Klauskite visko apie MRU

Stojantysis
Sveiki. Kilo toks klausimas, kodėl per lama sistema, man neprideda matematikos metinio pažymio prie balo
Gabrieled
Laba diena, Pabaigus teisę ir muitinės veiklą, kur toliau galima studijuoti magistrantūroje?
MRU konsultacijos
Stojantysis rašė: Sveiki. Kilo toks klausimas, kodėl per lama sistema, man neprideda matematikos metinio pažymio prie balo
Laba diena, reikia pasižiūrėti Jūsų atestatą, gal būt metinis matematikos pažymis yra B kurso. Atsiųskite atestato kopiją mes patikrinsime, kadėl Jums nepridėjo matematikos metinio.
MRU konsultacijos
Gabrieled rašė: Laba diena, Pabaigus teisę ir muitinės veiklą, kur toliau galima studijuoti magistrantūroje?
Laba diena, pabaigus programą bus suteiktas teisės bakalauro laipsnis. Galėsite tęsti studijas magistrantūroje teisės kryptyje. Taip pat ir kitų krypčių magistrantūrą. Daugiausiai socialinių mokslų .
Stojantysis
Sveiki, tai kaip supratau, kad B lygio matematikos pažimys balo nesudaro.
MRU konsultacijos
Stojantysis rašė: Sveiki, tai kaip supratau, kad B lygio matematikos pažimys balo nesudaro.
Pagal Priėmimo taisykles B lygio pažymiai pretenduojant į Universitetą į konkursinį balą neįskaičiuojami.
Kenas
Ar reikia pildyti lamabpo stojant i mru, ar uztenka tik policijos mokyklos nurodytu punktų ties stojimu?
Fuks
Sveiki, LAMA BPO, prie "galimybių diagramos" rodo, jog nei viena sutartis mano studijų programoje yra nepasirašyta, nors pati šiandien ryte pasirašiau. Skambinau į LAMA BPO, jie sakė, jog taip yra, nes Jūs tiesiog dar nesuvedėte (ar nepatvirtinote) realių pasirašiusiųjų skaičiaus. Kadangi esu stojusi anksčiau ir pasirašytų sutarčių skaičius LAMA BPO diagramoje kisdavo realiuoju laiku, norėjau pasiteirauti ar nėra reikalo man jaudintis ir, jei gavau sutartį, bet kokiu atveju ji jau yra pasirašyta ir galiu rami būti?
MRU konsultacijos
Fuks rašė: Sveiki, LAMA BPO, prie "galimybių diagramos" rodo, jog nei viena sutartis mano studijų programoje yra nepasirašyta, nors pati šiandien ryte pasirašiau. Skambinau į LAMA BPO, jie sakė, jog taip yra, nes Jūs tiesiog dar nesuvedėte (ar nepatvirtinote) realių pasirašiusiųjų skaičiaus. Kadangi esu stojusi anksčiau ir pasirašytų sutarčių skaičius LAMA BPO diagramoje kisdavo realiuoju laiku, norėjau pasiteirauti ar nėra reikalo man jaudintis ir, jei gavau sutartį, bet kokiu atveju ji jau yra pasirašyta ir galiu rami būti?
Laba diena, viskas gerai. Jeigu patvirtinote sutartį,ji tikrai bus pažymėta LAMA bpo sistemoje. Tai padarysime artimiausiu laiku.
MRU konsultacijos
Kenas rašė: Ar reikia pildyti lamabpo stojant i mru, ar uztenka tik policijos mokyklos nurodytu punktų ties stojimu?
Laba diena, norint pretenduoti į MRU, reikia prašymą pateikti per LAMA bpo priėmimo sistemą. Jeigu tai nepadarėte, tada prašymą pateiksite per papildomą priėmimą nuo rugpjūčio 13 dienos.
Gabrielė
Sveiki. Istorijos metinio pažymio neprideda kaip papildomo balo?
Klausimėlis
Sveiki,įstojus į teisę ir policijos veiklą vnf, finansuojamas pirmas pusmetis? *Ar įmanoma vėliau pereiti į vf? *Daug šiais metais pretenduojančių į teisę ir policijos veiklą?
MRU konsultacijos
Gabrielė rašė: Sveiki. Istorijos metinio pažymio neprideda kaip papildomo balo?
Laba diena, reikia pamatyti atestatą, bet gali būti kad istorijos metinis yra B lygiu. Jeigu pretenduojate į programas, kur istorija pagrindinis dalykas, tai metinis pažymis neskaičiuojamas.
MRU konsultacijos
Klausimėlis rašė: Sveiki,įstojus į teisę ir policijos veiklą vnf, finansuojamas pirmas pusmetis? *Ar įmanoma vėliau pereiti į vf? *Daug šiais metais pretenduojančių į teisę ir policijos veiklą?
Laba diena, po kiekvienų studijų metų yra rotaciją ir galima prarasti arba gauti VF. VRM gali kompensuoti mokestį už studijas, jeigu studijų vidurkis bus ne žemesnis nei 7 .
Klausimėlis
O finansuojamas pirmas pusmetis visiems?
MRU konsultacijos
Klausimėlis rašė: O finansuojamas pirmas pusmetis visiems?
Kompensavimas po pirmo semestro.
Simona
Sveiki, ar pasirašius sutartį su MRU, Jūs atsiunčiate kokį nors informacinį laišką e.paštu? Nes kol kas nieko negavau.
MRU konsultacijos
Simona rašė: Sveiki, ar pasirašius sutartį su MRU, Jūs atsiunčiate kokį nors informacinį laišką e.paštu? Nes kol kas nieko negavau.
Laba diena, kai Jsu elektroniniu parašu patvirtinate sutartį apačioje parašo "Sutartis patvirtinta". Tada galite atsispausdinti sutartį. Jeigu užrašas neatsirado, tai sutartis nebaigta tvirtinti.
Julija
Sveiki, ziurejau, kiek vfv 2018 metais yra i specialybe turizmo vadyba ir paveldas? Koks paskutinio istojusio i vfv balas? Ar sios specialybes studentams mokamos stipendijos, koks turi but vidurkis, kad ja gautum?
MRU konsultacijos
Julija rašė: Sveiki, ziurejau, kiek vfv 2018 metais yra i specialybe turizmo vadyba ir paveldas? Koks paskutinio istojusio i vfv balas? Ar sios specialybes studentams mokamos stipendijos, koks turi but vidurkis, kad ja gautum?
Laba diena, paskutinio priimto į valstybės finansuojaą vietą balas yra 7,02. Asmenys priimti į VF vietą gauną stipendiją.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]