Klausimai apie VDU priėmimą

zvim
O buna, kad to testo neislaiko?:Dar cia jis nustato tik i kuria anglu kalbos grupe patenki?VDU tik ji vygdo ar visi universitetai?

kete
sveiki norejau paklausti apie sia studiju programa "Tarptautinės politikos ir vystymo studijos" prie jos pridedama anglu kalba skliaustuose.tai kaip cia suprast? visi dalykai bus destomi angliskai ar tiesiog anlgku kalba bus sustiprinta? :)

Greta
tarkim mokaus biologija , gretutines ekonomika.. galiu magistra baigti ekonomikos?

kurmanstoti
sveiki, noriu studijuoti anglu ir vokieciu filologija, bet mokykloj nesimokiau vokieciu kalbos, laikiau 4 valstybinius egzaminus: istorija 97, lietuviu 90, anglu 63, matematika 7, lietuviu metinis pazimys 9, makiausi A lygiu, lamoj mano bala suskaiciuoja 19,2, bet tame prasyme, kuri uzpildziau lamoj raso 17,2. ar galite pasakyti kodel?

sveiki
sveiki. mano stojamasis balas 14.24, i VDU padaviau pirmu numeriu. atsimenu, kai skaiciau apie papildomus balus, buvo isskirta viena dalis, jog jeigu pateiki prasyma pirmu numeriu, gauni 0.2 papildoma bala. deja, dabar, kad ir kiek ieskociau, sios informacijos neberandu. galvojau, kad paciame mano prasyme bus pakeista, taciau ten rodo gryna bala, be jokio papildomo balo. taigi norejau paklaust, ar jau taip nebedaro, ar pats VDU kai ziures mano prasyma, prides bala?

kate
norejau paklaust ar vdu viesosios komunikacijos specialybej nera jokiu motyvaciniu testu?

VDU
Pirmu stojimu i matematikos vf studijas istojo kokiu balu? Sveiki, 2011 m. žemiausias balas į VF vietą buvo 13,92 :)

Partnerio pranešimas
VDU
Aj dar vienas klausimas ar pernai buvo vnf/st ?? Jei mano balas 17,26 stoju į ekonomiką ir negaunu vf, tai kaip po to gaunamos tos stipendijos ar yra šansų ją gauti ?ką lengviau gauti vf ar nfv/st ? Sveiki, VNF/ST yra siūlomos tik nuo šių metų. Tačiau tokį studijų finansavimo būdą siūloma rinktis jei planuojate studijuoti privačiuose universitetuose, kur studijos yra tik mokamos. Studijų stipendijos bus skiriamos taip pat iš geriausiai besimokančių eilės, kuri sudaroma visos Lietuvos mastu. Taigi jei neįstojote į VF vietą , šansų gauti stipendiją irgi mažai. Daugiau apie studijų stipendijų skyrimo tvarką skaitykite http://www.smm.lt/naujieno/pranesimai.htm?id=4012

Partnerio pranešimas
VDU
O buna, kad to testo neislaiko?:Dar cia jis nustato tik i kuria anglu kalbos grupe patenki?VDU tik ji vygdo ar visi universitetai? Sveiki, kiekvienas universitetas turi savo tvarką, tačiau anglų kalbą reikalinga mokytis kiekviename universitete. Testas yra skirtas tik anglų kalbos lygiui nustatyti. Jei neišlaikote patenkate į pirmą anglų kalbos lygį ir tiek. :) Kadangi VDU yra žinomas kaip tarptautiškas, daugiausiai užsienio kalbų studijuoti siūlantis universitetas, tai stengiamės studentams suteikti šansą lavinti savo kalbinius gebėjimus. :)

Partnerio pranešimas
VDU
sveiki norejau paklausti apie sia studiju programa "Tarptautinės politikos ir vystymo studijos" prie jos pridedama anglu kalba skliaustuose.tai kaip cia suprast? visi dalykai bus destomi angliskai ar tiesiog anlgku kalba bus sustiprinta? :) Sveiki, visos studijos bus anglų kalba. ;) jei jaučiatės nelabai stipriai anglų kalboje, visada galite pasirinkti mokytis anglų kalbą ir tobulėti šioje srityje, taigi jei studijos domina, tai drąsiai rinkitės :)

