika, Pagal Jūsų užklausimą suprantų, kad Jūs esate gavusi ir vidurį ir profesinį išsilavinimą. Norime Jus perspėti, kad norint studijuoti Anglų kalbą ir tarptautinę komunikaciją, turėtumėte supranti, kad ši programa yra priskirta anglų filologijos studijų krypčiai. Kas reikškia, kad įstojus į šią studijų programą, Jūs nesimokinsite anglų kalbos, o jau turite atsinešti itin didelį anglų kalbos bagažą, kurį tobulinsite iki tobulos anglų kalbos. Kalbant apie konkursinį balą, Jums pateikus dokumentus, mes perskaičiuosime Jūsų konkursinį balą, kurį sudaro konkursiniai dalykai iš Jūsų brandos atestato priedo, bei papildomi kriterijai. Su papildomais kriterijais Jūs galite maksimaliai dar susirinkti iki 2,5 konkursinio balo. Tad nereikia nusiminti, kai tik iš brandos atestato yra suskaičiuojamas mažesnis vidurkis, nes Jūs galite atitikti papildomus kriterijus ir taip surinkti mažiausią stojamąjį konkursinį balą, kuris šiai dienai yra 2 balai.
Tadas
Stojant i svetingumo ir renginiu industrija reikia laikyti stojamaji egzamina ?
Samanta
Uzpildzius viska lama bpo man parode kad stojant i svetingumo ir renginiu industrija reikia laikyti stojamaji egzamina . Kas tai yra per egzaminas ir ka jam reikia zinoti ?
Faustina
Turiu keletą klausimų kurie mane domina. Ar prisideda balas už profesinę mokyklą jei baigi be pagyrimo? Aš turiu pažymėjimą kur parašyta kad verslo kolegijoje prisidės 0.3 balo į nefinansuojamą vietą ar jis prisidės? Ir ar visi papildomi balai prisideda net turint ir mažesnį balą nei 2 ar būtinai turi būti 2 kad prisidėtų? Ačiū lauksiu atsakymo.
Ieva
Labas vakaras, koks jūsų minimalus konkursinis balas norint stoti į nefinansuojamą vietą?
Martyna
Iki kelintos dienos reikia sumokėti už pirmą semestrą pas jus?
VVK
Tadas rašė: Stojant i svetingumo ir renginiu industrija reikia laikyti stojamaji egzamina ?
Laba diena Tadai, Stojamasis egzaminas mūsų kolegijoje yra MOTYVACIJOS VERTINIMAS, kuris kandidatams tikrai NEPRIVALOMAS, bet tai yra galimybė prie Jūsų surinkto konkursinio balo dar prisidėti maksimaliai 1,5 konkursinio balo (galimybė gauti papildomai 0,5, 1 arba 1,5 balo). Motyvacijos vertinimą sudaro motyvacinis laiškas, pokalbis su komisija ir papildomi neformalaus mokymo dokumentai (jeigu yra). Daugiau informacijos galite surasti www.kolegija.lt, arba skambinkinte telefonu 8 616 55 422.
VVK
Samanta rašė: Uzpildzius viska lama bpo man parode kad stojant i svetingumo ir renginiu industrija reikia laikyti stojamaji egzamina . Kas tai yra per egzaminas ir ka jam reikia zinoti ?
Laba diena Samanta, Stojamasis egzaminas mūsų kolegijoje yra MOTYVACIJOS VERTINIMAS, kuris kandidatams tikrai NEPRIVALOMAS, bet tai yra galimybė prie Jūsų surinkto konkursinio balo dar prisidėti maksimaliai 1,5 konkursinio balo (galimybė gauti papildomai 0,5, 1 arba 1,5 balo). Motyvacijos vertinimą sudaro motyvacinis laiškas, pokalbis su komisija ir papildomi neformalaus mokymo dokumentai (jeigu yra). Daugiau informacijos galite surasti www.kolegija.lt, arba skambinkinte telefonu 8 616 55 422.
