Klausimai apie VDU priėmimą

nida4
sveiki,mano stojamasis balas 13.80 ar papulčiau į vf informatiką

Miglusiukas
Laba diena. Noriu stoti i muzikos pedagogika. Stojamuosius issilaikiau, bet suzinojau kad 3 valstybinio egzamino neislaikiau. Ar galiu istoti i muzikos pedagogika su dviem valstybiniais?

Kristina
Sveiki. Noriu stoti į VDU istorijos studijas, pasiskaičiavau, kad mano sojamasis balas 18.46, ar turiu galimybę įstoti i vf istorijos studijas? Jau parašiau prašymą, rašiau šią specialybę pirmu numeriu. Taip pat noriu paklausti apie specialybės kalbas, kurias reiks rinktis mokantis istorijos, ar jas reiks mokintis kaip pradžiamokslius, ar reikia būti jau susipažinus su jomis?

VDU
[bKoks praeitais metais žemiausias buvo valstybės finansuojamų vietų stojamasis balas į socialinį darbą?[/b] Sveiki, žemiausias balas į VF vietą buvo 17,74, o didžiausias 18,58.

Partnerio pranešimas
VDU
Mane domina Italistikos,Rytų Azijos kultūros ir kalbos studijų programos.Laikau lietuvių, anglų geografijos ir istorijos egzaminus. istorija 71 lietuviu 94 geografija 71 + 9(A) metinis vokieciu 57 ar butu imanoma istoti i vf vieta? Sveiki, Italistikos, Rytų Azijos kultūros ir kalbos programos yra vykdomos tik nuo šių metų, todėl prognozuoti konkursinius balus yra sudėtinga. Tačiau Jūsų egzaminų rezultatai yra geri, todėl tikrai bandykite stoti :)

Partnerio pranešimas
VDU
[bSveiki. Išlaikiau egzaminus labai prastai. Noriu patekti bent į mokamą. Egzamino rezultatai tokie: Anglų 5 procentai, Lietuvių 12 procentų ir Istorija 10 procentų. Kaip suprasti su tais minimaliais balais? Man balų skaičiuoklėje jau rodo virš 11, o pas jus rašo minimalus 8 su turpučiu į mano norima specialybę. Bet net suvedus po 1 balo už valstybini vis tiek nesigauna tas minimalus. Tai įdomu ar aš tikrai patekčiau ar čia tas minimalus toks mažas, nes kiti stoja net nelaikę reikiamų egzaminų?[/b] Sveiki, apie kokią konkrečiai specialybę kalbate ir kokią informaciją žiūrėjote? Mes turime informaciją tik apie 2011 m. konkursinius balus, taigi žemiausias balas reiškia, kad į VNF ar VF vietą įstojęs asmuo turėjo vieną ar kitą žemiausią balą, tai jeigu Jūsų KB yra 11, o žemiausias buvo 8, tai tikimybė įstoti yra tikrai nemaža. Tačiau pabrėžiu, kad tai yra tik preliminarūs balai, kadangi viskas priklauso nuo šių metų stojančiųjų balų.

Partnerio pranešimas
VDU
sveiki,mano stojamasis balas 13.80 ar papulčiau į vf informatiką sveiki, 2011 m. KB į VF vietą - žemiausias buvo 14,66, didžiausias - 18,54, o į VNF vietą - žemiausias - 11,62, aukščiausias - 13,72. Primenu, kad šie KB yra tik preliminarūs, nes viskas priklauso nuo šių metų stojančiųjų balų.

Partnerio pranešimas
VDU
Laba diena. Noriu stoti i muzikos pedagogika. Stojamuosius issilaikiau, bet suzinojau kad 3 valstybinio egzamino neislaikiau. Ar galiu istoti i muzikos pedagogika su dviem valstybiniais? Sveiki, konkursinis balas į muzikos pedagogiką skaičiuojasi iš stojamojo egzamino ir lietuvių k. egzamino bei užsienio k. metinio pažymio. Taigi jei turite šiuos egzaminus, tai tikrai įstosite.

