Klauskite visko apie Vilniaus verslo kolegija

VVK
Karina rašė: Labadiena, pildau lama bpo prasyma ir noriu pasirinkti studijas turizmas ir poilsis bet man ismeta kad negaliu to padaryti nes stojamieji egzaminai daugiau nebevyks as zinau kad kolegijoje nera privalomas stojamasis egzaminas. Kaip pasirinkti studijas tada ? Ka daryti tokioje stituacijoje ?
Laba diena Karina, Jau išsprendėme šią situaciją su LAMA BPO, galite pildyti dokumentus.
Emilija
Labadiena, ar turite logistijis studijas? Jeigu taip, tai kokius turiu tureti rezultatus, kad galeciau pretenduoti i finansuojama ir nefinansuojama vieta?
Edvardas
Sveiki. Noreciau paklausti ar butu imanoma istoti i vf Interaktyviu mediju ir technologiju, turint 4.43 konkursini bala? Ir koks konkursinis balas buvo, paskutinio stojanciojo praeitais metais, i ta pacia studiju programa?
Edvardas
P.S. Taip pat esu baiges privalomaja karo tarnyba 2016m. Tai kaip suprantu, bus prideta dar puse balo.
VVK
Emilija rašė: Labadiena, ar turite logistijis studijas? Jeigu taip, tai kokius turiu tureti rezultatus, kad galeciau pretenduoti i finansuojama ir nefinansuojama vieta?
Laba diena, Emilija, Taip, turime Logistikos verslo studijų programą. Jei stosite į nuolatines studijas per LAMA BPO, galėsite pretenduoti į valstybės nefinansuojamą vietą su studijų stipendija (studijos nemokamas). Ištęstinės studijos tik mokamos. Stojant reikalingi matematikos, istorijos, bet kurio dalyko, nesutampančio su kitais dalykais ir lietuvių kalbos bei literatūros rezultatai. Mažiausias stojamasis konkursinis balas - 4,3. Konkursinį balą galite pasikelti atvykusi į motyvacinį pokalbį.
VVK
Edvardas rašė: P.S. Taip pat esu baiges privalomaja karo tarnyba 2016m. Tai kaip suprantu, bus prideta dar puse balo.
Laba diena, Edvardai, į Jūsų pasirinktą studijų programą, kuri yra fizinių mokslų srities - stipendijų nėra skirtą. Studijos tik mokamos.
Lukas
Laba rytas. O jeigu baigiau mokyklą 2018 metais ir noriu stoti šiais mokslo metais į kolegiją? Tai ar man galioja tų metų tvarką, kai aš pabiaugiau mokyklą ar šių metų, 2019?

Laba diena, Lukai,

Jums galioja tų metų stojimo tvarka, kuriais stojote. Nesvarbu kada nuspręsite realiai stoti, visada galios tų metų tvarka, kuriais baigėte mokyklą.

Ar dar galiu kuo padėti?

Dovilė
Aneta
Sveiki, kokias turite studijas?

Sveiki, Aneta, ačiū, kad kreipėtės. Šiuo metu siūlome studentams šias studijų programas, spustelkite ant nuorodos ir būsite nukreipta ten, kur reikia:

http://www.kolegija.lt/stojantiems/studiju-programos/

Noriu pabrėžti, kad studijas vykdome lietuvių, anglų ir rusų kalbomis.

Ar dar galiu kuo nors padėti?

Dovilė
Laura
Laba diena, noriu stoti į savaitgalines studijas. Norėjau paklausti ar yra galimybė mokėti už studijas dalimis? :) pvz kiekvieną mėnesį atliekant po įmoką? :)

Laba diena, miela Laura,

Labai malonu, kad kreipiatės. Taip, už studijas galite mokėti kas mėnesį, tokiu atveju yra pasirašoma individuali kasmėnesinio mokėjimo sutartis. Sakykite, o kokia studijų programa Jus domina?

Dovilė Vilkevičiūtė,
komunikacijos ir tarptautinių santykių skrysius.
edgakuln
Laba diena, mano konkursinis balas yra 4,3 ar galiu įstoti į žaidimų kūrimą ar programavimą?

*

Laba diena, Edgakuln,

Malonu, kad kreipiatės. Žinoma, galite stoti, tačiau nuo šių metų visos studijos VVK yra mokamos. Tai reiškia, kad stodamas į VVK Jūs nepretenduosite į Valstybės finanasuojamą vietą.

Tačiau yra ir gerų žinių, studentai, kurie mokosi itin gerais balais, semestro pabaigoje gali siųsti paraiškas Valstybiniam Studijų Paramos fondui ir laimėjus konkursą susigrąžinti sumokėtus pinigus už studijas.

Ar galiu kuo nors dar padėtėti?

Dovilė Vilkevičiūtė
Komunikacijos ir tarptauinių santykių skyrius.
edgakuln
Kaip geriau paduoti dokumentus internetu ar važiuoti į VVK?
Ar dar aš turiu laiko paduoti dokumentus, nes tik rytoj gaunu atestatą (liepos 18d.), bet prašymas yra pateiktas per LAMA BPO.