VVK
Ieva rašė: Labas vakaras, koks jūsų minimalus konkursinis balas norint stoti į nefinansuojamą vietą?
Laba diena Ieva, Minimalus konkursinis balas į visas mūsų vykdomas studijų programas yra 2 balai.
VVK
Martyna rašė: Iki kelintos dienos reikia sumokėti už pirmą semestrą pas jus?
Laba diena Martyna, Studijų mokestis už pirmąjį (rudens semestrą) yra mokamas per 10 d.d. nuo studijų sutarties pasirašymo dienos. Pvz. Studijų sutartį pasirašėte birželio 8 d., tad mokėjimas už pirmąjį pusmetį turi būti atliktas iki birželio 22 d. Ps. Tai netaikoma jeigu planuojate imti studijų paskolą, arba įstojate į VNF/ST (valstybės nefinansuojamą su studijų stipendija) vietą.
Martyna
Tai reiškia pas jus negalima sumokėti iki rugsėjo pradžios?
Ieva
Žurnale kur stoti yra parašyta jog pas jus minimalus stojant į nefinansuojamą vietą 1.2 ir motyvacinis pokalbis todėl dabar likau nesupratusi
Karina
Labadiena, pildau lama bpo prasyma ir noriu pasirinkti studijas turizmas ir poilsis bet man ismeta kad negaliu to padaryti nes stojamieji egzaminai daugiau nebevyks as zinau kad kolegijoje nera privalomas stojamasis egzaminas. Kaip pasirinkti studijas tada ? Ka daryti tokioje stituacijoje ?
VVK
Faustina rašė: Turiu keletą klausimų kurie mane domina. Ar prisideda balas už profesinę mokyklą jei baigi be pagyrimo? Aš turiu pažymėjimą kur parašyta kad verslo kolegijoje prisidės 0.3 balo į nefinansuojamą vietą ar jis prisidės? Ir ar visi papildomi balai prisideda net turint ir mažesnį balą nei 2 ar būtinai turi būti 2 kad prisidėtų? Ačiū lauksiu atsakymo.
Laba diena Faustina, Už įgytą profesinį diplomą pridedame balus dviem būdais: 1. Stojantiesiems į koleginių studijų programas ir baigusiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas su pagyrimu arba baigusiesiems tos pačios švietimo srities profesinio mokymo programas ir turintiems ne mažesnį kaip vienerių metų darbo stažą pagal įgytą kvalifikaciją - pridedame 1 balą; 2. Baigusiems profesinio mokymo programas (netaikoma, jeigu pridedamas balas pagal punktą Nr.1 ) - pridedame 0,5 balo. Visus papildomus balus sumuojame, prie jūsų jau surinkto balo, kuris yra skaičiuojamas iš Jūsų brandos atesto. Papildomi balai yra skaičiuoji ir įeina į minumalų konkursinį balą, todėl net turint mažesnį konkursinį balą, galite būti užtikrinta, kad Jūsų papildomus balus pridėsime.
VVK
Martyna rašė: Tai reiškia pas jus negalima sumokėti iki rugsėjo pradžios?
Laba diena Martyna, Šiuos sprendimus gali priimti tik kolegijos Direktorė.
VVK
Ieva rašė: Žurnale kur stoti yra parašyta jog pas jus minimalus stojant į nefinansuojamą vietą 1.2 ir motyvacinis pokalbis todėl dabar likau nesupratusi
Laba diena Ieva, Manau Jūs turite 2017 m. KUR STOTI leidinį, nes 2018 m. stojimui ir leidiniui esame pateikę atnaujintą informaciją. Minimalus konkursinis balas 2. Motyvacijos vertinimas Jums gali maksimaliai pridėti 1,5 balo. Kitus papildomus balus galite rasti mūsų priėmimo taisyklėse: http://www.kolegija.lt/wp-content/uploads/VVK_2018_Priemimo_taisykles_2018.pdf

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]