Klauskite visko apie MRU

MRU konsultacijos
Gabrielė rašė: Taigi,jei praėjau cmek man reikia laukti fizinio pasirengimo tikrinimo? O kada jis buna?
Policijos komisariatas turėtų Jums pranešti. Fizinį pasiruošimą dažnai tikrina tada kai patikrina dėl teistumo.
Viktorija
Sveiki, Jeigu esu baigusi teisę kolegijoje ir noriu toliau tęsti studijas MRU. Kiek metų reiktų mokytis ikiteisminį procesą, ar reikia praeiti CMEK? Ačiū
Aas
Viktorija rašė: Sveiki, Jeigu esu baigusi teisę kolegijoje ir noriu toliau tęsti studijas MRU. Kiek metų reiktų mokytis ikiteisminį procesą, ar reikia praeiti CMEK? Ačiū
O gal yra galimybė tiems, kas neturi teisės bakaulauro, pasibaigti ikiteisminį neakivaizdžiai?
MRU konsultacijos
Viktorija rašė: Sveiki, Jeigu esu baigusi teisę kolegijoje ir noriu toliau tęsti studijas MRU. Kiek metų reiktų mokytis ikiteisminį procesą, ar reikia praeiti CMEK? Ačiū
Sveiki, galite pretenduoti į teisės ir ikteisminio proceso ištęstines studijas nuo II kurso. Studijos tęstusi daugiausia 4 metus. Kadangi studijavote teisę yra galimybė baigti per mažesnį laikotarpį, priklauso nuo Jūsų. CMEK nereikia praeiti.
MRU konsultacijos
Aas rašė: Viktorija rašė: Sveiki, Jeigu esu baigusi teisę kolegijoje ir noriu toliau tęsti studijas MRU. Kiek metų reiktų mokytis ikiteisminį procesą, ar reikia praeiti CMEK? AčiūO gal yra galimybė tiems, kas neturi teisės bakaulauro, pasibaigti ikiteisminį neakivaizdžiai?
Jeigu turite kitos krypties universitetinį bakalauro laipsnį, galime pasiūlyti ištęstines teisės ir ikiteisminio proceso (yra ir teisės, teisės ir muitinės veiklos ištęstinės studijas Vilniuje) nuo II kurso.
Sveiki
Sveiki, jeigu nebus renkama grupė į ištęstinę teisės ir ikiteisminio proceso studijų programą, kokią alternatyvą galite pasiūlyti asmeniui, kuris pvz stoja iš karto po vidurinės? Ačiū
MRU konsultacijos
Sveiki rašė: Sveiki, jeigu nebus renkama grupė į ištęstinę teisės ir ikiteisminio proceso studijų programą, kokią alternatyvą galite pasiūlyti asmeniui, kuris pvz stoja iš karto po vidurinės? Ačiū
Laba diena, galime pasiūlyti teisės arba teisės ir muitinės veiklos ištęstines studijas Vilniuje.
Gabrielė
Sveiki! Rašau dėl teisės ir policijos veiklos. Norėčiau paklausti ar galima sudaryti trišalę sutartį? Jei taip,tai kokiu būdu ir kada?
MRU konsultacijos
MRU konsultacijos rašė: Gabrielė rašė: Taigi,jei praėjau cmek man reikia laukti fizinio pasirengimo tikrinimo? O kada jis buna?Policijos komisariatas turėtų Jums pranešti. Fizinį pasiruošimą dažnai tikrina tada kai patikrina dėl teistumo.
Laba diena, Jums turi pranešti iš Policijos įstaigos. Siūlytume pasiskambinti tel. 8 700 60000. Nes jie organizuoja fizinio rengimo patikrinimą.
Danielė
Laba diena. Norėčiau studijuoti Jūsų universitete teisę ir muitinės veiklą. Tačiau nelaikiau istorijos egzamino. Tik lietuvių kalbos, biologijos, anglų kalbos bei matematikos egzaminus. Kadangi nelaikiau istorijos egzamino, mano konkursinis balas gaunasi labai mažas. Tarkime, jei jis yra 2.6 ar yra galimybė, kad priimsite studijuoti į valstybės nefinansuojamą vietą?
