Perstojimas

Lukas
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu po pirmo semestro iš VGTU bioinžinerijos perstoti į LEU kūno kultūrą? Pajutau, kad įstojau tikrai ne ten, kur širdis nori. Be to jau ilgą laiką sportuoju akademinį irklavimą ir šiais metais tapau Lietuvos čempionu, tad taip pat norėčiau sužinoti ar tai padėtų man perstoti.

LEU
Lukas rašė: Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu po pirmo semestro iš VGTU bioinžinerijos perstoti į LEU kūno kultūrą? Pajutau, kad įstojau tikrai ne ten, kur širdis nori. Be to jau ilgą laiką sportuoju akademinį irklavimą ir šiais metais tapau Lietuvos čempionu, tad taip pat norėčiau sužinoti ar tai padėtų man perstoti.
Laba diena, valstybės finansuojamą vietą, t.y. "krepšelį" galima persinešti tik po pirmo semestro neturint akademinių skolų į tos pačios srities studijų programą. Jeigu pretenduojate į valstybės nefinansuojamą vietą turite kreiptis tiesiogiai į Sporto ir sveikatos fakultetą sekančiais kontaktais: Adresas Studentų g. 39 Telefonas (-ai) (8 5) 275 21 96 El. paštas sniegina.poteliuniene@leu.lt

Partnerio pranešimas
Živilė
Sveiki, šiuo metu studijuoju anglų filologiją Vytauto Didžiojo universitete (VDU), turiu vf vietą. Dabar pradėsiu 3 kursą. Tačiau pati esu iš Vilniaus ir, savaime suprantama, norėčiau studijuoti Vilniuje. Norėčiau pasiteirauti, ar yra galimybė perstoti į LEU, ten toliau tęsti studijas vf vietoje? (mano paskutinio semestro vidurkis yra 8,265)

LEU
Živilė rašė: Sveiki, šiuo metu studijuoju anglų filologiją Vytauto Didžiojo universitete (VDU), turiu vf vietą. Dabar pradėsiu 3 kursą. Tačiau pati esu iš Vilniaus ir, savaime suprantama, norėčiau studijuoti Vilniuje. Norėčiau pasiteirauti, ar yra galimybė perstoti į LEU, ten toliau tęsti studijas vf vietoje? (mano paskutinio semestro vidurkis yra 8,265)
Laba diena, dėl krepšelio persinešimo kreipkitės tiesiogiai į norimą studijuoti fakulteto dekanatą.

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]