Partnerio pranešimas
VDU
Sveiki. Noriu stoti į VDU istorijos studijas, pasiskaičiavau, kad mano sojamasis balas 18.46, ar turiu galimybę įstoti i vf istorijos studijas? Jau parašiau prašymą, rašiau šią specialybę pirmu numeriu. Taip pat noriu paklausti apie specialybės kalbas, kurias reiks rinktis mokantis istorijos, ar jas reiks mokintis kaip pradžiamokslius, ar reikia būti jau susipažinus su jomis? Sveiki, 2011m. žemiausias balas į VF vietą Istorijos programoje buvo 16,58, tai įsototi į VF galimybę tikrai turite. Klabas galite mokytis ir kaip pradžamokslį, prieš tai galite būti ir nesimokęs vienos ar kitos kalbos.

Partnerio pranešimas
Jolita
Laba diena, ar yra tikimybė įstoti į vf vietą- ekonomiką -su 17,34 balu

Greta
Istojus į mokamas studijas?kaip reikia moketi?galima kas menesi?ar iskarto reikia?

Greta
Sveiki,šiuo metu mano KB humanitarinių mokslų krypčiai yra 17.18 , bet dar turiu diplomą iš Lietuvos mokinių jaunųjų filologų konkurso, esu laimėtoja. Kaip suprantu, dar + 1 balas. Ar yra galimybė įstoti į VF lietuvių filologiją?

VDU
Laba diena, ar yra tikimybė įstoti į vf vietą- ekonomiką -su 17,34 balu Sveiki, 2011 m. mažiausias konkursinis balas į VF vietą buvo 17,58. Tai yra tik preliminarūs balai, kadangi viskas priklauso nuo šių metų stojančiųjų balų. taigi bandykite :)

Partnerio pranešimas
VDU
Istojus į mokamas studijas?kaip reikia moketi?galima kas menesi?ar iskarto reikia? Sveiki, Parišant sutartį reikia sumokėti už semestrą. Jeigu ketinate imti valstybės paskolą, tai įmokate 500 lt, o iki rugsėjo 30 d. likusią pinigų sumą už tą semestrą, kai gausite paskolą.

Partnerio pranešimas
VDU
Sveiki,šiuo metu mano KB humanitarinių mokslų krypčiai yra 17.18 , bet dar turiu diplomą iš Lietuvos mokinių jaunųjų filologų konkurso, esu laimėtoja. Kaip suprantu, dar + 1 balas. Ar yra galimybė įstoti į VF lietuvių filologiją? Sveiki, žemiausias balas į VF vietą lietuvių filologijos 2011 m. buvo 16,58, todėl tikimybė Jums įstoti į VF vietą yra. Jeigu turite pažymėjimų už konkursus, sistemoje turite tai pažymėti, o kai vyksite pasirašyti sutarties turėti tą pažymėjimą su savimi.

Partnerio pranešimas
KORNITA
mano balas yra 18,46. ar labai didele galimybe istoti i anglu filologija VF?

Greta
Istojus pirmu stojimu pvz. i 7 numeriu specelybe VF, tarkim jos atsisakau ir noriu isnaujo dalyvait antram stojime galiu? gauti VF jei istosiu kitur?

Greta
istojus i matematika bakalauro studijas, galiu gretutines imti biologijos studijas? ir su gretutinia biologijos studijom beigti magistra?

poka
Sveiki,13.32 balu galiu istot i vnf politikos mokslus ar teise?

Smalsutė
Ar yra galimybė įstoti į vf humanitarinių mokslų srities studijas jei mano KB yra 18,32? :) Mane labiausiai domintų italistikos studijos.Ar šių studijų metu mokysimės tik italų kalbos,ar ir kitų romanų kalbų(ispanų,prancūzų)?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]