Partnerio pranešimas
VDU
tarkim mokaus biologija , gretutines ekonomika.. galiu magistra baigti ekonomikos? Sveiki Greta, taip galite :)

Partnerio pranešimas
VDU
[b]sveiki, noriu studijuoti anglu ir vokieciu filologija, bet mokykloj nesimokiau vokieciu kalbos, laikiau 4 valstybinius egzaminus: istorija 97, lietuviu 90, anglu 63, matematika 7, lietuviu metinis pazimys 9, makiausi A lygiu, lamoj mano bala suskaiciuoja 19,2, bet tame prasyme, kuri uzpildziau lamoj raso 17,2. ar galite pasakyti kodel?[/ O ar turejote antrą užsienio kalbą, nes metinį pažymį Jums ims užsienio kalbos antrosios. Gimtoji kalba vietoj antrosios užsienio kalbos metinio pažymio imama tik tada jei gimtoji kalba yra kita nei lietuvių. Taigi galbut tai yra mažesnio balo priežastis. Pasitikrinkite :)

Partnerio pranešimas
VDU
sveiki. mano stojamasis balas 14.24, i VDU padaviau pirmu numeriu. atsimenu, kai skaiciau apie papildomus balus, buvo isskirta viena dalis, jog jeigu pateiki prasyma pirmu numeriu, gauni 0.2 papildoma bala. deja, dabar, kad ir kiek ieskociau, sios informacijos neberandu. galvojau, kad paciame mano prasyme bus pakeista, taciau ten rodo gryna bala, be jokio papildomo balo. taigi norejau paklaust, ar jau taip nebedaro, ar pats VDU kai ziures mano prasyma, prides bala? Papildomu balų už tai ,akd nurodėt pirmu numeriu VDU neskiriama. Tokia tvarka galiojo anksčiau. Taigi balas apskaičiuotas teisingai. :)

Partnerio pranešimas
VDU
norejau paklaust ar vdu viesosios komunikacijos specialybej nera jokiu motyvaciniu testu? sveiki, ne, motyvacinių testų nėra :)

Partnerio pranešimas
Angeliux
Ka rasyti pirmu nr.? Istorija, kurios kb yra 18.88 ar teise, kurios balas mazesnis?

VDU
Ka rasyti pirmu nr.? Istorija, kurios kb yra 18.88 ar teise, kurios balas mazesnis? Rašykite tai ką labiau norite studijuoti. :)

Partnerio pranešimas
...
sveiki norejau paklausti apie sia studiju programa "Tarptautinės politikos ir vystymo studijos" anglu kalba. kaip manote , kokios perspektyvos rasti darba baigus šias studijas ? :)

...
taip pat, ir kur tokias studijas baigus butu galima dirbti ? ;)

mmmm
Kokie šansai pakliūti į ekonomiką finansus vf ar gauti vnf/st jei mano balai tokie: matematika-31 % ,lietuvių -79 , istorija -92 % o istorijos a lygio metinis 10 ? sveiki, Jūsų konkursinis balas gaunasi 17,26. 2011 m. žemiausias balas į VF vietą buvo 17,58. Taigi Jums tikimybė yra, nes viskas priklauso nuo šių metų stojančiųjų balų. Bet kodėl lamoj prašyme mano balą rodo tik 17,06 ?

VDU
sveiki norejau paklausti apie sia studiju programa "Tarptautinės politikos ir vystymo studijos" anglu kalba. kaip manote , kokios perspektyvos rasti darba baigus šias studijas ? :)taip pat, ir kur tokias studijas baigus butu galima dirbti ? ;) Sveiki, atsižvelgiant į studijų programą absolventai galės dirbti Lietuvos ir užsienio valstybių viešojo sektoriaus institucijose, nacionalinių valstybių ambasadose, konsulinėse įstaigose, nevyriausybinėse organizacijose, ES ir kitų tarptautinių organizacijų institucijose ir atstovybėse, privataus sektoriaus, taip pat žiniasklaidos ir kitose viešojo informavimo priemonėse, dirbti politiniais patarėjais ar apžvalgininkais. :)

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]