Klausimai apie VDU priėmimą

Greta
Jei rašau vnf/st įstojus iškart sužinau ar stipendija gaunu ar ne?? beto, galite pasakyti kada reiks registruotis dėl bendrabučio

Greta
pasirinkinkus biotechnologiju studijas galima rinktis gretutines studijas ar ne? (KTU šiom studijom neduoda gretutiniu, o kaip jus?)

Greta
kiek laiko trunka gretutines studijos?

Greta
jei turi Informatikos raštingumo diplomą, gal nebereikes atlikinet informatikos testo?

leguska
Kokie šansai pakliūti į ekonomiką finansus vf ar gauti vnf/st jei mano balai tokie: matematika-31 % ,lietuvių -79 , istorija -92 % o istorijos a lygio metinis 10 ?

zvim
Sveiki,noreciau paklasusti ar anglu kalbos testas yra viems butinas,jai as stoju i soc.mokslus ir i politologija,tai man reikia laikyti privaloma anglu kalbos testa,nes islaikius maziau nei 80,ar ji laiko tik kas stoja i kalbas????

Smalsutė
Norėjau paklausti dėl naujos studijų programos :Italistika ir romanų kalbos.Ar šių studijų metų bus mokimąsi tik italų ar ir kitų romanų kalbų (ispanų,romanų)?Ar šiemet bus skiriama VF vietų į šias studijas? ;)Ar turiu daug galimybių patekti į VF,jei mano KB 18,32?

Greta
per pirma stojima i matematika vf koks balas buvo?

VDU
[bmano balas yra 18,46. ar labai didele galimybe istoti i anglu filologija VF?[/b] Sveiki, 2011 m. mažiausias konkursinis balas į VF vietą anglų filologijoje buvo 16,74. Jūsų balas yra daug aukštesnis, todėl tikimybė tikrai yra.:)

Partnerio pranešimas
VDU
Istojus pirmu stojimu pvz. i 7 numeriu specelybe VF, tarkim jos atsisakau ir noriu isnaujo dalyvait antram stojime galiu? gauti VF jei istosiu kitur? Sveiki, jei įstojate ir jūsų netenkina siūloma specialybė, tai tada tiesiog nevykstate pasirašyti sutarties su universitetu, prisijungiate liepos 28 d. prie prašymų sistemos www.lamabpo.lt ir tada pažymite kad norite dalyvauti antrame etape, o rugpjūčio 3 d. skelbia ar patekote. Tačiau kadangi pretenduojate tik į likusias laisvas vietas, tai savo prašyme naujų pageidavimų įvesti negalėsite, tik galėsite keisti vietomis tuos kuriuos anksčiau įvedėte.

Partnerio pranešimas
VDU
istojus i matematika bakalauro studijas, galiu gretutines imti biologijos studijas? ir su gretutinia biologijos studijom beigti magistra? Taip galite imti biologijos studijas, o poto stojant į magistrą Jums nereikės išlyginamųjų studijų. :)

Partnerio pranešimas
VDU
Sveiki,13.32 balu galiu istot i vnf politikos mokslus ar teise? sveiki, 2011 m. į VNF vietą mažiausias balas buvo - 8,38, taigi galimybė Jums įstoti yra.

Partnerio pranešimas
VDU
Ar yra galimybė įstoti į vf humanitarinių mokslų srities studijas jei mano KB yra 18,32? :) Mane labiausiai domintų italistikos studijos.Ar šių studijų metu mokysimės tik italų kalbos,ar ir kitų romanų kalbų(ispanų,prancūzų)? Sveiki, 2011 m. konkursinius balus į humanitarinės krypties studijas rasite čia http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu. Italistikos studijų programos mokomuosius dalykus galite rasti čia http://www.vdu.lt/lt/study/program/subject/205. :)

Partnerio pranešimas
VDU
Jei rašau vnf/st įstojus iškart sužinau ar stipendija gaunu ar ne?? beto, galite pasakyti kada reiks registruotis dėl bendrabučio Sveiki, jei gausite studijų stipendiją tai sužinosi iškart. Į bendrabučius galima bus registruotis sutarčių pasirašymo metu nuo liepos 28 d.

Partnerio pranešimas
VDU
pasirinkinkus biotechnologiju studijas galima rinktis gretutines studijas ar ne? (KTU šiom studijom neduoda gretutiniu, o kaip jus?) kiek laiko trunka gretutines studijos?jei turi Informatikos raštingumo diplomą, gal nebereikes atlikinet informatikos testo? per pirma stojima i matematika vf koks balas buvo? Sveika Greta, gretutines studijas gali rinktis iš visų kitų siūlomų bakalauro studijų mūsų universitete. Jos trunka apie 2 metus. Informatikos testo nereikia laikyti jei turi ECDL pažymėjimą arba gavai 80 procentų ir daugiau iš Informatikos egzamino, arba įstojai į Infortikos bei Multimedijos ir interneto technologijos studijas. Visus konkursinius balus 2011 m. rasi čia http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu :)

Partnerio pranešimas
VDU
Kokie šansai pakliūti į ekonomiką finansus vf ar gauti vnf/st jei mano balai tokie: matematika-31 % ,lietuvių -79 , istorija -92 % o istorijos a lygio metinis 10 ? sveiki, Jūsų konkursinis balas gaunasi 17,26. 2011 m. žemiausias balas į VF vietą buvo 17,58. Taigi Jums tikimybė yra, nes viskas priklauso nuo šių metų stojančiųjų balų.

Partnerio pranešimas
VDU
Sveiki,noreciau paklasusti ar anglu kalbos testas yra viems butinas,jai as stoju i soc.mokslus ir i politologija,tai man reikia laikyti privaloma anglu kalbos testa,nes islaikius maziau nei 80,ar ji laiko tik kas stoja i kalbas???? Sveiki, anglų kalbos testas Jūsų atvejus bus privalomas. Jis reikalingas tik nustatyti Jūsų anglų kalbos lygį ir pasiūlyti Jums geriausią variantą mokantis anglų k. :)

Partnerio pranešimas
VDU
Norėjau paklausti dėl naujos studijų programos :Italistika ir romanų kalbos.Ar šių studijų metų bus mokimąsi tik italų ar ir kitų romanų kalbų (ispanų,romanų)?Ar šiemet bus skiriama VF vietų į šias studijas? ;)Ar turiu daug galimybių patekti į VF,jei mano KB 18,32? Sveiki, konkretaus konkursinio balo negalime pasakyti kadangi ši studijų programa organizuojama tik nuo šių metų. VF vietų turėtų būti skirta, bet VF vietos skirstomos visos Lietuvos mastu taigi kiek jū bus irgi sunku pasakyti. Jūsų konkursinis balas yra pakankamai didelis, todėl tikrai bandykite :)

Partnerio pranešimas
Ieva
Pirmu stojimu i matematikos vf studijas istojo kokiu balu?

leguska
Aj dar vienas klausimas ar pernai buvo vnf/st ?? Jei mano balas 17,26 stoju į ekonomiką ir negaunu vf, tai kaip po to gaunamos tos stipendijos ar yra šansų ją gauti ?ką lengviau gauti vf ar nfv/st ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]