Viskas gerai, laiko turite iki rugpjūčio 30 dienos. Rekomenduoju atvykti į VVK, parašysite prašymą. Aišku, žiūrint kur gyvenate,

Dovilė
Laura
Labai ačiū už išsamù atsakymá! Mane domina verslo vadybos ir marketingo studijos.

Laura rašė: Laba diena, noriu stoti į savaitgalines studijas. Norėjau paklausti ar yra galimybė mokėti už studijas dalimis? :) pvz kiekvieną mėnesį atliekant po įmoką? :)

Laba diena, miela Laura,

Labai malonu, kad kreipiatės. Taip, už studijas galite mokėti kas mėnesį, tokiu atveju yra pasirašoma individuali kasmėnesinio mokėjimo sutartis. Sakykite, o kokia studijų programa Jus domina?

Dovilė Vilkevičiūtė,
komunikacijos ir tarptautinių santykių skrysius.

Supratau, tai kviečiame jus atvykti į kolegiją :) arba kaip Jums patogiau
Rasa
Sveiki, mano stojamasis balas yra 3,08 ar galėčiau pas jus įstoti į vnf/st? Norėčiau studijuoti turizmas ir renginiai?

Laba diena, Rasa,

Malonu, kad kreipiatės, deja, šiais metais į VVK norintys stoti asmenys negali pretenduoti į studijų stipendijos vietą, visos studijos yra mokamos.

Ar galiu dar kuo nors padėti?

Dovilė
Tomas
Sveiki, norėjau paklausti kaip galima šiemet gauti studijų stipendija stojant į žaidimų kūrimą, nes per LAMA nėra tokio pasirinkimo ?
Dovilė
Tomas rašė: [/b]Sveiki, norėjau paklausti kaip galima šiemet gauti studijų stipendija stojant į žaidimų kūrimą, nes per LAMA nėra tokio pasirinkimo ?[/c][c][b]Tomas rašė: Sveiki, norėjau paklausti kaip galima šiemet gauti studijų stipendija stojant į žaidimų kūrimą, nes per LAMA nėra tokio pasirinkimo ?
*** Sveiki, Tomai, Ačiū už klausimą. Visos studijų programos Vilniaus verslo kolegijoje yra mokamos, socialinių stipendijų, deja, nėra galimybės suteikti šiais metais. Dovilė
JusTina 555
Sveiki,ar įstojus į dienines studijas šiais metais po pirmos sesijos bus kažkokia rotacija dėl nemokamų studijų ? Ar tiesiog jau apskritai yra panaikintas studijų finansavimas? Ar jeigu yra tokia galimybė,tai būtų tas pats taikoma ir nuotolinėse studijose?
Taip pat norėčiau pasiteirauti dėl atsiskaitymo pobūdžio nuotolinėse savaitgalinėse studijose.Ar bus nuotoliniu būdu visi atsiskaitymai ar reiks atvykti į atsiskaitymus?
Ačiū už informaciją.

---

Laba diena, Justina. Ačiū už Tavo laišką.

Atsakymas į pirmus Tavo klausimus dėl studijų finansavimo. Deja, VVK yra vykdomos tik mokamos studijų programos, valstybė nemokamų krepšelių neskiria. Rotacija nevyksta, nes vėl gi, krepšeliai nėra skiriami.

Nuotolinės savaitgalinės studijos. Visi atsiskaitymai ir paskaitos vyks per nuotolį. Žinoma, pirmus keletą savaitgalių teks atvykti į kolegiją, kad susipažintumėte su mumis ir aplinka :) O po to viskas nuotolinio pobūdžio seka.

Gražios dienos,
Jei dar kils klausimų - mielai atsakysiu.

Dovilė

p.s greitu metu www.kolegija.lt puslapyje papildysime daugiau info apie nuotolines studijas, sekite mus!

Anastasija Sana
Sveiki. Ar Vilniaus verslo kolegija turi bendrabutį? Jei taip, kas gali gauti ir kokios sąlygos?
Dovile
Anastasija Sana rašė: Sveiki. Ar Vilniaus verslo kolegija turi bendrabutį? Jei taip, kas gali gauti ir kokios sąlygos?

---

Sveiki, Anastasija, Vilniaus verslo kolegija neturi bendrabučių. Tačiau kviečiame kreiptis į kitas aukštąsias mokyklas, kurios turi bendrabučius ir priima kitų aukštųjų mokyklų studentus apgyvendinimui.
Maksim
Laba diena. Ar yra studijos rusų kalba? Mane domina grafinis dizainas
Mantas VVK
Maksim rašė: Laba diena. Ar yra studijos rusų kalba? Mane domina grafinis dizainas
Laba diena, Maksim. Taip, galite rinktis studijas rusų k. Deja, grafinio dizaino studijų programos neturime. Visą programų sąrašą rusų k. galite rasti čia: https://www.kolegija.lt/ru/prijom-2021/

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]