Klausimai apie VDU priėmimą

muerte
(studijuojantys savo lėšomis, studijų programą gali įvykdyti per 4 - 6 metus.) gal galit paaiskint;)?? Butu visai gerai istestini baigt per 4 o ne 6 metus ;] o gal butu galim is istestniu pereiti i nuolatine studiju program1 ;]??

Neringa
Sveiki;) esu 10-toke ir zadu studijuot VDU Socialiniu mokslu fakultete, teorines psichologijos katedroje.Kokiu egzaminu reikia?ka rinktis 11-toje klaseje?;) labai labai aciu:}

ROmka
Neringa > istorija, lietuviu, uzsienio kalba, matematika.

Jurgita
Sveiki norėjau sužinoti kokių egzaminų reikia ir kokio dalyko galima rodyti metinį pažymį stojant į sociologiją;istoriją? Gal būt kadanors atsiras žurnalistikos ir bakalauro studijos?

gintare
o tarkim mokantis teise tai bendrabutis priklauso tas taikos gatvej ar kitas?

Administratorius
atsiprasome, bet VDU laikinai konsultacijas nutraukia

Administratorius
VDU atnaujino konsultacejas

niekonezinau
Sveiki!;)Noreciau paklausti,i kokia spec.galeciau istoti jei laikysiu anglu,lt,istorijos ir geografijos egzam.is anksto dekui.

VDU
Sveiki,
Tie kas laiko istorijos, anglų kalbos, lietuvių kalbos egzaminus gali istoti i anglų ar lietuvių filologiją, taip pat į etnologiją (imamas geografijos metinis), filosofiją (reikalingas matematikos metinis), Istoriją (geografijos metinis). Taip pat galite stoti ir į menotyrą. Gerai islaikius istorija gallima stoti į politikos mokslus ar viešąjį administravima ar teisę (imamas dar matematikos metinis.

Partnerio pranešimas
fragile
sveiki, ar su biologijos 98, lietuvių 96, matematikos 72, ir chemijos A metiniu 9 įstočiau į biologiją valstybės finansuojamą? į kitokias specialybes turbūt nelabai, nelaikius anglų (metinis 10 A) ar istorijos( metinis 10 B), pvz sociologija, psichologija? ačiū.

niekonezinau
o jeigu esu matematika pasiemusi b lygiu,tai vistiek mano metini uzskaitytu,pav jei stociau i politika?

VDU
fragile
Į biologiją su tokiais balais Jūs tikrai įstotumėte į nemokamą, taip pat pagal laikomus Jūsų egzaminus įstotumėte ir į aplinkotyrą :)
O į sociologiją ar psichologiją jūs įstotumėte tačiau tik į mokamas studijas greičiausiai.

Partnerio pranešimas
VDU
<<<< o jeigu esu matematika pasiemusi b lygiu,tai vistiek mano metini uzskaitytu,pav jei stociau i politika?>>>>

Nesvarbu ar A ar B lygis, svarbu geras metinis pažimys :) užskaitomi abu :)

Partnerio pranešimas
niekonezinau
o kokios kainos butu?nes niekur Jusu internetineme puslapyje nerandu informacijos.

Laima
Sveiki, esu 10- tokė. Domiuosi biologija ir aplinkotyra (aplinkosauga). Kokius dėstomus dalykus turiu rinktis 11 klasėje, ir kokius egzaminus reikėtų laikyti 12-oje klasėje, norint įstoti į šias ar panašias sritis?

vienuoliktoke
Sveiki, noreciau paklausti, ar norint istoti i teise reikia matematikos egzamino? Ar uztenka tik A metinio vidurkio? Taip pat butu idomu suzinoti su kokiais istorijos, lietuviu bei anglu kalbos egzamino rezultaitais galeciau istoti i teise? Labai aciu Jums uz informacija :)

aurelija
sveiki,norejau paklausti i kokia spec galeciau istoti jeigu laikiau tokius egzaminus:lietuviu V 57,anglu V 5,biologija V 7,matematika M 7 ? ir ar isvis imanoma su tokiais rezultatais istoti i universiteta?

agne s.
kiek valstybes finansuojamu vietu yra politikos mokslu specialybeje?

VDU
Dar šiemet nėra patvirtintos studijų kainos. Tačiau galima orientuotis pagal normines. Tad 1 semestro kaina ekonomikos ir vadybos fakultete bei politikos ir diplomatijos mokslų fakultete yra 1946 LT (Nuolatinė studijų forma) ir 1298 LT (ištęstinė studijų forma).

Partnerio pranešimas
VDU
Laima, norėdama studijuoti aplinkotyrą ar biologiją, jums reiktų laikyti biologijos, lietuvių kalbos ir chemijos arba matematikos egzaminus. Taip pat yra svarbus chemijos arba matematikos metinis pažimys.

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]