Klausimai apie KTU studijų programas

KTUpriemimas
Kiek preliminariai kainuotu mokslas metams "Technologijos mokslų studijų srityse"? Nuolatine studiju forma ir istestine?

Nuolatiniu studiju kaina metams 7920 Lt, istestiniu 5280 Lt
KTUpriemimas
Ir kokiu budu reikia sumoketi pinigus uz mokslus?Viska iskarto?Pries ar po mokslo metu?Gal galima dalimis ty. issimoketinai? Aciu!

Uz mokslus reikia moketi uz puse metu. Suma galima issidalinti i tris dalis ir susimoketi semestro eigoje.
KTUpriemimas
Ir paskutinis klausimas jeigu istosiu uz pinigus.Tai ar gali kitais metais imti ir pabrangint mokslu kaina?Nors buvo istota tarkim prie 4000 lt?

Kainas reglamentuoja vyriausybe.
Justina
Laba diena. Ar imanoma gauti studento krepseli vakarinems studijoms KTU Panevezyje? Aciu.
Studentas
Jau minėjote, kad į nuolatines kompiuterinės lingvistikos studijas, su mokamomis vietomis, priimsite 40 studentų. Gal galite konkrečiau pasakyti kiek iš tų 40 vietų bus nemokamos ir kiek bus mokamų?
KTUpriemimas
Laba diena. Ar imanoma gauti studento krepseli vakarinems studijoms KTU Panevezyje? Aciu.

Galima. Tik dabar tokios studijos vadinamos istestinemis
KTUpriemimas
Jau minėjote, kad į nuolatines kompiuterinės lingvistikos studijas, su mokamomis vietomis, priimsite 40 studentų. Gal galite konkrečiau pasakyti kiek iš tų 40 vietų bus nemokamos ir kiek bus mokamų?

Mes nežinome ir niekas nežino kiek studentų su krepseliais ateis i sia programa.
Skaiste
Laba diena,

Noreciau suzinoti, ar numatomos valstybes finansuojamos istestines magistranturos studijos Ekonomikos ir vadybos fakultete? nes dabar tampa nelabai aisku, Svietimo ministerijos sekretorius teigia, kad valstybes finansuojamos studijos gali buti ir istestines, o pasiteiravus paciame fakultete priemimo komisijos, teigiama, kad istestines magistranturos studijos tik mokamos.
Dekoju uz atsakyma.
KTUpriemimas
Noreciau suzinoti, ar numatomos valstybes finansuojamos istestines magistranturos studijos Ekonomikos ir vadybos fakultete? nes dabar tampa nelabai aisku, Svietimo ministerijos sekretorius teigia, kad valstybes finansuojamos studijos gali buti ir istestines, o pasiteiravus paciame fakultete priemimo komisijos, teigiama, kad istestines magistranturos studijos tik mokamos.

Istestines magistranturos studijos kol kas yra tik mokamos, kadangi cia netaikomas krepseliu principas.
Tautvydas
Sveiki,
norejau dar paklausti kokios perspektyvos baigus elektros energetikos inzinerija, nes dabar negaliu apsispresti ka rasyti pirmu numeiu, nes tiek termoinzinerija tiek elektros energetika skamba patraukliai ir idomiai?
KTUpriemimas
Sveiki, gal yra žinančių ar bus nemokamų vietų stojant į KTU magistrantūrą (bankininkystė ar apskaita ir draudimas).
Ar visos vietos bus mokamos?

Yra 7 valstybines vietos draudimas ir bankininkyste ir 7 apskaita ir auditas.
KTUpriemimas
Sveiki,
norejau dar paklausti kokios perspektyvos baigus elektros energetikos inzinerija, nes dabar negaliu apsispresti ka rasyti pirmu numeiu, nes tiek termoinzinerija tiek elektros energetika skamba patraukliai ir idomiai?

Energetika yra placiau pritaikoma
ema
mano konkursinis balas, paskaiciavus ktu balu skaiciuokleje yra 18,195. ar turiu galimybe istoti i ekonomika su siuo balu? ir ar mokama, ar nemokama?
Aiste
Sveiki, noreciau suzinoti, ar imanoma man butu istoti i Verslo administravima KTU panevezio filiale, jei mano egzaminu rezultatai tokie: Anglu 60% istorija 65% lietuviu 35% ir matematikos MBE 8? Balas, kuri gavau lygus 12.7, Gal dar galeciau istoti i finansuojama?

aciu uz atsakyma
KTUpriemimas
Sveiki, noreciau suzinoti, ar imanoma man butu istoti i Verslo administravima KTU panevezio filiale, jei mano egzaminu rezultatai tokie: Anglu 60% istorija 65% lietuviu 35% ir matematikos MBE 8? Balas, kuri gavau lygus 12.7, Gal dar galeciau istoti i finansuojama?

aciu uz atsakyma[/c]
[c]mano konkursinis balas, paskaiciavus ktu balu skaiciuokleje yra 18,195. ar turiu galimybe istoti i ekonomika su siuo balu? ir ar mokama, ar nemokama?

Valstybiniu vietu prognozuoti negalime. I mokamas vietas Emai sansai tikrai yra.
Marija
laba diena. noreciau paklausti ar panevezio institutan i vadyba galima istoti laikius vokieciu (v), lietuviu (v) ir matematika (m), bei istorijos a lygio metini pazymi? ar galeciau istoti su 10,62 ktu balu skaiciuokle suskaiciavus yra
KTUpriemimas
laba diena. noreciau paklausti ar panevezio institutan i vadyba galima istoti laikius vokieciu (v), lietuviu (v) ir matematika (m), bei istorijos a lygio metini pazymi? ar galeciau istoti su 10,62 ktu balu skaiciuokle suskaiciavus yra

Jus skaiciuojate pagal sena tvarka nes naujos KTU balo skaiciuokles nera. O Jus norite i valstybine vieta ar mokama?
laimaseda
laikiau šiuos egzaminus
lietuviu 8M
matematika7V
fizika 32V
istorija 10M
Noreciau patekti i mokama specialybe susijusia su statyba arba elektra, ar turiu galimybe ir i kokia specialybe . Patarkit . Aciu.
laimaseda
laikiau šiuos egzaminus
lietuviu 8M
matematika7V
fizika 32V
istorija 10M
Noreciau patekti i nemokama NL specialybe susijusia su statyba arba elektra, ar turiu galimybe ir i kokia specialybe . Patarkit . Aciu.
Marija
na aisku geriau butu valstybes finansuojama, bet pasakykite prasau kokios yra galimybes man aplamai istoti ar iseitu i valstybes finansuojama ar visai net i mokama neiseitu..?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]