Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Bendrabučiai

VUpriemimas
Gabijus rašė: Sveiki, norėjau pasiteirauti ar pasirinkus Magistro nuotolines studijas bus galima toliau gyventi bendrabutyje? Ar jis priklausi tik studentams studijuojantiems nuolatiniu būtu gyvai?
Sveiki, pretenduoti į gyvenamąją vietą bendrabutyje gali viso Vilniaus universiteto studentai, studijuojantys nuolatiniu būdu. Nėra jokio papildomo apribojimo dėl studijų vykdomų nuotoliniu ar kontaktiniu būdu.

Partnerio pranešimas
Studentas n
Labas vakaras, neradau informacijos, ar VU nėra vienviečių bendrabučio kambarių? Arba jeigu nėra- ar yra galimybė išsinuomoti dvi lovas vienam studentui? Dėkoju.

VUpriemimas
Studentas n rašė: Labas vakaras, neradau informacijos, ar VU nėra vienviečių bendrabučio kambarių? Arba jeigu nėra- ar yra galimybė išsinuomoti dvi lovas vienam studentui? Dėkoju.
Sveiki, Vilniaus universitete yra dviejų tipų bendrabučių kambariai - dviviečiai ir triviečiai. Dėl galimybės gyventi vienam asmeniui dviviečiame kambaryje reikėtų susisiekti su konkretaus bendrabučio administratoriumi. Atsižvelgiant į turimų kambarių užimtumą, administratorius patikslins dėl galimybės apsigyventi vienam.

Partnerio pranešimas
Adelaida
Sveiki, mano vaikinas studijuoja VGTU, aš VU, ar yra tokia galimybė apsigyventi kartu VU bendrabutyje?

VUpriemimas
Adelaida rašė: Sveiki, mano vaikinas studijuoja VGTU, aš VU, ar yra tokia galimybė apsigyventi kartu VU bendrabutyje?
Sveiki, Adelaida, deja, tačiau šiuo metu apgyvendinimas Vilniaus universiteto bendrabučiuose yra teikiamas tik VU studentams.

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]