Dėl egzaminų į kosmetologijos studijas

Akvile02
Sveiki. Žadu laikyti biologijos, matematikos, anglų, lietuvių, istorijos egzaminus. Bet neturiu chemijos esu 12kė ar įmanoma įstoti į kosmetologiją.
SMKkonsultacija
Akvile02 rašė: Sveiki. Žadu laikyti biologijos, matematikos, anglų, lietuvių, istorijos egzaminus. Bet neturiu chemijos esu 12kė ar įmanoma įstoti į kosmetologiją.
Laba diena, dėl įstojimo galime pasakyti kai apskaičiuojame stojančiojo stojimo balą pagal atestato duomenis.
viltė
Sveiki, mane domina, ar norint stoti į kosmetologijos studijas, butinas chemijos metinis balas?
SMKkonsultacija
viltė rašė: Sveiki, mane domina, ar norint stoti į kosmetologijos studijas, butinas chemijos metinis balas?
Laba diena, Estetinės kosmetologijos studijų programos konkursinio balo sandara: Pirmasis dalykas-biologija, Antrasis dalykas - chemija arba matematika arba informacinės technologijos, Trečiojo dalyko, nesutampančio su kitais dalykais svertinis koeficientas, Lietuvių kalbos ir literatūros svertinis koeficientas
Ema
Laba diena, norėjau paklausti ar chemijos egzaminas yra būtinas norint įstoti į kosmetologija?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]