MRU konsultacijos
Danielė rašė: Laba diena. Norėčiau studijuoti Jūsų universitete teisę ir muitinės veiklą. Tačiau nelaikiau istorijos egzamino. Tik lietuvių kalbos, biologijos, anglų kalbos bei matematikos egzaminus. Kadangi nelaikiau istorijos egzamino, mano konkursinis balas gaunasi labai mažas. Tarkime, jei jis yra 2.6 ar yra galimybė, kad priimsite studijuoti į valstybės nefinansuojamą vietą?
Laba diena,2018 m. nustatytas minimalus balas 3. Siūlytume: 1. kitais metais išsilaikyti istorijos egzaminą. 2. Registruokitės per LAMA bpo ir pasitikrinti ar tikrai Jus teisingai paskaičiavote konkursinį balą (konkursinis balas rodomas prašyme.
Gie
Sveiki, Galbūt turite informaciją, kiek stojančiųjų jau yra pasirinkę (prašyme LAMA BPO) bakalauro komunikacijos studijas MRU?
MRU konsultacijos
Gie rašė: Sveiki, Galbūt turite informaciją, kiek stojančiųjų jau yra pasirinkę (prašyme LAMA BPO) bakalauro komunikacijos studijas MRU?
Dar visas mėnuo paduoti prašymus, tai šios informacijo s siūlytume klausti dar paskutinę savaitę, bus skaičiai kitokie. 2017 m. buvo apie 300, dabar (06-27) yra užsiregistravę 89.
Vaida
Sveiki, koks mažiausias konkursinis balas buvo 2017 m. stojant į VF magistrantūros studijas "Muitinės tarptautinėje prekyboje"?
Paula
Sveiki. Pildau dokumentus į LAMA BPO teisę ir policijos veiklą ir prašo įdėto VRM siuntimo kopiją? Cmek ir fizine atranka jau esu praėjusi. Iš kur galiu gauti siuntimo kopiją?
MRU konsultacijos
Paula rašė: Sveiki. Pildau dokumentus į LAMA BPO teisę ir policijos veiklą ir prašo įdėto VRM siuntimo kopiją? Cmek ir fizine atranka jau esu praėjusi. Iš kur galiu gauti siuntimo kopiją?
Laba diena, Jūs turėtumėte gauti el.paštu pranešimą iš stokipolicija.lt. MRU liepos 19 dieną gaus sąrašą asmenų, kurie gaus siuntimus ir pažymės LAMAbpo sistemoje. Tada Jūsų prašyme atsiras įrašas konkurse dalyvauja.
MRU konsultacijos
Vaida rašė: Sveiki, koks mažiausias konkursinis balas buvo 2017 m. stojant į VF magistrantūros studijas "Muitinės tarptautinėje prekyboje"?
Laba diena, žemiausias konkursinis balas į VF vietą buvo 16,58.
Paula
Sveiki. Stokipolicija.lt tinklapyje radau, kad jei neistoji į vf vietą yra papildomos finansavimo galimybes, t.y tikslins finansavimas ir galimybė gauti studijų kainos apmokėjimą studentams, kurių pažangumo vidurkis yra ne mažesnis nei 7 balai. Kur reikia kreiptis ir kada dėl tokių galimybių?
MRU konsultacijos
Paula rašė: Sveiki. Stokipolicija.lt tinklapyje radau, kad jei neistoji į vf vietą yra papildomos finansavimo galimybes, t.y tikslins finansavimas ir galimybė gauti studijų kainos apmokėjimą studentams, kurių pažangumo vidurkis yra ne mažesnis nei 7 balai. Kur reikia kreiptis ir kada dėl tokių galimybių?
Laba diena, tikslinio finansavimo 2018 m. nėra. Jau 2017 metais nebuvo.
Paula
O kaip dėl galimybės gauti studijų kainos apmokėjimą studentams, kurių pažangumo vidurkis yra ne mažesnis nei 7 balai?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]